Ποντίκι Logitech B330 Silent Plus Black
  Ποντίκι Logitech B330 Silent Plus Black
  Ποντίκι Logitech B330 Silent Plus Black
  Ποντίκι Logitech B330 Silent Plus Black

  Ποντίκι Logitech B330 Silent Plus Black

  AB26974
  Το Logitech B330 Silent είναι ένα ασύρματο mini ποντίκι, το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή με dongle (πομποδέκτη) που τοποθετείται στη θύρα USB. 910-004913
   
  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας χωρίς περισπασμούς και χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας. Τα αθόρυβα ποντίκια προσφέρουν την ίδια αίσθηση κλικ χωρίς το θόρυβο του κλικ μείωση θορύβου πάνω από 90%.* Ανθεκτικά πέλματα υψηλής απόδοσης που γλιστρούν αθόρυβα πάνω στο γραφείο. Ο τροχός ομαλής κύλισης συμπληρώνει την αθόρυβη εμπειρία. Τα αθόρυβα ποντίκια εξαλείφουν τους περιττούς θορύβους και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πιο αθόρυβης λύσης για όλους όσους εργάζονται στο γραφείο. Ας είναι αυτό το τελευταίο σας ενοχλητικό κλικ. Οι συνάδελφοί σας θα χαρούν πολύ.

  Απολαύστε την αθόρυβη λειτουργία.
  Το κλικ έχει την ίδια αίσθηση. Αλλά η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική για εσάς και τους συναδέλφους σας. Τα αθόρυβα ποντίκια μειώνουν το θόρυβο που προκαλεί ο ήχος του κλικ περισσότερο από 90%. Τα ανθεκτικά πέλματα από υλικό υψηλής απόδοσης και ο τροχός από καουτσούκ προσφέρουν αθόρυβη κίνηση και κύλιση. Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι όσο λιγότεροι είναι οι περισπασμοί τόσο πιο υγιές και παραγωγικό είναι το περιβάλλον, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό σε γραφεία ανοιχτού τύπου.

  Σχεδιασμένο για το δεξιό σας χέρι.
  Διαθέτει καμπύλες γραμμές που παρέχουν ένα μέρος για να ακουμπάτε τον αντίχειρά σας, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο.

  24 μήνες διάρκεια ζωής μπαταρίας.
  Θα έχετε πάντα την ισχύ που χρειάζεστε ακόμα και όταν ταξιδεύετε. Χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, μπορείτε να εργάζεστε περισσότερο χωρίς να αλλάζετε μπαταρίες. Το B330 SILENT PLUS αναστέλλει αυτόματα τη λειτουργία όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

  Απλό. Αξιόπιστο. Ισχυρό.
  Χάρη στον νανοδέκτη που μένει μονίμως συνδεδεμένος, απολαμβάνετε μια αξιόπιστη σύνδεση σε απόσταση έως και 33 πόδια (10 μέτρα). Το B330 SILENT PLUS διαθέτει την προηγμένη οπτική τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης της Logitech για κινήσεις ακριβείας σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, δεν απαιτείται χρήση λογισμικού. Λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows, Mac, Chrome OS ή Linux.

  Πιστοποίηση Quiet Mark.
  Η Logitech είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής ποντικιών στον κόσμο που έλαβε την πιστοποίηση Quiet Mark. Αυτό το διεθνές πρόγραμμα απονομής σημάτων έγκρισης της UK Noise Abatement Society αναγνωρίζει τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το θόρυβο.  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Τύπος ΣυσκευήςMouse
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηMobile
  Κουμπιά Mouse3
  Προγραμματιζόμενα ΠλήκτραΌχι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  ΕπιπρόσθεταNano receiver
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα