Κατάλογος ειδών απο τον κατασκευαστή Asus

Η ASUS είναι μια πολυεθνική εταιρεία υλικού και καταναλωτικών ηλεκτρονικών υπολογιστών που εδρεύει στην Ταϊβάν και ιδρύθηκε το 1989. Αφιερωμένη στη δημιουργία προϊόντων για την έξυπνη ζωή της σημερινής και της αυριανής, η ASUS είναι η Νο. 1 μητρική πλακέτα και μάρκα τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, καθώς και οι τρεις πρώτοι καταναλωτές πωλητής σημειωματάριων.


Η ASUS έγινε ευρέως γνωστή στη Βόρεια Αμερική όταν έφερε επανάσταση στη βιομηχανία υπολογιστών το 2007 με το Eee PC ™ της. Σήμερα, η εταιρεία πρωτοπορεί στις νέες τάσεις για κινητά με τη σειρά ASUS ZenFone ™ και αναπτύσσει γρήγορα προϊόντα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, καθώς και συσκευές IOT και τεχνολογίες ρομποτικής. Πιο πρόσφατα, η ASUS παρουσίασε το Zenbo, ένα έξυπνο οικιακό ρομπότ σχεδιασμένο να παρέχει βοήθεια, ψυχαγωγία και συντροφιά σε οικογένειες.

Το 2015 και το 2016, το περιοδικό Fortune αναγνώρισε την ASUS ως μία από τις πιο θαυμάσιες εταιρείες στον κόσμο και τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Interbrand κατέλαβε την πιο πολύτιμη διεθνή μάρκα της ASUS Taiwan. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 17.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας Ε & Α παγκόσμιας κλάσης. Με γνώμονα την καινοτομία και την αφοσίωση στην ποιότητα, η ASUS κέρδισε 4.385 βραβεία και κέρδισε περίπου 13,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2016.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
Product added to wishlist
Product added to compare.