Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A
  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A
  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A
  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A
  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A
  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A

  Ηχείο Apple HomePod White MQJ83D/A

  AB27527
  Το HomePod είναι η δύναμη ενός ηχείου. Η τεχνολογία ήχου που έχει σχεδιαστεί από την Apple και το προηγμένο λογισμικό προσφέρουν ήχο υψηλής πιστότητας σε όλο το δωμάτιο.
   

  Με Ηχείο Υψηλών Δυνατοτήτων.
  Η τεχνολογία ήχου που έχει σχεδιαστεί από την Apple και το προηγμένο λογισμικό λειτουργίας, παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας. Το ηχείο του Smart Hub HomePod, προσαρμόζεται έξυπνα σε κάθε αρχείο αναπαραγωγής και περιβάλλει κάθε σημείο του χώρου σας, με καθηλωτικό ήχο, υψηλών προδιαγραφών.

  Λειτουργία Ανίχνευσης Χώρου.
  Με τη λειτουργία ανίχνευσης χώρου, το HomePod καταλαβαίνει αυτόματα τη θέση του σε ένα δωμάτιο χρησιμοποιώντας τα μικρόφωνά του για να ακούει τις αντανακλάσεις του ήχου. Ρυθμίζει τον ήχο ανάλογα, ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης, σε όποιο σημείο κι αν είναι τοποθετημένο.

  Βιβλιοθήκη Apple Music.
  Το HomePod είναι κατασκευασμένο για να αναδεικνύει το καλύτερο δυνατό από το Apple Music. Ακούστε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και τραγούδια, από όλα τα είδη μουσικής, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, μέσα στο σπίτι σας. Με την εύκολη πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές βιβλιοθήκες στον κόσμο, η μουσική δεν χρειάζεται ποτέ να σταματήσει.

  Άψογη Συνεργασία με Apple Συσκευές.
  Το HomePod συνεργάζεται άψογα με τις συσκευές Apple που διαθέτετε. Το Handoff σας επιτρέπει να μεταφέρετε ό,τι παίζει από το iPhone στο HomePod σας, χωρίς να χάνετε κανέναν ήχο. Μόνο με τη φωνή σας, και τη βοήθεια της Siri μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή το χαμένο σας iPhone μέσω του Find My.

  Έξυπνος Έλεγχος χωρίς Κόπο.. με τη Siri.
  Το HomePod διαθέτει ενσωματωμένη τη Siri. Έτσι, ενέργειες όπως ο ορισμός υπενθυμίσεων και η αποστολή μηνυμάτων, το άναμμα των φώτων όταν περνάτε την πόρτα, η ρύθμιση της θερμοκρασίας, ακόμα και η οργάνωση του επόμενου party σας ως DJ είναι μόνο ένα "Hey Siri" μακριά. Διαχειριστείτε τη μέρα σας και ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας χωρίς κόπο με τηn έξυπνη βοηθό.


  ΚατασκευαστήςAPPLE
  ΣύνδεσηBluetooth
  Χρώμαwhite
  Εγγύηση (Μήνες)24
  ΕπιπρόσθεταSmart Assistant Siri, Smart Οικοσύστημα Apple HomeKit-Συνδεσιμότητα Bluetooth, Thread, Wi-Fi
  Σύνδεση
  Bluetooth
  Τύπος Ηχείων
  Ηχείο
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα