Τροφοτικό Be Quiet Pure Power 11 700W Full Wired 80 Plus Gold Expand

Τροφοτικό Be Quiet Pure Power 11 700W Full Wired 80 Plus Gold

Καινούριο

Το Pure Power 11 της Be Quiet με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και αθόρυβο ανεμιστήρα 120 χιλιοστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ms-register-refurbisher.png

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 80 PLUS GOLD

Το Be Quiet! Pure Power 11 700W 80+Gold BN295, είναι πιστοποιημένο 80 Plus Gold, με επάρκεια μέχρι και 92% - ένα πραγματικά απιστεύτο επίπεδο για τροφοδοτικό αυτής της τάξης.                                                                                                      Το πιο συναρπαστικό πλεονέκτημα είναι η χαμηλή κατανάλλωση και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ DC-to-DC

Το τροφοδοτικό είναι εξοπλισμένο με μετατροπέα DC-to-DC, για καλύτερη ρύθμιση τάσης, ακόμα και κάτω από συνθήκες ακραίων φορτίσεων.                                                                                                                                                                       Αυτό εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία και προετοιμάζει το τροφοδοτικό, για την επόμενη γενιά επεξεργαστών και καρτών γραφικών.

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Το Be Quiet! Pure Power 11 700W 80+Gold BN295, προσφέρει σταθέρο ρευμα για τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών.                                                                                                                                                                                                   Είναι εξοπλισμένο με δύο ανεξάρτητες γραμμές 12V και υποστηρίζει πόλλές κάρτες γραφικών με δύο κονέκτορες PCI express.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο βελτιωμένος, για αθόρυβη λειτουργία, ανεμιστήρας της Be Quiet!, επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή ισορροπία, μεταξύ αποτελεσματικής ψύξης και αθόρυβης λειτουργίας.                                                                                                                           Οι βελτιστοποιημένες λεπίδες του ανεμιστήρα, μειώνουν την αναταράξεις, δίνοντας αθόρυβη λειτουργία.

Αποδοχή

Η ExtraNET σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.