Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US
  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US
  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US
  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US
  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US
  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US

  Πληκτρολόγιο Logitech G213 Prodigy Gaming US

  AB25956
  Ανθεκτικό, με ιδανικές επιδόσεις για gaming. Οι απτικοί διακόπτες πλήκτρων Mech-Dome είναι ανθεκτικοί στις πτώσεις υγρών. Προσαρμόσιμος φωτισμός LIGHTSYNC RGB Ενσωματωμένο υποστήριγμα παλάμης και ρυθμιζόμενα πέλματα. Ειδικά στοιχεία ελέγχου πολυμέσων. 920-008087
   

  ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
  Το πληκτρολόγιο για παιχνίδια G213 διαθέτει πλήκτρα Logitech G Mech-Dome τα οποία έχουν ρυθμιστεί ειδικά για να προσφέρουν καλύτερο προφίλ απόκρισης και απόδοσης, το οποίο θυμίζει τα μηχανικά πληκτρολόγια. Τα πλήκτρα Mech-Dome είναι πλήρους ύψους, με απόσταση διαδρομής 4 mm και δύναμη ενεργοποίησης 50 g και είναι σχεδόν αθόρυβα.

  ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ G213 ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ RGB. LIGHTSYNC RGB.
  Το G213 διαθέτει πέντε ξεχωριστές ζώνες φωτισμού, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε επιλέγοντας από μια παλέτα περίπου 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων και διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας, ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ, το σύστημα ή το χώρο σας. Η τεχνολογία LIGHTSYNC προσφέρει υπερσύγχρονο φωτισμό RGB που συγχρονίζει τον φωτισμό και τα προφίλ παιχνιδιών με το περιεχόμενό σας. Προσαρμόστε το γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech G HUB.

  ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΑ ΥΓΡΑ.
  Η μεμβράνη και το πλαίσιο των πλήκτρων του G213 έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν στην καθημερινή χρήση, καθώς είναι ανθεκτικά στα υγρά, με μέγιστη ποσότητα υγρού 60 ml. Το αποτέλεσμα είναι ένα πληκτρολόγιο κατασκευασμένο να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του καθημερινού gaming.

  ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΑΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ.
  Η δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας σε δύο επίπεδα σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το πληκτρολόγιο στην ιδανική θέση, ενώ το ενσωματωμένο υποστήριγμα παλάμης μειώνει την ενόχληση και την κούραση, για να μπορείτε να παίζετε ασταμάτητα.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ.
  Το G213 διαθέτει ξεχωριστά στοιχεία ελέγχου πολυμέσων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση αναπαραγωγή, την παύση και τη σίγαση μουσικής και βίντεο. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου ή μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι με το πάτημα ενός κουμπιού.

  ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟ LOGITECH GAMING SOFTWARE.
  Το G HUB σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το G213 για επιπλέον άνεση και δυνατότητες εξατομίκευσης. Ρυθμίστε τον φωτισμό RGB, εξοικονομήστε χρόνο αντιστοιχίζοντας πολλές λειτουργίες σε συγκεκριμένα πλήκτρα και πολλά άλλα.
  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηWired
  ΧρήσηGaming
  RGBYes
  ΧρώμαBlack
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουEnglish
  Multimedia ΠληκτραYes
  Εγγύηση2 years
  Διαστάσεις218 X 452 X 33 mm
  Σύνδεση
  Wired
  Γλώσσα Πληκτρολογίου
  US
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα