Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog

  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Mini Analog

  AB28667

  Ζήστε μια εμπειρία απόκρισης χωρίς αντίπαλο σε κλίμακα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ με το Razer Huntsman V3 Pro Mini, ένα πληκτρολόγιο 60% που διαθέτει τους τελευταίους αναλογικούς οπτικούς διακόπτες μας.

   

  FOR THE PRO.
  Ζήστε μια εμπειρία απόκρισης χωρίς αντίπαλο σε κλίμακα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ με το Razer Huntsman V3 Pro Mini, ένα πληκτρολόγιο 60% που διαθέτει τους τελευταίους αναλογικούς οπτικούς διακόπτες μας. Εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη ενεργοποίηση και λειτουργία Rapid Trigger Mode για εξαιρετικά γρήγορες επαναλαμβανόμενες εισόδους, αποκτήστε την ταχύτητα που χρειάζεστε για να ανεβείτε στην κορυφή.

  RAZER™ ANALOG OPTICAL SWITCHES GEN-2
  Rapid Trigger και Adjustable Actuation.
  Ξεπεράστε τα όρια της ακρίβειας και της απόκρισης με ένα μίνι πληκτρολόγιο που διαθέτει τους πιο εξελιγμένους διακόπτες μας, όπως Rapid Trigger για εξαιρετικά γρήγορα επαναλαμβανόμενα inputs, ρυθμιζόμενο εύρος ενεργοποίησης από 0,1 έως 4,0 mm και διάρκεια ζωής 100 εκατομμυρίων πληκτρολογήσεων το κάθε πλήκτρο.

  RAPID TRIGGER MODE.
  Απελευθερώστε και πατήστε επανειλημμένα πλήκτρα με πολύ ταχύτερο ρυθμό από ό,τι είναι φυσικά δυνατό στα τυπικά πληκτρολόγια. Με τη δυνατότητα επαναφοράς των πλήκτρων με το παραμικρό σήκωμα του δακτύλου, βιώστε ένα πλεονέκτημα ταχύτητας που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την κίνηση σε παιχνίδια πρώτου και τρίτου προσώπου.

  ADJUSTABLE ACTUATION.
  Υποστηρίζοντας ένα πλήρες εύρος ενεργοποίησης από 0,1 έως 4,0 mm, προσαρμόστε τους διακόπτες ώστε να είναι όσο ευαίσθητοι θέλετε και επιτύχετε μια ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας.

  40 G ACTUATION FORCE.
  Απολαύστε άμεση απόκριση με ελαφρύτερη δύναμη ενεργοποίησης που σας επιτρέπει να παίζετε και να αντιδράτε πιο γρήγορα από ποτέ. Αποκτήστε το πλεονέκτημα κλάσματος του δευτερολέπτου που χρειάζεστε για να βγείτε πρώτοι σε κάθε Match.

  QUICK ONBOARD ADJUSTMENTS.
  Με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για τις ρυθμίσεις.
  Πραγματοποιήστε ακριβείς, εν κινήσει προσαρμογές στο ύψος ενεργοποίησης ή στην ευαισθησία του Rapid Trigger με την οπτική βοήθεια της γραμμής αριθμών του πληκτρολογίου. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο και αποκτήστε πρόσβαση σε μεγαλύτερη προσαρμογή μέσω του Razer Synapse.

  QUICK ACTUATION ADJUSTMENT MODE
  Πατήστε απλώς το πλήκτρο FN + Tab για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του σημείου ενεργοποίησης του πληκτρολογίου. Στη συνέχεια, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ελέγξετε το ύψος ενεργοποίησής του και πατήστε το αντίστοιχο αριθμητικό πλήκτρο για να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος ενεργοποίησης. Πατήστε Esc για να βγείτε από τη λειτουργία και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας στην ενσωματωμένη μνήμη.

  QUICK RAPID TRIGGER ADJUSTMENT MODE
  Απλά πατήστε FN + Caps Lk για να ξεκινήσετε την προσαρμογή των ρυθμίσεων του Rapid Trigger και πατήστε Caps Lk για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Rapid Trigger. Στη συνέχεια, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις Rapid Trigger και πατήστε το αντίστοιχο αριθμητικό πλήκτρο για να ρυθμίσετε την επιθυμητή ευαισθησία Rapid Trigger. Πατήστε Esc για να βγείτε από τη λειτουργία και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας στην ενσωματωμένη μνήμη.

  DUAL-PURPOSE MODIFIER KEYS
  Για τη λειτουργικότητα των πλήκτρων βέλους 4 κατευθύνσεων.
  Τα κάτω δεξιά πλήκτρα σε αυτό το μικρό πληκτρολόγιο λειτουργούν διπλά ως πλήκτρα βέλους όταν τα πατάτε, παρέχοντας βολική πλοήγηση που συνήθως μπορείτε να έχετε μόνο από μεγαλύτερα σχήματα.
  TAP
  Για πλήκτρα βέλους
  HOLD
  Για modifier λειτουργίες

  TEXTURED DOUBLESHOT PBT KEYCAPS
  Side-printed Secondary Functions.
  Πιο ανθεκτικά από τα συνηθισμένα keycaps, ο ανθεκτικός σχεδιασμός τους και οι ανεξίτηλοι χαρακτήρες τους είναι ιδανικά για έντονο ανταγωνιστικό Gaming, συμπληρώνονται με δευτερεύουσες λειτουργίες με πλευρική εκτύπωση για εύκολη οπτική αναφορά.

  COMPACT 60% FORM FACTOR
  Φορητή, βελτιωμένη Gaming εμπειρία.
  Σχεδιασμένο για εύκολη τοποθέτηση και μέγιστο χώρο για ελιγμούς με το ποντίκι σας, ο συμπαγής σχεδιασμός του είναι επίσης απίστευτα φορητός, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για να το πάρετε μαζί σας σε τουρνουά.

  TECH SPECS

  SWITCH TYPERazer™ Analog Optical Switch Gen-2
  APPROXIMATE SIZE0.6
  LIGHTINGRazer Chroma™ RGB
  WRIST RESTNone
  ONBOARD MEMORYHybrid on-board storage for up to 6 profiles
  MEDIA KEYSSecondary Media Key
  PASSTHROUGHNone
  CONNECTIVITYDetachable Type C Cable
  KEYCAPSDoubleshot PBT Keycaps
  OTHERS
  • Rapid Trigger Mode
  • Adjustable Actuation
  • Analog Input
  • Dual-step Actuation
  • Quick onboard adjustment for Actuation and Rapid Trigger
  • Razer™ Synapse enabled
  • N-key Rollover with Anti-ghosting
  • 5052 Brushed Aluminum Alloy Top Case
  • Fully programmable keys with on-the-fly macro recording
  • Gaming Mode
  Σύνδεση
  Wired
  Γλώσσα Πληκτρολογίου
  US
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα