Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming
  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming

  Ακουστικά Logitech G935 7.1 Black Gaming

  AB26970
  Με το headset Logitech G935 7.1 LightSync Black 981-000744, μπορείτε να ακούσετε τους εχθρούς που σας πλησιάζουν κρυφά, την ενεργοποίηση ειδικών ικανοτήτων και όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.
   

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.
  Χάρη στη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας ήχου, παρέχει την απόλυτη ασύρματη ηχητική εμπειρία. Οι οδηγοί ήχου 50 mm Pro-G™ και η τεχνολογία DTS Headphone:X 2.01Ο ήχος surround DTS Headphone:X 2.0 και οι προεπιλογές ισοσταθμιστή διατίθενται μόνο για λειτουργικό σύστημα Windows και απαιτούν το λογισμικό για παιχνίδια Logitech G HUB. δημιουργούν το πιο εκτεταμένο, λεπτομερές και συναρπαστικό ηχοτοπίο.

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2,4 GHz.
  Το ασύρματο σετ μικροφώνου-ακουστικών για παιχνίδια G935 σάς προσφέρει ό,τι καλύτερο από κάθε άποψη, είτε παίζετε ασύρματα είτε ενσύρματα. Παίξτε μέσω ασύρματης σύνδεσης 2,4 GHz έως και για 12 ώρες ανά φόρτιση χωρίς φωτισμό ή για 8 ώρες με τον προεπιλεγμένο φωτισμό.3Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες λειτουργίας του υπολογιστή. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας των 12 ωρών επιτυγχάνεται χωρίς φωτισμό LED και με την ένταση ήχου του σετ μικροφώνου-ακουστικών στο 50%. Συνεχίστε το παιχνίδι ενώ φορτίζετε την μπαταρία μέσω καλωδίου USB. Εναλλακτικά, η αναλογική είσοδος 3,5 mm σάς επιτρέπει να παίζετε ενσύρματα –σε κονσόλα, κινητή συσκευή ή PC– χωρίς να χρειαστείτε την ισχύ της μπαταρίας.

  ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
  Οι αναβαθμισμένοι οδηγοί Pro-G 50 mm έχουν κατασκευαστεί από διχτυωτό, υβριδικό πλέγμα, το οποίο παρέχει περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια ήχου σε κάθε ρύθμιση έντασης. Τώρα, με μεγαλύτερη διάμετρο, οι οδηγοί Pro-G αποδίδουν καλύτερα από ποτέ. Οι ήχοι χαμηλής συχνότητας—όπως έντονοι ήχοι εκρήξεων και πλούσια soundtrack—ακούγονται ακόμη πιο γεμάτοι και κινηματογραφικοί. Οι υψηλές συχνότητες—φωνές, βήματα, πυροβολισμοί—είναι απίστευτα ευκρινείς και αναπαράγονται με ακρίβεια.

  Ήχος surround πέρα από τα κανάλια 7.1.
  Απολαύστε εκπληκτικό ήχο DTS® Headphone:X 2.04Ο ήχος surround DTS Headphone:X 2.0 και οι προεπιλογές ισοσταθμιστή διατίθενται μόνο σε λειτουργικό σύστημα Windows και απαιτούν το λογισμικό για παιχνίδια Logitech G HUB. που αποδίδεται με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σύγκριση με τον τυπικό ήχο surround 7.1 καναλιών. Η ακριβής επίγνωση του χώρου εντός του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να εντοπίζετε με βεβαιότητα τη θέση και την απόσταση σε ένα ολοκληρωμένο τρισδιάστατο ηχοτοπίο. Η δυνατότητα να ακούτε καθαρά όσα συμβαίνουν γύρω σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

  Πλήρως προσαρμόσιμο.
  Με το λογισμικό για παιχνίδια Logitech G HUB μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό LIGHTSYNC RGB, να προγραμματίσετε τα πλήκτρα G με μακροεντολές και εντολές εντός παιχνιδιού και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις ήχου με μοναδικά προφίλ για κάθε παιχνίδι και εφαρμογή.

  LIGHTSYNC RGB.
  Επιλέξτε μεταξύ διαθέσιμων κινούμενων μοτίβων φωτισμού RGB ή επιλέξτε από περίπου 16,8 εκατομμύρια χρώματα και δημιουργήστε τα δικά σας προσαρμοσμένα εφέ με το λογισμικό G HUB. Το G HUB ξεκλειδώνει επίσης εφέ RGB που προσαρμόζονται στη δράση του παιχνιδιού, τον ήχο ή τα χρώματα της οθόνης. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να συγχρονίσετε το G935 με άλλες υποστηριζόμενες συσκευές Logitech G LIGHTSYNC RGB για ενιαία, καθηλωτική εμπειρία εξοπλισμού.

  Προγραμματιζόμενα πλήκτρα G.
  Αντιστοιχίστε προσαρμοσμένες εντολές χρησιμοποιώντας το G HUB στα τρία προγραμματιζόμενα πλήκτρα G, για να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού και πολυμέσων. Ορίστε προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου, για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προφίλ παιχνιδιού και των προεπιλογών ισοσταθμιστή, να μεταβαίνετε στο επόμενο τραγούδι, να ενεργοποιείτε τη λειτουργία push-to-talk, να ορίζετε την προεπιλεγμένη συσκευή ήχου και πολλά άλλα.

  Προσαρμόστε προφίλ ήχου.
  Χρησιμοποιήστε το G HUB για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ισοσταθμιστή και DTS Headphone:X 2.0 για καθένα από τα παιχνίδια σας.6Ο ήχος surround DTS Headphone:X 2.0 και οι προεπιλογές ισοσταθμιστή διατίθενται μόνο σε λειτουργικό σύστημα Windows και απαιτούν το λογισμικό για παιχνίδια Logitech G HUB. Ελέγξτε την ένταση του μικροφώνου, τον ήχο της φωνής σας και τις ρυθμίσεις εξάλειψης θορύβου και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας προεπιλογές ισοσταθμιστή στην ενσωματωμένη μνήμη.

  ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.
  Το μικρόφωνο 6 mm είναι ένα μικρόφωνο με βραχίονα βελτιστοποιημένο για εντυπωσιακά καθαρή και ακριβή επικοινωνία. Ο βραχίονας διαθέτει μια ένδειξη LED, ώστε να γνωρίζετε πότε είναι ενεργή η σίγαση στο μικρόφωνό σας. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το μικρόφωνο με βραχίονα και τεχνολογία εξάλειψης θορύβου μπορεί να αναδιπλωθεί στα ακουστικά και είναι σχεδόν αόρατο.

  Φτιαγμένα για άνεση και αντοχή.
  Θα νιώθετε εξαιρετικά άνετα, ακόμη και όταν παίζετε για πολλές ώρες, χάρη στα πολυτελή μαλακά μαξιλαράκια από δερματίνη στα ακουστικά και το στήριγμα κεφαλής. Το G935 είναι εξοπλισμένο με περιωτικά μαξιλαράκια μεγάλης διαμέτρου που καλύπτουν πλήρως τα αυτιά χωρίς να ασκούν πίεση στους μαλακούς ιστούς, προσφέροντας παθητική απομόνωση θορύβου. Τα ακουστικά μπορούν να αφαιρούνται και να πλένονται στο χέρι.


  Διαστάσεις

  Ύψος: 188 mm
  Πλάτος: 195 mm
  Βάθος: 87 mm
  Βάρος (χωρίς τα καλώδια ή τον δέκτη USB): 379 g
  Μήκος καλωδίου φόρτισης:: 2 m
  Μήκος καλωδίου για κινητές συσκευές:: 1,5 m

  Τεχνικές προδιαγραφές

  Ακουστικά
  • Οδηγός: Pro-G
  • Μέγεθος: 50 mm
  • Απόκριση συχνότητας: 20 Hz - 20 kHz
  • Σύνθετη αντίσταση: 39 ohm (παθητική), 5k ohm (ενεργή)
  • Sensitivity [Ευαισθησία]: 93 +/-3 dB
  Μικρόφωνο (Βραχίονας)
  • Μοτίβο λήψης μικροφώνου: Καρδιοειδές (μονής κατεύθυνσης)
  • Μέγεθος: 6 mm
  • Απόκριση συχνότητας: 100 Hz – 10 KHz
  • Σίγαση με αναδίπλωση
  Εμβέλεια ασύρματης σύνδεσης
  • Εσωτερικοί χώροι: 15 m
  • Εξωτερικοί χώροι: 20 m
  • Τύπος σύνδεσης: USB
  Μπαταρία
  • Χωρίς φωτισμό: 12 ώρες
  • Προεπιλεγμένος φωτισμός: 8 ώρες
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα