• Νέο
SSD Samsung 1TB 980 Pro w.Heatsink NVMe...

SSD Samsung 1TB 980 Pro w.Heatsink NVMe MZ-V8P1T0CW

Απελευθερώστε τη δύναμη του Samsung 980 PRO με το Heatsink για υπολογιστές και παιχνίδια επόμενου επιπέδου. Με μια διεπαφή PCIe 4.0 NVMe™, αποκτήστε έως και 2 φορές τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων PCIe 3.0 ενώ παραμένετε συμβατός με το PCIe 3.0.
 

Απόδοση επόμενου επιπέδου με μέγιστο έλεγχο θερμότητας.
Απελευθερώστε τη δύναμη του Samsung 980 PRO με το Heatsink για υπολογιστές και παιχνίδια επόμενου επιπέδου. Με μια διεπαφή PCIe ® 4.0 NVMe™, αποκτήστε έως και 2 φορές τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων PCIe ® 3.0* ενώ παραμένετε συμβατός με το PCIe ® 3.0.
Η ενσωματωμένη ψύκτρα διαχέει τη θερμότητα για να διατηρήσει την ταχύτητα, την απόδοση ισχύος και τον θερμικό έλεγχο, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του χρόνου διακοπής λειτουργίας στο Playstation ® 5 και στους υπολογιστές.

Κορυφαία ταχύτητα.
Αποκτήστε ταχύτητες ανάγνωσης έως 7.000 MB/s με 980 PRO με ψύκτρα και ωθήστε τα όρια του τι μπορούν να κάνουν οι SSD. Τροφοδοτείται από έναν εσωτερικό ελεγκτή που έχει σχεδιαστεί για να εναρμονίζει τα στοιχεία της μνήμης flash και τη διεπαφή για μέγιστη ταχύτητα – με διεπαφή PCIe 4.0 που είναι 2 φορές ταχύτερη από τους PCIe 3.0 SSD και 12 φορές ταχύτερη από τους Samsung SATA SSD4 – κάθε στοιχείο αυτού του NVMe™ Ο SSD κατασκευάζεται από τη Samsung για
απόδοση που διαρκεί.

Ένας νικηφόρος συνδυασμός.
Το 980 PRO με ψύκτρα παρέχει ένα επιπλέον στρώμα θερμικός έλεγχος για έξυπνη διαχείριση θερμότητας για μείωση της θερμότητας. Επιτύχετε πλήρως καθηλωτικό παιχνίδι με σταθερό εύρος ζώνης υψηλής απόδοσης και απόδοση για εφαρμογές βαρέως τύπου σε παιχνίδια, γραφικά, ανάλυση δεδομένων και πολλά άλλα. Φορτώστε γρήγορα παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να παίξετε περισσότερο και να περιμένετε λιγότερο. 

Έξυπνος θερμικός έλεγχος.
Οι SSD υψηλής απόδοσης απαιτούν θερμικό έλεγχο υψηλής απόδοσης. Το 980 PRO με ψύκτρα χρησιμοποιεί τον ελεγκτή υψηλής ποιότητας της Samsung με επίστρωση νικελίου για να παρέχει αποτελεσματικό θερμικό έλεγχο του τσιπ NAND. Με την προστιθέμενη ψύκτρα, παίξτε με σιγουριά στις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 5 και σε συστήματα υπολογιστή χωρίς να ανησυχείτε για ξαφνική πτώση της απόδοσης από υπερθέρμανση.

Μια τέλεια εφαρμογή για το PlayStation 5.
Το 980 PRO με ψύκτρα έχει ένα λεπτό περίβλημα 8.6mm, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο PlayStation 5. Το λεπτό του μέγεθος και η βελτιστοποιημένη απόδοση ισχύος είναι επίσης ιδανικά για την κατασκευή συστημάτων υπολογιστών και παιχνιδιών Η/Υ υψηλής απόδοσης.

Λογισμικό Samsung Magician.
Ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες του 980 PRO με τα προηγμένα, αλλά διαισθητικά εργαλεία βελτιστοποίησης της Samsung Magician. Παρακολουθήστε την υγεία του δίσκου, βελτιστοποιήστε την απόδοση, προστατέψτε πολύτιμα δεδομένα και λάβετε σημαντικές ενημερώσεις με το Magician για να διασφαλίσετε ότι αποκομίζετε πάντα την καλύτερη απόδοση από τον SSD σας. ΚατασκευαστήςSAMSUNG
Χωρητικότητα1TB
Form FactorM.2 NVME
ΣύνδεσηPCIe
Sequential readUp to 7,000 MB/s
Sequential writeUp to 5,000 MB/s
Warranty5 Years or 600 TBW
Επιπρόσθεταw/ Heatsink
Νέο

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.