Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Black 580-AKPT
  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Grey 580-AKPT
  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Grey 580-AKPT
  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Black 580-AKPT
  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Grey 580-AKPT
  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Grey 580-AKPT

  Πληκτρολόγιο Dell KB700 Wireless Grey 580-AKPT

  AB27865
  Ασύρματο πληκτρολόγιο της εταιρείας Dell. Συνοδεύεται από δέκτη που συνδέεται σε μια θύρα USB για την ασύρματη λειτουργία του.
   

  Ευέλικτο multi-tasking.
  Συνδέστε απρόσκοπτα έως και τρεις συσκευές με αυτό το premium πληκτρολόγιο. Η συνδεσιμότητα διπλής λειτουργίας RF 2,4 GHz και Bluetooth 5.0 σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ συσκευών χωρίς κόπο με το πλήκτρο λειτουργίας σύνδεσης στο πληκτρολόγιό σας. 

  Προσαρμόστε τον τρόπο σας.
  Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές ή τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά με 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας. Ενισχύστε την εργασία σας με ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που συνοδεύεται από αποκλειστικό αριθμητικό πληκτρολόγιο, πλήκτρα λειτουργιών και προγραμματισμένες προεπιλογές.

  Κατεβάστε το λογισμικό Dell Peripheral Manager και αντιστοιχίστε εύκολα τις συσκευές σας, ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας και της συνδεσιμότητας, τις συντομεύσεις προγραμμάτων και ενημερώστε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. 

  Καλοφτιαγμένο σχέδιο.
  Το προσεκτικά σχεδιασμένο αθόρυβο πληκτρολόγιο είναι λεπτό και κομψό με premium αίσθηση και γκρι φινίρισμα. Τα ρυθμιζόμενα πόδια κλίσης στο πληκτρολόγιό σας σας δίνουν την ευελιξία να εργάζεστε στην ιδανική θέση πληκτρολόγησης.

  Ανθεκτικό και ασφαλές.
  Τροφοδοτείται από μία από τις κορυφαίες μπαταρίες του κλάδου με διάρκεια ζωής έως και 36 μήνες, το ασύρματο πληκτρολόγιο πολλών συσκευών Dell έχει δοκιμαστεί αυστηρά για να λειτουργεί απρόσκοπτα με το σύστημά σας Dell. Το πληκτρολόγιο προσφέρει κρυπτογράφηση 128-bit AES (Advanced Encryption Standard) που προστατεύει τη μετάδοση των δεδομένων σας στις συσκευές σας, παρέχοντάς σας μια ασφαλή σύνδεση κατά την πληκτρολόγηση. 


  ΚατασκευαστήςDell
  ΣύνδεσηWireless
  ΧρήσηDesktop
  ΧρώμαGrey
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουEnglish
  Εγγύηση2 years
  Σύνδεση
  Wireless
  Γλώσσα Πληκτρολογίου
  US
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα