Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Black Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Black Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Black Wireless GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Black Wireless GR ExtraNET

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Black Wireless GR

  002567


  Ασύρματο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού μικρού μεγέθους MK220 που εξοικονομεί χώρο.

   

   

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK220 Desktop Wireless

  ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
  Απολαύστε την ελευθερία που προσφέρει η ασύρματη σύνδεση με αυτό το ευέλικτο σετ. Το πληκτρολόγιο μικρού μεγέθους διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο το οποίο είναι ιδανικό για καταχώρηση δεδομένων, υπολογισμούς και πλοήγηση, ώστε να ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες σε μικρότερο χώρο. Το ποντίκι με αμφιδέξια σχεδίαση προσφέρει ομαλή παρακολούθηση κίνησης και κύλιση, για εύκολη πλοήγηση στο σπίτι ή στην εργασία.

  ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΩΡΟ.
  Με σχεδίαση μικρού μεγέθους, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο διαθέτει όλα τα πλήκτρα που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του αριθμητικού πληκτρολογίου, ενώ είναι μικρότερο από ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους. Ιδανικό για μικρούς χώρους εργασίας ή πιο μικρόσωμους χρήστες, μπορείτε να τοποθετείτε το ποντίκι πιο κοντά, ώστε να τεντώνετε λιγότερο το χέρι και να έχετε καλύτερη στάση σώματος. Επιπλέον, μεταφέρεται εύκολα όπου και αν χρειαστεί να εργαστείτε.

  ΦΟΡΗΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΑΜΦΙΔΕΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.
  Αυτό το φορητό ποντίκι μικρού μεγέθους προσφέρει ομαλή και ακριβή παρακολούθηση κίνησης και κύλιση με ακρίβεια γραμμής. Το άνετο σχήμα είναι ιδανικό τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες χρήστες και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να το παίρνετε εύκολα μαζί σας όπου και αν πάτε.

  ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  Χωρίς ρύθμιση ή ταλαιπωρία. Το MK220 λειτουργεί αμέσως μόλις συνδέσετε τον δέκτη σε μια θύρα USB. Χάρη στην ισχυρή, αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να ξεχάσετε τις απώλειες σήματος, ενώ η εμβέλεια των 10m. σας δίνει την ελευθερία που χρειάζεστε.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ.
  Αυτό το σετ έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο. Το πληκτρολόγιο αντέχει στη χρήση και τα μικροατυχήματα κατά την εργασία χάρη στη σχεδίαση που είναι ανθεκτική στα υγρά. Μη βυθίζετε το πληκτρολόγιο σε υγρό.

  ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ.
  Η αποδοτική χρήση της ενέργειας σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συνεχώς το πληκτρολόγιο για 24 μήνες και το ποντίκι για 12 μήνες, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε μπαταρίες.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
  Τα πλαστικά μέρη του MK220 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο πλαστικό που ανακυκλώνεται μετά την κατανάλωση – 66% για το ποντίκι, 44% για το πληκτρολόγιο και 75% για τον δέκτη – ώστε να αξιοποιείται ξανά το πλαστικό από παλιές καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους και να μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμά μας.
  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηDesktop
  Προγραμματιζόμενα ΠλήκτραΌχι
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουGR
  Κουμπιά Mouse2
  Multimedia ΠλήκτραΌχι
  Εγγύηση36 Μήνες
  ΕπιπρόσθεταΑυτονομία μπαταρίας 24 μήνες για το πληκτρολόγιο και 5 μήνες για το ποντίκι
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.