Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White
  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White
  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White
  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White
  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White
  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White

  Ηχεία Logitech Z207 Bluetooth White

  AB25901
  Χάρη στο μικρό μέγεθός του και τον πλούσιο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο, το ηχείο Z207 προσαρμόζεται εύκολα στον χώρο σας και είναι ιδανικό για να βλέπετε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια ή να ακούτε μουσική.
   

  ΗΧΕΙΑ Z207 BLUETOOTH ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. 980-001292
  Η διασκέδαση ξεκινά. Χάρη στο μικρό μέγεθός του και τον πλούσιο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο, το ηχείο Z207 προσαρμόζεται εύκολα στον χώρο σας και είναι ιδανικό για να βλέπετε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια ή να ακούτε μουσική. Συνδέστε έως δύο συσκευές μέσω Bluetooth και απολαύστε εύκολη αναπαραγωγή, παύση και εναλλαγή μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών με το Logitech Easy-Switch™.

  ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.
  Η διασκέδαση ξεκινά. Χάρη στο μικρό μέγεθός του και τον πλούσιο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο, το ηχείο Z207 προσαρμόζεται εύκολα στον χώρο σας και είναι ιδανικό για να βλέπετε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια ή να ακούτε μουσική. Συνδέστε έως δύο συσκευές μέσω Bluetooth και απολαύστε εύκολη αναπαραγωγή, διακοπή και εναλλαγή μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών με το Logitech Easy-Switch™.

  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΗΧΟΥ.
  Κάθε ηχείο διαθέτει ένα ενεργητικό/τροφοδοτούμενο driver για ήχο πλήρους εύρους, έναν παθητικό ακτινοβολητή για ενισχυμένα μπάσα και μέγιστη ισχύ 10 W / ισχύ RMS 5 W για πλούσιο στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Αρκεί να το ακούσετε και θα καταλάβετε.

  ΑΚΟΥΣΤΕ. ΑΛΛΑΞΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ. 
  Συζεύξτε έως δύο συσκευές Bluetooth και κάντε εύκολα εναλλαγή από τη μία συσκευή στην άλλη με το Easy-Switch™. Απλώς κάντε παύση στη μία συσκευή και ακούστε ήχο από κάποια άλλη ή συνδέστε μία συσκευή μέσω της εισόδου 3,5 mm.

  ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ.
  Χάρη στους πολλούς τρόπους σύνδεσης, μπορείτε να συζεύξετε έως δύο συσκευές μέσω Bluetooth και να συνδέσετε μία ακόμη συσκευή μέσω της εισόδου 3,5 mm. Δηλαδή τρεις συσκευές και ένα εκπληκτικό ηχείο, όλα απρόσκοπτα συνδεδεμένα.

  ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.
  Μόλις πατήσετε «play», έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία ελέγχου. Το κουμπί σύζευξης Bluetooth, το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και ρύθμισης της έντασης ήχου, και η πρακτική υποδοχή 3,5 mm βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στο δεξί ηχείο για εύκολη και άμεση πρόσβαση.

   


  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Τύπος Ηχείων2.0
  ΣύνδεσηBluetooth
  ΦορητάΌχι
  Ισχύς Watt (RMS)5
  Χρώμαwhite
  Είσοδος ΑκουστικώνΝαι
  Dolby Digital DecodingΌχι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  ΕπιπρόσθεταBluetooth
  Σύνδεση
  Bluetooth
  Jack
  Τύπος Ηχείων
  2.0
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα