• Νέο
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink
Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink

Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V2 Tenkeyless Pink

Γνωρίστε το Razer Huntsman V2, ένα Optical Gaming Keyboard με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση εισόδου και πλήρως εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών.
 

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

Αν το πλεονέκτημα της απόλυτης υπεροχής είναι περισσότερο η ταχύτητά σας, οπλιστείτε με ανταπόκριση που δεν έχει προηγούμενο. Γνωρίστε το Razer Huntsman V2, ένα Optical Gaming Keyboard με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση εισόδου και πλήρως εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών που το καθιστούν το πλήρες πακέτο.

RAZER™ OPTICAL SWITCHES.

Είναι ταχύτεροι, ελαφρύτεροι και πιο ανθεκτικοί από τους παραδοσιακούς μηχανικούς διακόπτες, με πραγματικό Polling Rate έως και 8000Hz για την χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση εισόδου.

Διατίθενται σε δύο παραλλαγές, Linear και Clicky.

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.
Ταχύτερες ενέργειες

Με αστραπιαίο και κορυφαίο στον κλάδο του χρόνο απόκρισης, στα 0,2ms, οι οπτικοί διακόπτες 2ης γενιάς με Razer HyperPolling είναι 3x ταχύτεροι από τα Magnetic Switches.

LINEAR OPTICAL SWITCHES.
Ομαλά, αθόρυβα πλήκτρα

Βελτιωμένοι με sound dampeners για ακόμα πιο αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης, οι ομαλοί, σταθερά γρήγοροι διακόπτες, είναι τώρα επίσης πιο ευέλικτοι με έως και 8000Hz πραγματικό Polling Rate για χαμηλότερη καθυστέρηση εισόδου.

DOUBLESHOT PBT KEYCAPS.

Σκληρότερα και ανθεκτικότερα από τα κλασικά, πλαστικά ABS Keycaps της αγοράς. Αυτά τα ανθεκτικά keycaps δε θα φθαρούν και δε θα αποκτήσουν γυαλιστερό φινίρισμα ή δε θα ξεθωριάσουν ποτέ χάρη στη διαδικασία χύτευσης doubleshot.

SOUND DAMPENING FOAM.

Προστιθέμενο για βελτιωμένη ακουστική, το Razer Huntsman V2 διαθέτει ένα στρώμα ειδικού αφρού στο εσωτερικό του περιβλήματός του, το οποίο απορροφά τυχόν θορύβους pinging που μπορεί να προκύψουν όταν πατάτε τα πλήκτρα σας.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΡΠΟΥ.

Διαθέτει στιβαρή στήριξη καρπού που ευθυγραμμίζεται τέλεια με το πληκτρολόγιο για να ανακουφίσει την πίεση στους καρπούς σας, ώστε να αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι όταν παίζετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ TYPE-C.

Κάντε Unboxing, συνδέστε και παίξτε με ελάχιστη χασούρα σε όλα τα LAN  πάρτι και τα τουρνουά σας, έχοντας το Keyboard παντού μαζί σας, καθώς η ασφάλεια καλωδίου διασφαλίζει ότι το καλώδιο παραμένει σταθερά συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να μην έχετε αποσυνδέσεις.

HYBRID ON-BOARD MEMORY AND CLOUD STORAGE.

Να είστε έτοιμοι για μάχη, ανεξαρτήτως της κατάστασης ή του χώρου που είστε. Αποθηκεύστε και να ενεργοποιήσετε έως και 5 προφίλ στην ενσωματωμένη μνήμη, ενώ παράλληλα μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη μακροεντολών και ρυθμίσεων που μπορείτε να καλέσετε με την αποθήκευση στο cloud.


Switch TypeRazer™ Linear Optical Switch
Key FeelLight and Instant
APPROXIMATE SIZESTenkeyless
LightingRazer Chroma™ RGB customizable backlighting with 16.8 million color options
Wrist RestYes
Onboard MemoryHybrid onboard storage – up to 5 keybinding profiles
Media KeysNone
PassthroughNone
ConnectivityWired - Detachable USB-C braided fiber cable
KeycapsRazer Doubleshot PBT Keycaps
Others
  • Razer™ HyperPolling Technology with up to true 8000 Hz polling rate
  • Fully programmable keys with on-the-fly macro recording
  • N-key roll-over with anti-ghosting
  • Gaming mode option
  • Aluminum matte top plate
Σύνδεση
Wired
Γλώσσα Πληκτρολογίου
US
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.