Web Camera Logitech C920 FHD
  Web Camera Logitech C920 FHD
  Web Camera Logitech C920 FHD
  Web Camera Logitech C920 FHD
  Web Camera Logitech C920 FHD
  Web Camera Logitech C920 FHD

  Web Camera Logitech C920 FHD

  AB26942
  Η C920 προσφέρει βίντεο Full HD με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια με γυάλινο φακό Full HD, οπτικό πεδίο 78° και αυτόματη διόρθωση φωτισμού HD, συν δύο μικρόφωνα για καθαρό στερεοφωνικό ήχο.
   

  Web Camera Logitech C920

  Κλήσεις βίντεο με ευκρίνεια Full HD.
  Η C920 προσφέρει βίντεο Full HD με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια (1080p στα 30fps) με γυάλινο φακό Full HD, οπτικό πεδίο 78° και αυτόματη διόρθωση φωτισμού HD —συν δύο μικρόφωνα για καθαρό στερεοφωνικό ήχο. Όλα όσα χρειάζεστε για να φαίνεστε τέλεια στις τηλεδιασκέψεις και να κάνετε εγγραφή προσεγμένων demo.

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
  Κερδίστε τις εντυπώσεις στις τηλεδιασκέψεις, χάρη στο διαγώνιο, σταθερό οπτικό πεδίο 78° για να τοποθετείτε τέλεια στο κάδρο εσάς και τον χώρο σας —συν ευκρίνεια Full HD σε 1080p/30fps ή 720p/30fps. Ο γυάλινος φακός πέντε στοιχείων καταγράφει εντυπωσιακά ευκρινείς εικόνες και καθαρά χρώματα, ενώ η αυτόματη εστίαση προσαρμόζεται ομαλά και με ακρίβεια παρέχοντας υψηλή ευκρίνεια με συνέπεια και ομαλό βίντεο.

  ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
  Δύο μικρόφωνα, ένα σε κάθε πλευρά της κάμερας, αποτυπώνουν πιο ρεαλιστικό ήχο από μεγαλύτερο εύρος γωνίας λήψης —ώστε η φωνή σας να ακούγεται φυσική και καθαρή κατά τις τηλεδιασκέψεις.

  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ. ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ MAESTRO.
  Επιλέξτε πώς εμφανίζεστε στις τηλεδιασκέψεις Χρησιμοποιήστε το λογισμικό Logi Tune για webcam για να προσαρμόσετε ρυθμίσεις, όπως το ζουμ και το οπτικό πεδίο, και να εμφανίζεστε με τον καλύτερο φωτισμό. Διατηρείτε την webcam σας ενημερωμένη και συμμετέχετε σε συσκέψεις με ένα μόνο κλικ.

  ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
  Το λογισμικό Logitech G HUB είναι η κεντρική πύλη που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε όλο τον υποστηριζόμενο εξοπλισμό Logitech G που διαθέτετε: ποντίκια, πληκτρολόγια, σετ μικροφώνου-ακουστικών, ηχεία και κάμερες web.

  ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.
  Διαθέτοντας αυτόματη διόρθωση φωτισμού HD, η κάμερα C920 χρησιμοποιεί την τεχνολογία RightLightTM 2 της Logitech για να προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού, παράγοντας φωτεινές εικόνες με αντίθεση, ακόμη και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό.

  ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΦΑΚΟΣ FULL HD.
  Ο γυάλινος φακός Full HD πέντε στοιχείων και η εξαιρετικής ποιότητας αυτόματη εστίαση καταγράφουν εντυπωσιακά ευκρινείς, καθαρές εικόνες, καθώς προσαρμόζονται ομαλά και με ακρίβεια, έτσι ώστε να παρέχουν υψηλή ευκρίνεια με συνέπεια στις τηλεδιασκέψεις.  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Ανάλυση Φωτογραφίαςέως 15 megapixels
  Ανάλυση VideoFull HD 1080p
  ΜικρόφωνοΝαι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  ΕπιπρόσθεταBlack, HD
  Μέγιστη ανάλυση
  1920 x 1080
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα