Κατάλογος ειδών απο τον κατασκευαστή Dell

Η DELL ιδρύθηκε το 1984 από τον Αμερικανό Michael Dell, ο οποίος ήταν τότε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν. Αρχικά διευθύνει την επιχείρηση από κοιτώνα, η Dell ξεκίνησε την παροχή προσαρμοσμένων αναβαθμίσεων για υπολογιστές. Το εγχείρημα αποδείχθηκε κερδοφόρο, και η Dell εγκατέλειψε το κολέγιο την ίδια χρονιά για να αρχίσει να κατασκευάζει υπολογιστές. Το 1985 η εταιρεία κυκλοφόρησε τον Turbo PC, τον πρώτο υπολογιστή με το δικό της σχέδιο της Dell. Βασισμένη στην αρχή της δημιουργίας και της πώλησης προσαρμοσμένων υπολογιστών απευθείας στους καταναλωτές, η εταιρεία πούλησε αρχικά τα προϊόντα της μέσω διαφημίσεων και καταλόγων αλληλογραφίας. Αποφεύγοντας το κόστος που σχετίζεται με τις παραδοσιακές αγορές λιανικής, η Dell μπόρεσε να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπολογιστές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Dell είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής με έδρα το Round Rock, στο Τέξας, που αναπτύσσει, πωλεί, επισκευάζει και υποστηρίζει υπολογιστές, συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Ονομάστηκε έτσι από τον ιδρυτή του, Michael Dell. Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο, απασχολώντας περισσότερους από 103.300 ανθρώπους στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο.

Η Dell πωλεί προσωπικούς υπολογιστές, διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, διακόπτες δικτύου, λογισμικό, περιφερειακά υπολογιστών, τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, κάμερες, εκτυπωτές, συσκευές αναπαραγωγής MP3 και ηλεκτρονικά συστήματα. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις καινοτομίες της στον τομέα της διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού και του ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδίως του μοντέλου άμεσων πωλήσεων. Η Dell με την εξαγορά της Perot Systems το 2009, εισήλθε στην αγορά υπηρεσιών πληροφορικής. Από τότε, η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσθετες εξαγορές στα συστήματα αποθήκευσης και δικτύωσης, με σκοπό την επέκταση του χαρτοφυλακίου τους από την παροχή ηλεκτρονικών υπολογιστών μόνο στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρικούς πελάτες. Η Dell είναι η έκτη μεγαλύτερη εταιρεία στο Τέξας με συνολικά έσοδα, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μη πετρελαϊκή εταιρεία στο Τέξας - πίσω από την AT & T - και η μεγαλύτερη εταιρεία στην περιοχή του Greater Austin. Το 2016, η Dell εξαγόρασε την εταιρεία τεχνολογίας επιχειρήσεων EMC Corporation. μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, η Dell και η EMC έγιναν τμήματα της Dell Technologies.

Less
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 158
Product added to wishlist
Product added to compare.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα