Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless
  sold out

  Ακουστικά QCY Crossky GTR Wireless

  AB26877

  Το QCY Crossky GTR Eearbud έχει χωρητικότητα μπαταρίας 75mAh, η θήκη φόρτισης έχει χωρητικότητα μπαταρίας 600mAh, περίπου 6h διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία πλήρη φόρτιση, περίπου 24h χρήση με τη θήκη φόρτισης.

   

  Αγωγή αέρα
  Η τεχνολογία αγωγιμότητας αέρα χρησιμοποιείται στα ασύρματα Open Ear Bluetooth ακουστικά για να μεταφέρει τον ήχο κατευθυνόμενα μέσω του αέρα, ακριβώς σαν κάποιος να τραγουδάει στο αυτί σας. Τα συνηθισμένα ακουστικά προκαλούν πόνο στο αυτί αν τα φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Open Ear σχεδιασμός επιτρέπει την ολοήμερη άνετη χρήση και δεν θα προκαλέσει βλάβη στο κανάλι του αυτιού σας.

  Open Ear Σχεδιασμός, περιστρεφόμενο ακουστικό 90 °, πολλαπλά σενάρια
  Αληθινός Open Ear σχεδιασμός, 90° περιστρεφόμενο ακουστικό,ελεύθερα ρυθμιζόμενο να φορεθεί, ευέλικτη εφαρμογή για υπαίθρια σπορ.
  Το QCY Crossky GTR κερδίζει τα Design Awarrds Muse 2022.

  Chip Bluetooth 5.3
  Η τελευταία τεχνολογία Bluetooth 5.3 κάνει τα ασύρματα ακουστικά πιο γρήγορα και τη σύνδεση πιο σταθερή μόλις ανοίξετε το κάλυμμα της θήκης φόρτισης και παρέχει ισχυρότερο σήμα για κλήσεις και ακρόαση μουσικής.

  Αντιστάθμιση μπάσων
  Τεχνολογία leakage Proof Technology, Protect Personal Privacy, το QCY Crossky GTR βασίζεται στα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης ακοής, χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για την ενίσχυση των μπάσων, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε κάθε δυνατό χτύπημα.

  Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  Το Crossky GTR Eearbud έχει χωρητικότητα μπαταρίας 75mAh, η θήκη φόρτισης έχει χωρητικότητα μπαταρίας 600mAh, περίπου 6h διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία πλήρη φόρτιση, περίπου 24h χρήση με τη θήκη φόρτισης.

  17*12mm Large Biomembrane Driver
  Με μεγάλη περιοχή δόνησης και υψηλότερη ευαισθησία, ο οδηγός σε σχήμα ράγας αποδίδει καθαρά φωνητικά σε ένα ευρύ Sound Stage, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ιδιαίτερο hifi ήχο.

  Καθαρές κλήσεις & 4 Mic ENC call noise Cancellation
  Κάθε ακουστικό διαθέτει 2 ενσωματωμένα μικρόφωνα, εξοπλισμένα με τεχνολογία μείωσης περιβαλλοντικού θορύβου (ENC) που μπορεί να καταστείλει το 80% του παρεμβαλλόμενου θορύβου στο περιβάλλον κλήσης, ενισχύει έξυπνα την ανθρώπινη φωνή μέσω των τεσσάρων μικροφώνων, καθιστώντας την επικοινωνία πιο αποτελεσματική.

  Χαμηλή καθυστέρηση 70 ms, υποστήριξη Gaming Mode
  70ms χαμηλή καθυστέρηση για να προσφέρει ιδανικό ήχο για παιχνίδια και κάνει συγχρονισμό του ήχου με το βίντεο. Βυθιστείτε σε μια εξαιρετική ανταγωνιστική εμπειρία παιχνιδιού μέσω γρήγορου ήχου με ηχητικά εφέ.

  Προστασία του προσωπικού απορρήτου
  Με πατενταρισμένη τεχνολογία απορρήτου, η οποία καθιστά τις κλήσεις πιο ιδιωτικές χωρίς να ανησυχείτε για την αποκάλυψη της ιδιωτικής ζωής.

  Έξυπνος έλεγχος μέσω αφής, προσαρμοσμένη εφαρμογή APP
  Έλεγχος αφής για εναλλαγή μουσικής, τηλεφωνικές κλήσεις, φωνητικό βοηθό, προσαρμοσμένο EQ μέσω της εφαρμογής QCY, αναδυόμενο παράθυρο ζεύξης, λειτουργία αναστολής λειτουργίας, ρυθμίστε τα ακουστικά σας.

  Αδιάβροχο IPX5
  Με αδιαβροχοποίηση IPX5, αντέχει τον ιδρώτα και τις ψιχάλες, μπορείτε να φορέσετε το QCY Crossky GTR ακόμα και σε μια βροχερή μέρα.

  • Bluetooth version: 5.3
  • Συβματότητα: iOS/ Android
  • Operation range: 10m
  • Battery life: 5-hour calling; 6-hour playback
  • Bluetooth profiles: HFP/A2DP/AVRCP
  • Battery capacity(case): 600mAh
  • Charging port: Type-C
  • Water proof: IPX5
  • Earbud size: 55.5 x 36.7mm
  • Case size: 97.0 x 65.8 x 37.6mm
  • Full power Charging Box φορτίζει μέχρι και 3 φορές, και τα δύο earphones
  Σύνδεση
  Bluetooth
  Σχήμα
  In ear
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα