Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742
    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742
    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742
    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742
    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742
    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742

    Ηχείο Logitech P710e Black 980-000742

    AB26199
    Συσκευή ανοικτής συνομιλίας για όλες τις κινητές συσκευές σας. Έτοιμη για οποιαδήποτε φορητή συσκευή με Bluetooth ή USB.
     

    ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ.
    Μετατρέψτε αμέσως οποιονδήποτε χώρο εργασίας σε αίθουσα συνεδριάσεων. Η φορητή συσκευή ανοικτής συνομιλίας Logitech P710e σάς επιτρέπει να κάνετε κλήσεις με το τηλέφωνο ή το tablet σας, με εξαιρετικό ήχο και χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Η τεχνολογία εξάλειψης θορύβου διασφαλίζει ότι όλοι ακούν και ακούγονται. Δημιουργήστε σύζευξη με έως και οκτώ συσκευές Bluetooth® ή συνδεθείτε μέσω της τεχνολογίας NFC ακουμπώντας απλώς μια συσκευή στο P710e. Πάρτε την επόμενη κλήση τηλεδιάσκεψης μαζί σας.

    ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    Εάν η δουλειά σας επιβάλλει την εκτέλεση πολλών εργασιών ταυτόχρονα, η συσκευή ανοικτής συνομιλίας Logitech P710e σάς επιτρέπει να συνδέεστε άμεσα και να ξεκινάτε τηλεδιασκέψεις με βίντεο χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας. Η συσκευή P710e κρατά τη συσκευή σας σταθερή για να βλέπετε χωρίς πρόβλημα τον συνομιλητή σας και να κρατάτε σημειώσεις ή να πληκτρολογείτε σε μια δεύτερη συσκευή ή υπολογιστή.

    ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ P710E ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    Όταν πρέπει να κάνετε μια κλήση σε ένα θορυβώδες γραφείο, στο σπίτι ή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η συσκευή ανοικτής συνομιλίας P710e παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με έως και 15 ώρες χρόνο ομιλίας. Το προσαρμοσμένο ηχείο και το μικρόφωνο εξάλειψης θορύβου προσφέρουν καθαρό ήχο και στις δύο άκρες της γραμμής. Για πιο προσωπικές κλήσεις, συνδέστε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικών στη συσκευή P710e.

    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ.
    Μόλις ετοιμαστείτε για την κλήση, συνδέστε το κινητό ή το tablet σας με τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας P710e χρησιμοποιώντας Bluetooth με δυνατότητα προαιρετικής σύζευξης μέσω NFC ή με το προσαρτημένο καλώδιο USB. Δημιουργήστε σύζευξη με έως και οκτώ συσκευές Bluetooth. Δημιουργήστε ή καταργήστε εύκολα τη σύζευξη κινητών συσκευών που υποστηρίζουν NFC από τη συσκευή P710e, ακουμπώντας απλώς τις συσκευές μεταξύ τους.

    ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ.
    Η ενσωματωμένη βάση στηρίζει ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet στην κατάλληλη γωνία για βιντεοκλήσεις χωρίς ενοχλητικά κουνήματα και πρόσβαση στην οθόνη του κινητού χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.

    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ.
    Χάρη στην εξάλειψη ακουστικής αντήχησης και στο μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου, η συσκευή P710e είναι βελτιστοποιημένη για να παρέχει εξαιρετικό ήχο σε εσάς και στους συνομιλητές σας ακόμα και στους πιο θορυβώδεις χώρους εργασίας.

    ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.
    Με χρόνο ομιλίας έως και 15 ώρες μεταξύ των φορτίσεων, η φορητή συσκευή ανοικτής συνομιλίας P710e τα βγάζει πέρα ακόμα και όταν η δουλειά δεν λέει να τελειώσει.

    ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.
    Ένας δυναμικός ισοσταθμιστής παρέχει αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών φωνής και μουσικής, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ανάλογα με το τι ακούει ο χρήστης.

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΦΗΣ.
    Στοιχεία ελέγχου που λειτουργούν με την αφή και διαθέτουν λυχνίες LED και παρέχουν εξαιρετική απόκριση χωρίς τη μετάδοση ενοχλητικού θορύβου στο κανάλι του ήχου.

    ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB.
    Το καλώδιο USB είναι ενσωματωμένο στη συσκευή ανοικτής συνομιλίας για να μην το χάνετε και μπορείτε να το τυλίξετε κάτω από τη μονάδα όταν δεν το χρησιμοποιείτε.




    ΚατασκευαστήςLOGITECH
    ΧρώμαBlack
    Playback15hrs
    Διαστάσεις40 X 48 X 48 mm
    Σύνδεση
    Bluetooth
    Τύπος Ηχείων
    Ηχείο
    Νέο

    10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

    Product added to wishlist
    Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
    Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
    Μάθετε περισσότερα