Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black
  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black
  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black
  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black
  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black
  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black

  Ποντίκι Logitech G305 Lightspeed Wireless Black

  AB25975
  Ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια με τεχνολογία LIGHTSPEED που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση με τη χρήση νέων τεχνολογικών καινοτομιών. Εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 250 ωρών. 910-005283
   

  Ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED για όλους.
  Το G305 είναι ένα ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια με τεχνολογία LIGHTSPEED το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση με τη χρήση νέων τεχνολογικών καινοτομιών σε οικονομική τιμή. Τώρα διαθέσιμο σε ποικιλία έντονων χρωμάτων.

  Αισθητήρας HERO.
  Ο επαναστατικός νέος οπτικός αισθητήρας HERO έχει σχεδιαστεί από τη Logitech G και προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία του επιδόσεις και δεκαπλάσια ενεργειακή αποδοτικότητα (σε σχέση με τους αισθητήρες προηγούμενης γενιάς). Με τον αισθητήρα HERO επιτυγχάνονται σταθερά επιδόσεις εξαιρετικής ακριβείας, με μηδενική εξομάλυνση, επιτάχυνση ή φιλτράρισμα από 200 έως 12.000 DPI. Στην ενσωματωμένη μνήμη του G305 μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 5 προφίλ με έως 5 επίπεδα DPI το καθένα.

  Ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED.
  Μέσω της ολοκληρωμένης κατασκευής και σχεδίασης, η Logitech G ανέπτυξε μια εξαιρετική λύση ασύρματης σύνδεσης για να λύσει βασικά προβλήματα όπως είναι οι καθυστερήσεις, η αστάθεια και η συνδεσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι η τεχνολογία LIGHTSPEED, μια λύση ασύρματης σύνδεσης επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρει επιδόσεις παρόμοιες με αυτές των ενσύρματων ποντικιών. 

  Εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία.
  Ο αισθητήρας HERO και η ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας, για να μπορείτε να παίζετε για μήνες. Προσφέρει έως και 250 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με μία μόλις μπαταρία AA. Μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να αντέχει έως 9 μήνες τυπικής χρήσης στη λειτουργία αντοχής, την οποία μπορείτε να επιλέξετε μέσω του Logitech Gaming Software. Το Logitech Gaming Software, καθώς και η ενδεικτική λυχνία στο G305, θα σας ειδοποιούν, όταν η ισχύς της μπαταρίας φτάσει στο 15%.

  Εξαιρετικά ελαφρύ.
  Στη Logitech G, τα ασύρματα ποντίκια για παιχνίδια δεν χρειάζεται να είναι βαριά. Το G305 είναι πολύ ελαφρύ, με βάρος μόλις 99 γραμμάρια, χάρη στην ειδική σχεδίαση των μηχανικών μερών και την εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας.

  6 προγραμ ματιζόμενα κουμπιά.
  Οι κύριοι διακόπτες του G305, τόσο αριστερά όσο και δεξιά, έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν διάρκεια ζωής 10 εκατομμυρίων κλικ. Το G305 διαθέτει, επίσης, ένα μεσαίο κουμπί, ένα κουμπί DPI και δύο πλαϊνά κουμπιά τα οποία μπορείτε να προγραμματίσετε με βάση τις προτιμήσεις σας μέσω του Logitech Gaming Software (LGS).

  Μηχανικό σύστημα πίεσης κουμπιών.
  Η μηχανική πίεση κουμπιών με διαχωρισμένα κουμπιά προσφέρει σταθερότερη απόκριση των κύριων κουμπιών δεξιά και αριστερά, ενώ για κάθε κλικ απαιτείται μικρότερη δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο, η απόδοση των κουμπιών είναι πιο αξιόπιστη, ώστε να μπορείτε να εμπιστεύεστε το ποντίκι ακόμη και στα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια.

  Παίξτε όπου θέλετε.
  Η ανθεκτική και ελαφριά σχεδίαση μικρού μεγέθους και η ενσωματωμένη θήκη για το νανοδέκτη USB, αναδεικνύουν το G305 στο ιδανικό αξεσουάρ για τα ταξίδια σας.
  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Τύπος ΣυσκευήςMouse
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηGaming
  Σύνδεση
  Wireless
  Τεχνολογία
  Optical
  Ανάλυση DPI
  12000
  Προγραμματιζόμενα πλήκτρα
  6
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα