• Νέο
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer
Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer

Lexmark CX522ADE Color Laser MFP Printer

AB28998

Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής Lexmark CX522ade έχει να επιδείξει ταχύτητα εκτύπωσης έως 33 σελίδες το λεπτό και έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών.

 

Ασφάλεια πλήρους φάσματος.
Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της Lexmark όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τόσο στη σχεδίαση όσο και την κατασκευή ολόκληρης της γκάμας προϊόντων μας. Οι λειτουργίες ασφάλειας που προσφέρουμε συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας των πληροφοριών σας — στο έγγραφο, τη συσκευή, το δίκτυο, καθώς και σε όλα τα ενδιάμεσα σημεία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Keypoint Intelligence - Buyers Lab τίμησε τη Lexmark με το καταξιωμένο βραβείο BLI PaceSetter για την ασφάλεια απεικόνισης εγγράφων***. Επιπλέον, αυτό το προϊόν Lexmark σάς εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με το γενικό κανονισμό για την προστασία δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Εξοικονόμηση ενέργειας.
Κάντε κάθε Watt να μετράει, με λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας που μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος είτε η συσκευή είναι ενεργή είτε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Η μειωμένη θερμοκρασία τήξης, η αυτόματη διαχείριση των πυρήνων του επεξεργαστή με βάση το φόρτο εργασίας και η τυπική λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης είναι χαρακτηριστικά που έχουν συμβάλει ώστε αυτή η συσκευή να αποκτήσει πιστοποιήσεις EPEAT® Silver και ENERGY STAR® (2.0). Αυτό ωφελεί όχι μόνο τον πλανήτη, αλλά και την τσέπη σας.

Κλασικές συνδέσεις, ασύρματη ευκολία.
Πέρα από τις παρεχόμενες δυνατότητες σύνδεσης μέσω USB και Gigabit Ethernet, αυτή η συσκευή σας επιτρέπει, επίσης, να συνδεθείτε ασύρματα μέσω AirPrint, Google Cloud Print και Mopria σε οποιαδήποτε δίκτυο με ήδη υπάρχουσα πρόσβαση Wi-Fi. Μια προαιρετική κάρτα Wi-Fi σας προσφέρει μια επιπρόσθετη ασφαλή και απευθείας σύνδεση για εκτύπωση από κινητές συσκευές. Επιπλέον, με το Lexmark Mobile Print, η εκτύπωση γίνεται "παιχνιδάκι": πατάτε "Εκτύπωση", επιλέγετε τον εκτυπωτή σας και η εργασία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε.

Έγχρωμη εκτύπωση που φαίνεται ακριβή χωρίς, όμως, να είναι.
Χάρη στη βαθμονόμηση PANTONE®, τις ενσωματωμένες σελίδες δείγματος έγχρωμης εκτύπωσης και την Αντικατάσταση χρώματος της Lexmark, απολαμβάνετε ακριβείς, επαγγελματικές έγχρωμες εκτυπώσεις με τους δικούς σας πόρους. Επιπλέον, εξοικονομείτε τόνερ με μια σειρά από παρεχόμενα εργαλεία που σας επιτρέπουν να επιλέγετε πότε και πόσο χρώμα θα εκτυπώνεται, όπως είναι τα προγράμματα οδήγησης για μόνο μονόχρωμη εκτύπωση, οι άδειες και τα όρια έγχρωμης εκτύπωσης βάσει προτιμήσεων χρήστη, ο γενικός έλεγχος πυκνότητας χρωμάτων, η εξοικονόμηση χρώματος βάσει αντικειμένου, η δοκιμή πριν από την εκτύπωση κ.α.

Αλληλεπίδραση με ευκολία.
Η έγχρωμη οθόνη αφής e-Task 4,3 ιντσών προσφέρει ένα υψηλής ακρίβειας και απόκρισης περιβάλλον εργασίας χρήστη τύπου tablet με δυνατότητες πολυαφής. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη e-Task σας παρέχει, επίσης, πρόσβαση σε έναν κόσμο εφαρμογών διευκόλυνσης και παραγωγικότητας. Επιπλέον, με το νέο μπροστινό κουμπί τροφοδοσίας και τη μπροστινή θύρα USB άμεσης εκτύπωσης, σε συνδυασμό με την ασφαλή διαχείριση συσκευής βάσει προγράμματος περιήγησης, τώρα όλα γίνονται ακόμα ευκολότερα για σας.

ΚατασκευαστήςLEXMARK
ΤεχνολογίαLaser
Τύπος ΕκτύπωσηςColor
Μέγεθος ΧαρτιούA4
ΛειτουργίεςPrint/Copy/Scan/Fax
Ταχύτητα Ασπρόμαυρης Εκτύπωσης33 ppm
Ταχύτητα Έγχρωμης Εκτύπωσης33 ppm
Ταχύτητα Ασπρόμαυρης Αντιγραφής33 ppm
Ταχύτητα Έγχρωμης Αντιγραφής33 ppm
Ανάλυση Εκτύπωσης (DPI)1200x1200, 4800 IQ
Ανάλυση Σάρωσης (DPI)600x600
Εκτύπωση Διπλής ΌψηςΑυτόματη
Σάρωση Διπλής ΌψηςΝαι
Αυτόματη Τροφοδοσία ΧαρτιούΝαι
Μηνιαίος Κύκλος Εργασίας (σελίδες)85000 pages
Ενσωματωμένη Μνήμη2048 MB
FaxΝαι
ΟθόνηΝαι
ΣύνδεσηUSB 2.0 / Ethernet
EthernetΝαι
Εγγύηση (Μήνες)12
Τύπος ΕγγύησηςCarry-in
Βάρος27.1
ΕπιπρόσθεταRADF 50 sheets | Dimensions: 462 x 442 x 588 mm
Εκτύπωση Διπλής 'Οψης
Αυτόματη
Τύπος Εκτύπωσης
Έγχρωμη
Μέγιστο μέγεθος χαρτιού
Α4
Σύνδεση
Ethernet
USB
Τεχνολογία
Laser
Νέο

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα