• Νέο
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL
Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL

Router Xiaomi Mi AX3200 Wi‑Fi 6 DVB4314GL

AB28020

Tο Xiaomi Router AX3200 προσφέρει διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με ένα τυπικό router AC1200 χάρη στο Wi-Fi 6 (802.11ax), με αποτέλεσμα απουσία καθυστέρησης και έλλειψης ανταπόκρισης στις τελικές συσκευές.

 

Εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi 6 Μοναδική εμπειρία δικτύωσης.
Το Wi-Fi 6 (802.11ax) είναι η τελευταία γενιά προτύπων Wi-Fi. Χάρη στους υψηλότερους ρυθμούς μεταφοράς, το Xiaomi Router AX3200 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εύκολα σχεδόν τη διπλάσια ταχύτητα από ένα τυπικό router AC1200. Το Wi-Fi 6 router μειώνει σημαντικά την καθυστέρηση και την έλλειψη ανταπόκρισης των συσκευών σας, ακόμη και όταν πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Απολαύστε τη νέα ψηφιακή εποχή με εξαιρετικά γρήγορη απόκριση δικτύου.

Το Dual-Band απελευθερώνει την πλήρη δυναμική της απόδοσης του δικτύου.
Το Xiaomi Router AX3200 προσφέρει 2,4 GHz και 5 GHz. Δεν υπάρχει παρεμβολή ανάμεσα στις δύο μπάντες και έχουν συνδυασμένη θεωρητική μέγιστη ασύρματη ταχύτητα 3202Mbps. Απολαύστε υπερ υψηλή ταχύτητα πρόσβαση στο Internet, σταθερή κάλυψη σήματος, απρόσκοπτα βίντεο HD και online gaming.

Τεχνολογία MU-MIMO.
Ομαλότερη πρόσβαση στο Internet για πολλούς χρήστες.
Η τεχνολογία MU-MIMO επιτρέπει στις πολλαπλές κεραίες του Xiaomi Router AX3200 να παρέχουν σύνδεση δικτύου σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Εάν θεωρήσουμε το router κάτι σαν αυτοκινητόδρομο, ο συγκεκριμένος διαθέτει επιπλέον λωρίδες που αυξάνουν τους ρυθμούς μεταφοράς και αποτρέπουν τη μη απόκριση στις συσκευές σας.

Τεχνολογία OFDMA.
Πάρτε τον έλεγχο με αποδοτική μετάδοση.
Η τεχνολογία OFDMA επιτρέπει στο router σας να στέλνει δεδομένα σε πολλές τελικές συσκευές με μία μόνο μετάδοση, εκεί που ένα παραδοσιακό router θα πρέπει να στείλει πολλαπλές μεταδόσεις. Το OFDMA προσφέρει πιο αποδοτική μετάδοση και μειωμένη καθυστέρηση, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να απολαμβάνετε άμεση απόκριση όταν παίζετε online games, είτε σε μεγάλη κλίμακα είτε μέσω του smartphone σας.

Υποστήριξη δικτύωσης mesh.
Ολοκληρωμένη κάλυψη σπιτιού με Wi-Fi 6.
Ρυθμίστε δίκτυα mesh που αποτελούνται από πολλά routers, με συμβατά προϊόντα Xiaomi mesh routers. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάταξη του σπιτιού σας, αυτό το σύστημα είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί σε όλα τα είδη πολύπλοκων διατάξεων και να παρέχει ολοκληρωμένη οικιακή κάλυψη σήματος. Το ασύρματο σήμα μεταφέρεται μεταξύ κάθε router απρόσκοπτα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το δίκτυό σας όπως θέλετε.

MediaTek Filogic800.
Βέλτιστη κατάσταση δικτύου ανά πάσα στιγμή.
Διαθέτει επεξεργαστές διπλού πυρήνα quad-threaded, με ταχύτητα μονού πυρήνα έως 1,35 GHz. Με συνολικά βελτιωμένη απόδοση, η σύνδεσή σας στο Internet είναι πιο ευχάριστη και ποικιλόμορφη.

Smart Home με 256MB μνήμης.
Η μεγάλη μνήμη σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 128 συσκευές. Απολαύστε τα οφέλη της τεχνολογίας του router σας με ομαλές, σταθερές συνδέσεις δικτύου σε πολλές συσκευές.

Τεχνολογία Beamforming Βελτιωμένο κατευθυντικό σήμα για μεγαλύτερη κάλυψη.
Η τεχνολογία Beamforming συγκεντρώνει το σήμα Wi-Fi στις συνδεδεμένες συσκευές σας, παρέχοντας καλύτερη εμβέλεια Wi-Fi και απόδοση δικτύου. Το router μπορεί να ενισχύσει το σήμα Wi-Fi για την αντίστοιχη κατεύθυνση, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη σταθερότητα και επεκτείνοντας την αποτελεσματική εμβέλεια.

ΚατασκευαστήςXIAOMI
ΕίδοςWireless Router
ΧρώμαΜαύρο
Θύρες4
Ethernet Speed1000 Mbps
FirewallWPA, WPA-Enterprise, WPA-Personal, WPA2, WPA2-Enterprise
Wi-Fi3200 Mbps
Εγγύηση2 Years
Νέο

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα