VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X
  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X

  VGA Asus GeForce RTX4060Ti 8GB TUF Gaming OC GDDR6X

  AB27822
  Η Asus RTX4060Ti είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα γραφικά και επιδόσεις.
   

  Αρχιτεκτονική Ada Lovelace.
      Νέοι πολυεπεξεργαστές ροής, έως και 2 φορές περισσότερη απόδοση και αποδοτικότητα ισχύος.
      Τέταρτης γενιάς πυρήνες Tensor, έως και 4 φορές περισσότερη απόδοση με το DLSS 3 σε σχέση με το brute-force rendering.
      Τρίτης γενιάς πυρήνες RT, έως και 2 φορές περισσότερη απόδοση ray tracing.

  Ray Tracing.
  Η αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace απελευθερώνει στο έπακρον τις δυνατότητες της τεχνολογίας ιχνηλάτησης ακτίνας (ray tracing) που προσομοιώνει τη συμπεριφορά του φωτός στον πραγματικό κόσμο.

  Nvidia DLSS 3.
  Το DLSS είναι μια επαναστατική ανακάλυψη στα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη που αυξάνει μαζικά τις επιδόσεις. Με τη βοήθεια των νέων πυρήνων Tensor τέταρτης γενιάς και του επιταχυντή οπτικής ροής στις GeForce RTX 40 Series, το DLSS 3 αναλύει τα διαδοχικά καρέ και τα δεδομένα κίνησης από τον νέο επιταχυντή οπτικής ροής 40 για να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ υψηλής ποιότητας.

  DLSS Σούπερ Ανάλυση.
  Αυξάνει τις επιδόσεις για όλες τις κάρτες GeForce RTX, χρησιμοποιώντας AI για την παραγωγή καρέ υψηλότερης ανάλυσης από είσοδο χαμηλότερης ανάλυσης.

  Nvidia Reflex.
  Οι κάρτες Nvidia Reflex και GeForce RTX 40 Series παρέχουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  Κατασκευασμένες για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

  Nvidia Studio.
  Πηγαίνετε τα δημιουργικά σας έργα στο επόμενο επίπεδο με το Nvidia Studio. Με νέο ειδικό υλικό, η σειρά RTX 40 ξεκλειδώνει απαράμιλλη απόδοση στην απόδοση 3D, την επεξεργασία βίντεο και τον σχεδιασμό γραφικών.

  Nvidia Encoder.
  ​​Κλέψτε την παράσταση με απίστευτα γραφικά και ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας, χωρίς κολλήματα.

  Με τη βοήθεια του κωδικοποιητή 8ης γενιάς (NVENC), η σειρά GeForce RTX 40 εγκαινιάζει μια νέα εποχή μετάδοσης υψηλής ποιότητας με την υποστήριξη κωδικοποίησης AV1 επόμενης γενιάς, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεγαλύτερη απόδοση από το H.264, ξεκλειδώνοντας υπέροχες ροές σε υψηλότερες αναλύσεις.

  Nvidia Broadcast.
  Η εφαρμογή NVIDIA Broadcast μεταμορφώνει οποιοδήποτε δωμάτιο σε οικιακό στούντιο, ανεβάζοντας τις ζωντανές ροές, τις φωνητικές συνομιλίες και τις βιντεοκλήσεις σας στο επόμενο επίπεδο με ισχυρά εφέ τεχνητής νοημοσύνης, όπως αφαίρεση θορύβου και ήχους δωματίου, εικονικό φόντο και πολλά άλλα.

  Nvidia Omniverse.
  Το Nvidia Omniverse λειτουργεί ως κόμβος για τη διασύνδεση της υφιστάμενης ροής εργασίας 3D, αντικαθιστώντας τις γραμμικές σωληνώσεις με τη δημιουργία με ζωντανό συγχρονισμό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε όπως ποτέ άλλοτε και σε ταχύτητες που δεν έχετε ξαναζήσει.

  Nvidia Canvas.
  Χρησιμοποιήστε το AI για να μετατρέψετε απλές πινελιές σε ρεαλιστικές εικόνες τοπίου. Δημιουργήστε γρήγορα φόντα ή επιταχύνετε την εξερεύνηση των ιδεών σας, ώστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οπτικοποίηση των ιδεών σας.

  Game Ready Drivers.
  Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

  GeForce Experience.
  Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

  8K HDR Gaming.
  Συνδεθείτε, παίξτε, καταγράψτε και παρακολουθήστε με εξαιρετικό HDR σε αναλύσεις έως και 8K με την GeForce RTX 4060Ti. Καταγράψτε υλικό HDR έως και 8K με τη λειτουργία GeForce Experience ShadowPlay και αναπαράγετε ομαλά με αποκωδικοποίηση AV1.

  Με απίστευτη δύναμη και τεράστια μνήμη 8GB μπορεί να σηκώσει πολλά δημοφιλή παιχνίδια σε 8K. Υποστηρίζει 8K 60Hz HDR και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης(VRR), όπως ορίζεται στο HDMI 2.1, και όλα αυτά με ένα μόνο καλώδιο σύνδεσης από τον υπολογιστή σας στην οθόνη 8K.

  Virtual Reality.
  Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η VR είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές PC στον κόσμο και απαιτεί τις πιο ισχυρές GPU στον κόσμο.

  Resizable Bar.
  Το Resizable BAR της Nvidia είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό PCI Express που επιτρέπει στη CPU να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το ρυθμιστικό πλαίσιο της GPU ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση σε πολλά παιχνίδια.

  TUF Gaming.
  Η αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace αναβαθμίζεται με βελτιωμένη ψύξη και παροχή ενέργειας,
  και υποστηρίζεται από ένα οπλοστάσιο στιβαρών ενισχύσεων για να καλύψει τις σας ανάγκες σας.Κλειδώστε, φορτώστε και κυριαρχήστε με την TUF Gaming GeForce RTX 4060 Ti.

  Αναβαθμίσεις Axial-Tech.
  Μεγαλύτεροι και καλύτεροι. Οι ανεμιστήρες αξονικής τεχνολογίας περιστρέφονται με διπλά ρουλεμάν και έχουν αναβαθμιστεί ώστε να προωθούν 21% περισσότερο αέρα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για χαμηλότερες θερμοκρασίες, λιγότερο θόρυβο και υψηλότερες επιδόσεις.

  Καλοδιατηρημένος σχηματισμός.
  Οι δύο πλευρικοί ανεμιστήρες περιστρέφονται αριστερόστροφα για την ελαχιστοποίηση των αναταράξεων και τη μεγιστοποίηση της διασποράς του αέρα μέσω της ψύκτρας. 

  Και οι τρεις ανεμιστήρες σταματούν όταν οι θερμοκρασίες της GPU είναι κάτω από 50 βαθμούς Κελσίου, επιτρέποντάς σας να παίζετε λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια ή να εκτελείτε ελαφρές εργασίες σε σχετική ησυχία. 

  Οι ανεμιστήρες ξεκινούν ξανά όταν οι θερμοκρασίες είναι πάνω από 55 βαθμούς Κελσίου, αναφερόμενοι σε μια καμπύλη ταχύτητας που εξισορροπεί την απόδοση και την ακουστική για εργασία ή παιχνίδι.

  Σχεδιασμός 3.12 υποδοχών.
  Ένας γενναιόδωρος συνδυασμός υπερμεγέθων ψύκτρων απορροφά αποτελεσματικά τη θερμότητα από την GPU GeForce RTX 4060 Ti, ώστε να μπορεί να απομακρυνθεί από τους τρεις ανεμιστήρες Axial τεχνολογίας.

  Πυκνωτές 20 k στρατιωτικής ποιότητας.
  Μια σειρά από πυκνωτές με ονομαστική διάρκεια ζωής 20.000 ωρών στους 105 βαθμούς Κελσίου φέρνει υψηλότερη ανοχή στη θερμοκρασία και τον κυματισμό στη ράγα τροφοδοσίας της GPU, οπλίζοντας την κάρτα για μακροχρόνια χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

  Συμπαγές PCB.
  Οι διατάξεις εξαρτημάτων και ιχνών έχουν βελτιστοποιηθεί σε ένα σύντομο PCB για να μειωθούν οι απώλειες ισχύος και να διαφύγει η θερμότητα μέσω ενός τεράστιου εξαερισμού στην πίσω πλάκα.

  Εξωσκελετός με εξαερισμό.
  Η πίσω πλάκα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο για να στηρίζει την πλακέτα και να απομακρύνει τη θερμότητα από τα εξαρτήματα της πλακέτας.

  Τεχνολογία Auto-extreme.
  Η Auto-Extreme τεχνολογία είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία κατασκευής που θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο, επιτρέποντας την ολοκλήρωση όλων των συγκολλήσεων σε ένα μόνο πέρασμα.

  AURA SYNC.
  Ο συμβατός Aura φωτισμός ARGB στο κάλυμμα προσθέτει μια πινελιά προσαρμόσιμου χρώματος ή λειτουργικών εφέ στην κατασκευή σας. Συνδυάστε το με μια μεγάλη γκάμα συμβατών εξαρτημάτων συστήματος και συντονίστε τη λάμψη για να δημιουργήσετε ένα θέμα που είναι αποκλειστικά δικό σας.

  GPU Tweak III.
  Το ASUS GPU Tweak III είναι πιο διαισθητικό και πλούσιο σε δυνατότητες από ποτέ. Ένα ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας προσφέρει μεγαλύτερη προσβασιμότητα, ενσωματώνοντας τις βασικές λειτουργίες σε ένα κεντρικό ταμπλό, και ο συντονιστής τάσης-συχνότητας έχει αναθεωρηθεί για να κάνει το overclocking ακόμα πιο εύκολο. 


  ΚατασκευαστήςASUS
  Τύπος ΜνήμηςGDDR6X
  Χωρητικότητα Μνήμης8GB
  ChipsetNVIDIA GeForce RTX 4060 TI.
  ΣύνδεσηPCI Express x8 4.0
  HDMIHDMI x 1 DisplayPort x 3
  Μέγιστη Ανάλυση7680 x 4320
  Εγγύηση3 years
  ΕπιπρόσθεταRecommended PSU 650W.

  Τύπος Μνήμης
  GDDR6X
  Μέγεθος Μνήμης
  8GB
  Chipset
  RTX 4060 Ti
  Κατασκευαστής Chipset
  NVIDIA
  Νέο

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα