MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard
  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard

  MSI B550 Gaming Gen3 Motherboard

  Η μητρική κάρτα MSI B550 Gaming Gen3 απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να κατασκευάσουν ένα σύστημα υψηλής απόδοσης με επεξεργαστή AMD.
   

  Έλεγχος ανεμιστήρων.
  Οι μητρικές κάρτες MSI σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τις ταχύτητες και τις θερμοκρασίες όλων των ανεμιστήρων του συστήματος και της CPU. Το Total Fan Control σας επιτρέπει να ελέγχετε τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματός σας σε ένα απλοποιημένο γραφικό περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να ορίσετε έως και 4 στόχους θερμοκρασίας για τη CPU και τη μητρική πλακέτα, οι οποίοι θα ρυθμίζουν αυτόματα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων.

  Έτοιμη για υδρόψυξη.
  Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς λύσεις ψύξης νερού All-In-One και προσαρμοσμένες λύσεις υδρόψυξης στην αγορά. Μια ειδική κεφαλή PIN αντλίας νερού υποστηρίζει έως και 3 amp, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της ταχύτητας της αντλίας. Μια "ζώνη προστασίας" επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση και την τέλεια εφαρμογή.

  Core Boost.
  Η τεχνολογία Core Boost συνδυάζει την κορυφαία διάταξη της MSI και τον ψηφιακό σχεδιασμό ισχύος που επιτρέπει ταχύτερη και ανόθευτη παροχή ρεύματος στην CPU με ακρίβεια ακριβείας. Αυτό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για πολυπύρηνη CPU κατά τη λειτουργία με υψηλή φόρτιση.

  Game Boost.
  Το MSI Game Boost επιτρέπει το overclocking σε ένα δευτερόλεπτο, δίνοντάς σας την αύξηση των επιδόσεων που χρειάζεστε για να έχετε περισσότερα FPS.

  Flash BIOS.
  Αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την ενημέρωση του BIOS σας; Απλά επαναφέρετε την παλιά έκδοση του BIOS και συνεχίστε το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά με το Flash BIOS Button. Το Flash BIOS Button λειτουργεί ακόμη και χωρίς εγκατεστημένη CPU, μνήμη ή κάρτα γραφικών.

  EZ Debug LED.
  Οι ενσωματωμένες λυχνίες LED για τα βασικά εξαρτήματα θα υποδεικνύουν την πηγή του προβλήματος, ώστε να ξέρετε ακριβώς πού να κοιτάξετε για να το διορθώσετε.

  Αποθήκευση.
  Οι μητρικές κάρτες MSI B550 υποστηρίζουν όλα τα τελευταία πρότυπα αποθήκευσης, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν οποιαδήποτε υπερταχεία συσκευή αποθήκευσης. Η υψηλότερη αποδοτικότητα κάνει τη δουλειά σας ευκολότερη.

  A-XMP.
  Το A-XMP στο BIOS της MSI έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από το MSI OC LAB. Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης τροφοδοσίας για να έχετε την καλύτερη ταχύτητα μνήμης και σταθερότητα.

  MSI Center.
  Το MSI Center ενοποιεί μια σουίτα βοηθητικών προγραμμάτων λογισμικού MSI σε μια ενιαία κεντρική εφαρμογή. Πάρτε τον έλεγχο των προηγμένων λειτουργιών της μητρικής κάρτας και απελευθερώστε ατελείωτες δυνατότητες.

  True Color.
  Βελτιστοποιημένη φωτεινότητα και χρώμα της οθόνης σε διάφορες λειτουργίες για διαφορετικές καταστάσεις, μπορείτε επίσης να την προσαρμόσετε μόνοι σας.

  Live Update.
  Μην χάνετε ποτέ σημαντικές ενημερώσεις. Το MSI Live Update κατεβάζει και εγκαθιστά αυτόματα τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, BIOS και λογισμικό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

  User Scenario.
  Με ένα κλικ μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας, ακόμη και να προσαρμόσετε το δικό σας προφίλ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  Hardware Monitor.
  Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες για τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο.

  OC Setting.
  Συντονίστε επιλεγμένες ρυθμίσεις της μητρικής κάρτας στο μενού OC Setting, όπου οι επιλογές για την ενίσχυση της απόδοσης του πυρήνα και τη βελτιστοποίηση της ψύξης του συστήματος παρουσιάζονται σε ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας.

  Total Fan Control.
  Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των ανεμιστήρων σας με το Total Fan Control. Ορίστε έως και τέσσερις στόχους θερμοκρασίας CPU και η μητρική κάρτα θα ρυθμίσει αυτόματα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων.

  Mystic Light.
  Δημιουργήστε το δικό σας πολύχρωμο αριστούργημα με ευκολία. Πετάξτε όποιο χρώμα θέλετε με λίγα μόνο κλικ.


  ΚατασκευαστήςMSI
  SocketAM4
  Οικογένεια CPURyzen Zen 2, Zen 3
  ChipsetAMD B550
  Τύπος μνήμηςDDR4
  Συχνότητα μνήμων2667 MHz, 2667OC MHz, 2800 MHz, 2800OC MHz, 2933 MHz, 2933OC MHz, 3000 MHz, 3000OC MHz, 3066OC MHz, 3200 MHz, 3200OC MHz, 3466OC MHz, 3733OC MHz, 3866OC MHz, 4000OC MHz, 4133OC MHz, 4266OC MHz, 4400OC MHz
  Memory Slots4
  Max RAM Size128GB
  PCI - Express x 161
  PCI Express 1x1
  SATA III6
  M.2 Slot2
  RJ45 LAN ports1
  USB 3.1 Type A3
  USB 2.04
  Display OutputsDVI-D, HDMI
  Form FactorATX
  ΕγγύησηLimited warranty - 3 years
  Μέγεθος
  ATX
  Socket
  AM4
  Chipset
  AMD B550
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα