Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR ExtraNET

  Πληκτρολόγιο Logitech K120 Black GR

  003496

  Το ενσύρματο K120 αποτελεί έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό συνεργάτη, που διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά και εύχρηστη σχεδίαση, ενώ λειτουργεί αμέσως μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία. Απλώς συνδέστε το ενσύρματο πληκτρολόγιο μέσω USB και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.

   

  Πληκτρολόγιο Logitech K120

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

  Η διαδικασία ολοκλήρωσης εργασιών πρέπει να είναι απλή. Για αυτόν τον λόγο το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους είναι η κατάλληλη επιλογή. Αποτελεί έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό συνεργάτη, που διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά και εύχρηστη σχεδίαση, ενώ λειτουργεί αμέσως μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία. Απλώς συνδέστε το ενσύρματο πληκτρολόγιο μέσω USB και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.

  ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   
  ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
  Αυτό το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο διευκολύνει την καταχώρηση δεδομένων, τους υπολογισμούς και την πλοήγηση. Το καμπυλωτό πλήκτρο διαστήματος και τα ευανάγνωστα πλήκτρα παρέχουν μια άνετη και γνώριμη εμπειρία πληκτρολόγησης.
   
  ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  Το πληκτρολόγιο λειτουργεί αμέσως μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία του. Απλώς συνδέστε το στη θύρα USB και θα είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Καμία λήψη, καμία ρύθμιση, κανένα μπέρδεμα.
   
  ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΥΓΡΑ.
  Ειδική σχεδίαση για ανθεκτικότητα στην πτώση υγρών1Έχει ελεγχθεί υπό περιορισμένες συνθήκες (μέγιστη ποσότητα υγρού 60 ml). Μη βυθίζετε το πληκτρολόγιο σε υγρό., ανθεκτικά πλήκτρα και γερά υποστηρίγματα με δυνατότητα κλίσης και προσαρμοζόμενο ύψος. Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει κατασκευαστεί για να αντέχει.
  Εικονίδιο διάρκειας ζωής μπαταρίας 3 ετών
   
  ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ.
  Το K120 έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η Νο. 1 εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο2Με βάση ανεξάρτητα δεδομένα πωλήσεων (σε μονάδες) τα οποία έχουν συλλεχθεί για τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια Logitech από διεθνείς σημαντικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων των αγορών του Καναδά, της Κίνας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ινδονησίας, της Δημοκρατίας της Κορέας, της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Σουηδίας, της Ταϊβάν, της Τουρκίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ (Περίοδος Ιούλιος 2019 – Ιούλιος 2020). Μόνο κανάλι λιανικής..
   
  Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ.
  Αυτό το σταθερό πληκτρολόγιο προσφέρει μια γνώριμη αίσθηση πληκτρολόγησης, με πλήκτρα βαθιού προφίλ και αισθητή, άμεση επαναφορά.
   
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
  Τα πλαστικά μέρη του K120 περιλαμβάνουν 51% πιστοποιημένο πλαστικό που ανακυκλώνεται μετά την κατανάλωση, ώστε να αξιοποιείται ξανά το πλαστικό από παλιές καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους και να μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμά μας.  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηWired
  ΧρήσηDesktop
  ΧρώμαBlack
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουGreek
  Εγγύηση3 years
  Διαστάσεις45 x 15.5 x 2.4 cm
  Σύνδεση
  Wired
  Γλώσσα Πληκτρολογίου
  GR
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.