Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop...
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR ExtraNET
  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop Black GR

  003527

  Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι πλήρους μεγέθους προσφέρουν μια γνώριμη, εύχρηστη σχεδίαση που σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις τα βγάλετε από τη συσκευασία τους. Απλώς συνδέστε το ενσύρματο σετ μέσω USB και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.
   

  Πληκτρολόγιο+ποντίκι Logitech MK120 Desktop

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
  Η διαδικασία ολοκλήρωσης εργασιών πρέπει να είναι απλή. Για αυτόν τον λόγο το σετ MK120 είναι η κατάλληλη επιλογή. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι πλήρους μεγέθους προσφέρουν μια γνώριμη, εύχρηστη σχεδίαση που σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις τα βγάλετε από τη συσκευασία τους. Απλώς συνδέστε το ενσύρματο σετ μέσω USB και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.

  ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
  Αυτό το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο διευκολύνει την καταχώρηση δεδομένων, τους υπολογισμούς και την πλοήγηση. Το καμπυλωτό πλήκτρο διαστήματος και τα ευανάγνωστα πλήκτρα παρέχουν μια άνετη και γνώριμη εμπειρία πληκτρολόγησης.

  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.
  Το ποντίκι πλήρους μεγέθους με αμφιδέξια σχεδίαση προσφέρει ομαλή παρακολούθηση κίνησης και ένα καμπυλωτό σχήμα για την υποστήριξη της παλάμης, ώστε η πλοήγηση να γίνεται εύκολα και άνετα.

  ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι λειτουργούν αμέσως μόλις τα βγάλετε από τη συσκευασία. Απλώς συνδέστε τα στις θύρες USB και θα είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε. Καμία λήψη, καμία ρύθμιση, κανένα μπέρδεμα.

  ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΥΓΡΑ.
  Ειδική σχεδίαση για αντοχή στα υγρά, ανθεκτικά πλήκτρα και γερά υποστηρίγματα με δυνατότητα κλίσης και προσαρμοζόμενο ύψος. Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει κατασκευαστεί για να αντέχει.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ.
  Το MK120 περιλαμβάνει εγγύηση 3 ετών και έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η Νο. 1 εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
  Τα πλαστικά μέρη του MK120 περιέχουν πιστοποιημένο πλαστικό που ανακυκλώθηκε μετά την κατανάλωση, – 72% για το ποντίκι και 54% για το πληκτρολόγιο – ώστε να αξιοποιείται ξανά το πλαστικό από παλιές καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους και να μειωθεί το ανθρακικό αποτύπωμά μας. 

  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηWired
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηDesktop
  Προγραμματιζόμενα ΠλήκτραΌχι
  Γλώσσα ΠληκτρολογίουGR
  Κουμπιά MouseΌχι
  Multimedia ΠλήκτραΌχι
  Εγγύηση36 Μήνες
  Διαστάσεις45 x 15.5 x 2.4 cm
  ΕπιπρόσθεταΑδιάβροχο, Plug'n' Play/Spill resistant
  Σύνδεση
  Wired
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.