Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR ExtraNET

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless GR

  003479

  Αυτό το δίδυμο παρέχει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σε μια άνετη, ανθεκτική σχεδίαση που εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και κρατά τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Φτιαγμένο σύμφωνα με τα φημισμένα πρότυπα ποιότητας της Logitech, το ασύρματο σετ MK235 θα είναι δίπλα σας για πολύ καιρό.
   

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK235 Wireless

  ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
  Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, ποντίκι αμφιδέξιας σχεδίασης —πλήρως ασύρματο και ολοκληρωμένο. Αυτό το δίδυμο παρέχει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σε μια άνετη, ανθεκτική σχεδίαση που εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και κρατά τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Φτιαγμένο σύμφωνα με τα φημισμένα πρότυπα ποιότητας της Logitech, το MK235 θα είναι δίπλα σας για πολύ καιρό.

  ΠΛΗΚΤΡΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
  Όλα τα πλήκτρα που χρειάζεστε, με μια διάταξη πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους, αριθμητικό πληκτρολόγιο και 15 πλήκτρα συντομεύσεων εύκολης πρόσβασης που διευκολύνουν την πλοήγηση και την καταχώρηση δεδομένων. Τα λεία, καμπυλωτά πλήκτρα προσφέρουν μια άνετη και εύκολη εμπειρία πληκτρολόγησης.

  ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΑΜΦΙΔΕΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.
  Η φορητή σχεδίαση μικρού μεγέθους παρέχει ένα άνετο σχήμα τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες χρήστες. Είναι εύκολο στη χρήση, ενώ μπορείτε να το βάζετε στην τσάντα και να το παίρνετε μαζί σας παντού.

  ΑΠΛΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
  Χωρίς ανάγκη ρύθμισης, χωρίς ταλαιπωρία. Το MK235 λειτουργεί αμέσως μόλις συνδέσετε τον δέκτη σε μια θύρα USB. Χάρη στην ισχυρή, αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να ξεχάσετε τις απώλειες σήματος, ενώ η εμβέλεια των 10m  σας δίνει την ελευθερία που χρειάζεστε.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ.
  Αυτό το σετ έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο. Χάρη στη διάρκεια ζωής μπαταρίας 36 μηνών για το πληκτρολόγιο και 12 μηνών για το ποντίκι αλλά και τους διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας για μήνες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε μπαταρίες.

  ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
  Το πληκτρολόγιο κατασκευάζεται έτσι ώστε να αντέχει σε επαγγελματική χρήση αλλά και στα μικροατυχήματα του χώρου εργασίας. Η στιβαρή του κατασκευή περιλαμβάνει υποστηρίγματα με δυνατότητα κλίσης και ειδική σχεδίαση για ανθεκτικότητα στην πτώση υγρών. Κάθε πλήκτρο έχει ειδική επικάλυψη κατά του ξεθωριάσματος, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξαφάνιση των γραμμάτων από τα πλήκτρα.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
  Τα πλαστικά μέρη του MK235 περιέχουν πιστοποιημένο πλαστικό που ανακυκλώνεται μετά την κατανάλωση – 51% για το πληκτρολόγιο και 75% για το ποντίκι – ώστε να αξιοποιείται ξανά το πλαστικό από παλιές καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους και να μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμά μας.  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηDesktop
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουGR
  Multimedia ΠλήκτραΝαί
  Εγγύηση36 Μήνες
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.