Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET
Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET
Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET
Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET
Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET
Ακουστικά Logitech H110 ExtraNET

Ακουστικά Logitech H110


Απλό και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση και συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες. Ακούστε μόνο όσα χρειάζεστε και ακουστείτε καθαρά.
 

Ακουστικά Logitech H110

Ο ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ INTERNET.
Για υπολογιστές που διαθέτουν ξεχωριστές θύρες εισόδου μικροφώνου και εξόδου ήχου 3,5 mm. Απλό και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση και συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες. Ακούστε μόνο όσα χρειάζεστε και ακουστείτε καθαρά.

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
Απολαύστε πεντακάθαρο ήχο στη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις σας. Ένα αξιόπιστο στερεοφωνικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για καθημερινές εργασίες, όπως είναι οι βιντεοκλήσεις με την οικογένεια ή τους συνεργάτες.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
Ο βραχίονας μπορεί να περιστραφεί 180° για να τον χρησιμοποιείτε είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του εύκαμπτου μικροφώνου για να βελτιώσετε την καταγραφή της φωνής και να μειώσετε το θόρυβο από το περιβάλλον. Μπορείτε να κρύψετε τον βραχίονα, για να μην σας ενοχλεί όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ.
Το ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ στερεοφωνικό σετ μικροφώνου-ακουστικών διαθέτει πολλές δυνατότητες προσαρμογής. Διαθέτει πολύ μαλακά μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό για τα αυτιά, που παρέχουν άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΒΥΣΜΑΤΑ.
Συνδέεται σε υπολογιστές που διαθέτουν ξεχωριστές θύρες εισόδου μικροφώνου και εξόδου ήχου για τη σύνδεση των βυσμάτων ήχου 3,5 mm. Δεν είναι συμβατό με Chromebook™, tablet ή Mac.
Κατασκευαστής LOGITECH
Σύνδεση Analog
Wireless Όχι
Ρύθμιση Έντασης Ναι
Μικρόφωνο Ναι
Stereo Ναι
Εγγύηση (Μήνες) 24
Βύσμα
3.5mm
Σύνδεση
Wired
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.