NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+
  NAS Synology DiskStation DS423+

  NAS Synology DiskStation DS423+

  AB27796
  Ο NAS (Network Attached Storage) Synology DiskStation DS423+ απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα χρηστών, όπως επαγγελματίες, εταιρικά περιβάλλοντα, και ατομικούς χρήστες.
   

  Ένας ικανός παίκτης για όλες τις χρήσεις.
  Το ευέλικτο DS423+ μπορεί να χρησιμεύσει ως κεντρική συσκευή αποθήκευσης καθώς και ως multimedia hub.
  Μέχρι και
  226/224 MB/s ανάγνωση/εγγραφή
  2 x M.2 NVMe Υποδοχές SSD
  2 x 1GbE Θύρες LAN

  Btrfs: προηγμένο σύστημα αρχείων για προστασία δεδομένων.
  Το λειτουργικό σύστημα Synology DiskStation Manager (DSM) που τροφοδοτεί το DS423+ χρησιμοποιεί το προηγμένο σύστημα αρχείων Btrfs, το οποίο προστατεύει τα δεδομένα σας από τη καταστροφή και επιτρέπει την αντιστροφή τυχόν ακούσιων ή κακόβουλων αλλαγών μέσω της χρήσης της "snapshot" τεχνολογίας.

  Ιδιωτικό Cloud για αδιάλειπτη πρόσβαση στα δεδομένα.
  Ένα ιδιωτικό cloud για όλες τις συσκευές σας.
  Αποθηκεύστε, συγχρονίστε, αποκτήστε πρόσβαση και μοιραστείτε δεδομένα από οποιαδήποτε συσκευή, όπου κι αν βρίσκεστε. Εργαστείτε απροβλημάτιστα μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών και συσκευών και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας μέσω εφαρμογών για κινητά, προγραμμάτων-πελατών γραφείου και ενός περιβάλλοντος εργασίας που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης. Επαναφέρετε γρήγορα και εύκολα αρχεία σε περίπτωση τυχαίας διαγραφής, λαθών, κακόβουλου λογισμικού κ.λπ. με τη λειτουργία έκδοσης.

  Διατηρήστε τις φωτογραφίες σας οργανωμένες.
  Δημιουργήστε αποτελεσματικά αντίγραφα ασφαλείας και οργανώστε φωτογραφίες και βίντεο με εργαλεία διαχείρισης για ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Οργανώστε αυτόματα το περιεχόμενό σας σε άλμπουμ και δημιουργήστε ασφαλείς συνδέσμους κοινής χρήσης για την οικογένεια, τους φίλους ή τους πελάτες σας.

  Διατηρήστε χωρίς κόπο τον συγχρονισμό πολλαπλών NAS Synology.
  Συνεργάζεστε με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας χρησιμοποιώντας το συγχρονισμό αρχείων από τοποθεσία σε τοποθεσία, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να συγχρονίζει αυτόματα μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους μεταξύ των συσκευών Synology, επιτρέποντας την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αρχεία.

  Μοιραστείτε δεδομένα με τη δύναμη του cloud.
  Μειώστε το αποτύπωμα αποθήκευσης στις εγκαταστάσεις σας και επωφεληθείτε από τις ταχύτητες του δικτύου του κέντρου δεδομένων με την τεχνολογία υβριδικού cloud. Η προαιρετική υπηρεσία Hybrid Share παρέχει αποτελεσματική αποθήκευση ψυχρών δεδομένων στο cloud, ενώ διατηρεί τα αρχεία με συχνή πρόσβαση σε προσωρινή μνήμη τοπικά στο DS423+ σας και είναι προσβάσιμα σε ταχύτητες LAN.

  Multi-layered δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
  Ενοποιήστε και αυτοματοποιήστε τις εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για υπολογιστές, διακομιστές αρχείων, VM, εφαρμογές SaaS και πολλά άλλα με το Active Backup Suite. Διαχειριστείτε απομακρυσμένα τα αντίγραφα ασφαλείας συσκευών μέσω μιας κεντρικής πύλης και επαναφέρετε γρήγορα συγκεκριμένα αρχεία ή ολόκληρες συσκευές για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Επωφεληθείτε από τις ενσωματωμένες λύσεις απομακρυσμένης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των δεδομένων σας με άψογες διαμορφώσεις αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1.

  Εκτέλεση πλήρων αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος Synology.
  Προστατέψτε όλα τα δεδομένα, τις εφαρμογές και τις διαμορφώσεις στα συστήματα Synology με ολοκληρωμένα προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας σε τοπικούς και απομακρυσμένους servers, εξωτερικούς δίσκους ή προορισμούς αποθήκευσης στο cloud, συμπεριλαμβανομένου του Synology C2 Storage.

  Προστασία φακέλων και LUN με στιγμιότυπα.
  Διαμορφώστε αποτελεσματικά στιγμιότυπα point-in-time των κοινόχρηστων φακέλων και LUNs σε διαστήματα μόλις 5 λεπτών. Επιτρέψτε στους χρήστες να επαναφέρουν εύκολα προηγούμενες εκδόσεις αρχείων χωρίς βοήθεια, να ανακτήσουν γρήγορα VM και να αντιγράψουν στιγμιότυπα σε άλλο διακομιστή για να επωφεληθούν από την ταχεία διακοπή λειτουργίας αποθήκευσης.

  Έξυπνη επιτήρηση.
  Σταθμός επιτήρησης Synology.
  Η προστασία της επιχείρησής σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, με κεντρική διαχείριση, υποστήριξη για πάνω από 8.300 μοντέλα καμερών IP και απομακρυσμένη παρακολούθηση και αναπαραγωγή. Το σύστημα διαχείρισης βίντεο της Synology παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για ζωντανή παρακολούθηση, έρευνα, διαχείριση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

  Διπλή καταγραφή στο cloud.
  Το C2 Surveillance σας επιτρέπει να διατηρήσετε την πρόσβαση στο υλικό παρακολούθησης εάν ο server καταγραφής σας είναι απενεργοποιημένος, καταγράφοντας στον τοπικό σας server καθώς και στο cloud C2. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο προστατεύει τις ροές από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ενώ η εγγραφή χαμηλής καθυστέρησης σας επιτρέπει να επανεξετάσετε τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα πριν χαθεί ο server εγγραφής.  ΚατασκευαστήςSynology
  CPU ModelJ4125
  CPU Frequency2 GHz
  System Memory2 GB DDR4
  Drive Bays4 Bays
  Διαστασεις166 x 199 x 223 mm
  ΕπιπρόσθεταFile Server, Mail Server, Media Server, Surveillance Station, VPN Server
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα