Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White
  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White

  Πληκτρολόγιο Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless Analog White

  AB29444

  Gaming πληκτρολόγιο της εταιρείας Razer με RGB φωτιζόμενα πλήκτρα σε γλώσσα αγγλικά US. Είναι tenkeyless, δεν διαθέτει δηλαδή αριθμητικά πλήκτρα στο δεξί του μέρος.

   

  FOR THE PRO.
  Αναβαθμίστε αμέσως το παιχνίδι σας με το πληκτρολόγιο των πρωταθλητών Esport Παιχνιδιών, το Razer Huntsman V3 Pro. Με υπερπλήρη λειτουργία Rapid Trigger Mode, αξιοποιήστε τους πιο πρόσφατους αναλογικούς οπτικούς διακόπτες μας και εκτελέστε επαναλαμβανόμενες εισόδους σε απίστευτες ταχύτητες, με ρυθμιζόμενη ενεργοποίηση για πραγματικά εξατομικευμένη απόδοση.

  RAZER™ ANALOG OPTICAL SWITCHES GEN‑2.
  Μεγιστοποιήστε την ακρίβεια και την απόκριση με ένα πληκτρολόγιο esports που διαθέτει τους πιο προηγμένους διακόπτες μας, όπως Rapid Trigger για εξαιρετικά γρήγορες επαναλαμβανόμενες εισόδους, ρυθμιζόμενο εύρος ενεργοποίησης από 0,1 έως 4,0 mm και διάρκεια ζωής 100 εκατομμυρίων πληκτρολογήσεων.

  RAPID TRIGGER MODE.
  Απελευθερώστε και πατήστε επανειλημμένα πλήκτρα με πολύ ταχύτερο ρυθμό από ό,τι είναι φυσικά δυνατό στα τυπικά πληκτρολόγια. Με τη δυνατότητα επαναφοράς των πλήκτρων με το παραμικρό σήκωμα του δακτύλου, βιώστε ένα πλεονέκτημα ταχύτητας που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την κίνηση σε FPS/TPS και παιχνίδια όπου το κάθε ms μετράει!

  ADJUSTABLE ACTUATION.
  Υποστηρίζοντας ένα πλήρες εύρος ενεργοποίησης από 0,1 έως 4,0 mm, προσαρμόστε τους διακόπτες ώστε να είναι όσο ευαίσθητοι θέλετε και επιτύχετε μια ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας.

  40 G ACTUATION FORCE.
  Απολαύστε μεγαλύτερη απόκριση με ελαφρύτερη δύναμη ενεργοποίησης που σας επιτρέπει να παίζετε και να αντιδράτε πιο γρήγορα από ποτέ. Από το counter-strafing μέχρι το aiming και το dodging, αποκτήστε το πλεονέκτημα κλάσματος του δευτερολέπτου που χρειάζεστε για να βγείτε πρώτοι σε κάθε trade.

  ON BOARD ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
  Πραγματοποιήστε ακριβείς, εν κινήσει προσαρμογές στο ύψος ενεργοποίησης ή στην ευαισθησία του Rapid Trigger με την οπτική βοήθεια μιας ενσωματωμένης συστοιχίας LED, χωρίς την ανάγκη του Razer Synapse. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο και αποκτήστε πρόσβαση σε μεγαλύτερη προσαρμογή μέσω του Razer Synapse.

  TENKEYLESS FORM FACTOR με ALUMINUM TOP PLATE.
  Αποκτήστε περισσότερο χώρο για να χειρίζεστε το ποντίκι σας με μια βελτιωμένη διάταξη πληκτρολογίου TKL που μπορεί επίσης να αντέξει, χάρη σε ένα συμπαγές, ανθεκτικό περίβλημα εξοπλισμένο με ένα brushed aluminum top plate.

  QUICK ACTUATION ADJUSTMENT MODE.
  Πατήστε απλά το πλήκτρο FN + Tab για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του σημείου ενεργοποίησης του πληκτρολογίου. Στη συνέχεια, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ελέγξετε το ύψος ενεργοποίησής του και χρησιμοποιήστε το Digital Dial ή τα πλήκτρα βέλους για να ρυθμίσετε ανάλογα. Πατήστε Esc για να βγείτε από τη λειτουργία και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας στην ενσωματωμένη μνήμη.

  QUICK RAPID TRIGGER ADJUSTMENT MODE.
  Απλά πατήστε FN + Caps Lock για να ξεκινήσετε την προσαρμογή των ρυθμίσεων Rapid Trigger και πατήστε Caps Lk για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Rapid Trigger Mode. Στη συνέχεια, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ελέγξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις Rapid Trigger και χρησιμοποιήστε το Digital Dial ή τα πλήκτρα βέλους για να τις προσαρμόσετε ανάλογα. Πατήστε Esc για να βγείτε από τη λειτουργία και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας στην ενσωματωμένη μνήμη.

  MULTI-FUNCTION DIGITAL DIAL & DEDICATED CONTROL BUTTONS.
  Διαχειριστείτε τα πάντα στα χέρια σας με έναν ειδικό επιλογέα για ρυθμίσεις έντασης ήχου και αναλογικού διακόπτη, που υποστηρίζεται από ένα τρίο κουμπιών για έλεγχο πολυμέσων και προσαρμοσμένες μακροεντολές.

  TEXTURED DOUBLESHOT PBT KEYCAPS.
  Φτιαγμένα για να αντέχουν στη φθορά του έντονου competitive παιχνιδιού, ο ανθεκτικός στη γυαλάδα σχεδιασμός τους και οι χαρακτήρες που δεν ξεθωριάζουν προσφέρουν έναν βαθμό ανθεκτικότητας ανώτερο από τα κανονικά πληκτρολόγια.

  MAGNETIC FIRM LEATHERETTE WRIST REST.
  Σχεδιασμένο για να κουμπώνει απρόσκοπτα στο πληκτρολόγιο, το στήριγμα καρπού από δερματίνη παρέχει σταθερή εργονομική υποστήριξη για τους καρπούς σας – ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για μεγάλες περιόδους χρήσης.

  TECH SPECS

  SWITCH TYPERazer™ Analog Optical Switch Gen-2
  APPROXIMATE SIZETenkeyless
  LIGHTINGRazer Chroma™ RGB
  WRIST RESTYes, Magnetic Firm Leatherette Wrist Rest

  ONBOARD MEMORY

  Hybrid on-board storage for up to 6 profiles

  MEDIA KEYS

  Multi-function Dial with 3 dedicated button

  PASSTHROUGH

  None

  CONNECTIVITY

  Detachable Type C Cable

  KEYCAPS

  Doubleshot PBT Keycaps

  OTHERS

  • Rapid Trigger Mode

  • Adjustable Actuation

  • Analog Input

  • Dual-step Actuation

  • Quick onboard adjustment for Actuation and Rapid Trigger

  • Razer™ Synapse enabled

  • N-key Rollover with Anti-ghosting

  • 1000 Hz Polling Rate

  • 5052 Brushed Aluminum Alloy Top Case

  • Magnetic Firm Leatherette Wrist Rest

  • Fully programmable keys with on-the-fly macro recording

  • Gaming Mode

  Σύνδεση
  Wired
  Γλώσσα Πληκτρολογίου
  US
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα