ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΠΑ ΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΟΥ 39Α (αφορά μόνο κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops και κονσόλες)

  Σύμφωνα με το Άρθρο 39α του 2859/2000 του κώδικα ΦΠΑ ΠΟΛ. 1150/2017 & ΠΟΛ. 1052/2017 μπορείς να αγοράσεις με απαλλαγή ΦΠΑ, tablet, κινητά, laptop και κονσόλες παιχνιδιών με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία σου υπάγεται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι το έγγραφο από το Taxisnet "Στοιχεία Μητρώο Επιχείρησης" από την ενότητα "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" κάνοντας κλικ δεξιά πάνω στο όνομα χρήστη και επιλέγοντας "Μητρώο & Επικοινωνία" και μετέπειτα "Στοιχεία Επιχείρησης" (σε αρχείο pdf) όπου θα αναγράφεται σαν ημερομηνία εκτύπωσης η ημέρα της αποστολής του εγγράφου και μετά να προβείτε στην καταχώρηση της.

1.Μας αποστέλλεται το έγγραφο με Ε-mail και επικοινωνείτε τηλεφωνικά  ενημερώνοντας μας με τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

2. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας θα γίνει η καταχώρηση της παραγγελίας και θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Ταυτόχρονα θα γίνει ο έλεγχος των στοιχείων και του εγγράφου για επιβεβαίωση έγκρισης και ενημέρωση του ποσού κατάθεσης.

Η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής δεν είναι αποδεκτή.

Σε κάθε περίπτωση το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. 

Ο έλεγχος για την έγκριση και η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από εμάς σε λίγες ώρες.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

1.  Παραγγελίες με άλλους τρόπους πληρωμής (Αντικαταβολή ή Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα).
2.  Διαφορετικός παραλήπτης και όχι η επιχείρηση.
3.  Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση που δεν ανήκει στην επιχείρηση.

Με το παρόν δέχεστε κάθε ορούς και προϋποθέσεις προκειμένου να αγοράσετε με τιμολόγιο με βάση το άρθρο 39Α.

Υπόδειγμα του απαιτούμενου εγγράφου

Προσωποποιημένη Πληροφόρηση

Product added to wishlist
Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα