• Νέο
SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CW ExtraNET
SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CW ExtraNET
SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CW ExtraNET
SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CW ExtraNET

SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CWΑπελευθερώστε τη δύναμη του Samsung 980 PRO με το Heatsink για υπολογιστές και παιχνίδια επόμενου επιπέδου. Με μια διεπαφή PCIe 4.0 NVMe™, αποκτήστε έως και 2 φορές τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων PCIe 3.0 ενώ παραμένετε συμβατός με το PCIe 3.0.
 

SSD Samsung 2TB 980 Pro w.Heatsink NVME MZ-V8P2T0CW.

Απόδοση επόμενου επιπέδου με μέγιστο έλεγχο θερμότητας.
Απελευθερώστε τη δύναμη του Samsung 980 PRO με το Heatsink για υπολογιστές και παιχνίδια επόμενου επιπέδου. Με μια διεπαφή PCIe ® 4.0 NVMe™, αποκτήστε έως και 2 φορές τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων PCIe ® 3.0* ενώ παραμένετε συμβατός με το PCIe ® 3.0.
Η ενσωματωμένη ψύκτρα διαχέει τη θερμότητα για να διατηρήσει την ταχύτητα, την απόδοση ισχύος και τον θερμικό έλεγχο, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του χρόνου διακοπής λειτουργίας στο Playstation ® 5 και στους υπολογιστές.

Κορυφαία ταχύτητα.
Αποκτήστε ταχύτητες ανάγνωσης έως 7.000 MB/s με 980 PRO με ψύκτρα και ωθήστε τα όρια του τι μπορούν να κάνουν οι SSD. Τροφοδοτείται από έναν εσωτερικό ελεγκτή που έχει σχεδιαστεί για να εναρμονίζει τα στοιχεία της μνήμης flash και τη διεπαφή για μέγιστη ταχύτητα – με διεπαφή PCIe 4.0 που είναι 2 φορές ταχύτερη από τους PCIe 3.0 SSD και 12 φορές ταχύτερη από τους Samsung SATA SSD4 – κάθε στοιχείο αυτού του NVMe™ Ο SSD κατασκευάζεται από τη Samsung για
απόδοση που διαρκεί.

Ένας νικηφόρος συνδυασμός.
Το 980 PRO με ψύκτρα παρέχει ένα επιπλέον στρώμα θερμικός έλεγχος για έξυπνη διαχείριση θερμότητας για μείωση της θερμότητας. Επιτύχετε πλήρως καθηλωτικό παιχνίδι με σταθερό εύρος ζώνης υψηλής απόδοσης και απόδοση για εφαρμογές βαρέως τύπου σε παιχνίδια, γραφικά, ανάλυση δεδομένων και πολλά άλλα. Φορτώστε γρήγορα παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να παίξετε περισσότερο και να περιμένετε λιγότερο. 

Έξυπνος θερμικός έλεγχος.
Οι SSD υψηλής απόδοσης απαιτούν θερμικό έλεγχο υψηλής απόδοσης. Το 980 PRO με ψύκτρα χρησιμοποιεί τον ελεγκτή υψηλής ποιότητας της Samsung με επίστρωση νικελίου για να παρέχει αποτελεσματικό θερμικό έλεγχο του τσιπ NAND. Με την προστιθέμενη ψύκτρα, παίξτε με σιγουριά στις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 5 και σε συστήματα υπολογιστή χωρίς να ανησυχείτε για ξαφνική πτώση της απόδοσης από υπερθέρμανση.

Μια τέλεια εφαρμογή για το PlayStation 5.
Το 980 PRO με ψύκτρα έχει ένα λεπτό περίβλημα 8.6mm, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο PlayStation 5. Το λεπτό του μέγεθος και η βελτιστοποιημένη απόδοση ισχύος είναι επίσης ιδανικά για την κατασκευή συστημάτων υπολογιστών και παιχνιδιών Η/Υ υψηλής απόδοσης.

Λογισμικό Samsung Magician.
Ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες του 980 PRO με τα προηγμένα, αλλά διαισθητικά εργαλεία βελτιστοποίησης της Samsung Magician. Παρακολουθήστε την υγεία του δίσκου, βελτιστοποιήστε την απόδοση, προστατέψτε πολύτιμα δεδομένα και λάβετε σημαντικές ενημερώσεις με το Magician για να διασφαλίσετε ότι αποκομίζετε πάντα την καλύτερη απόδοση από τον SSD σας. 


·  General Feature

Product Type

NVMe™ SSD

Family Line

980 PRO with Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD

Capacity

2TB

Interface

PCIe® 4.0

Compatibility

PC & Playstation® 5

 

·  Performance

Encryption

AES 256-bit (SED), TCG V2.0, Encrypted Drive (IEEE1667)

 

·  Type

Interface

PCIe Gen 4.0 x4, NVMe 1.3c

Read/Write Speeds

7,000/5,100MB/s

Usage Application

Client PCs, Game Consoles

 

·  Storage

Capacity

2,000GB (1GB=1 Billion byte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

 

·  Key Features

Sequential Read Speed

Up to 7,000 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration

Sequential Write Speed

Up to 5,100 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration

Compatibility

980 PRO is backward compatible with PCIe 3.0. Sequential performances (up to): 3450 MB/s (1TB), 3470 MB/s (2TB) for writes. Random (up to): 690K IOPS (1TB), 680K IOPS (2TB) for reads, 660K IOPS (1TB), 630K IOPS (2TB) for writes.

Cache Memory

Samsung 2GB Low Power DDR4 SDRAM

Trim Support

Supported

S.M.A.R.T. Support

Supported

GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

WWN Support

Not supported

Device Sleep Mode Support

Yes

Internal Storage

Samsung V-NAND 3-bit MLC

Thermal protection

Heatsink

Heatsink

Yes

M.2 2280

Yes

 

·  General

Average Power Consumption (system level)

*Average: 6.1 W*Maximum: 7.2 W (Burst mode)* Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

Power consumption (Idle)

Max. 35 mW * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

Reliability (MTBF)

1.5 Million Hours Reliability (MTBF)

 

Μέγεθος
M.2 NVME
Χωρητικότητα
2TB
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.