Logitech F310 Blue Gamepad
  Logitech F310 Blue Gamepad
  Logitech F310 Blue Gamepad
  Logitech F310 Blue Gamepad
  Logitech F310 Blue Gamepad
  Logitech F310 Blue Gamepad

  Logitech F310 Blue Gamepad

  AB26034
  Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το F310 και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, χάρη στα δύο πιο διαδεδομένα πρότυπα εισαγωγής: τα X Input/Direct Input.
   

  Παίξτε επιτυχίες και κλασικά.
  Παίξτε θύρες κονσόλας με το χειριστήριο εγγενούς στυλ τους ή υιοθετήστε μια πιο χαλαρή θέση ενώ απολαμβάνετε παιχνίδια υπολογιστή. Το F310 είναι εύκολο στη ρύθμιση και χρήση με τα αγαπημένα σας παιχνίδια χάρη στο XInput/DirectInput—τα δύο πιο κοινά πρότυπα εισόδου.

  Steam Big Picture.
  Παίξτε στην τηλεόρασή σας. Συνδυάστε το F310 με το Big Picture και πλοηγηθείτε στο Steam, σερφάρετε στο διαδίκτυο, παίξτε παιχνίδια και πολλά άλλα από την άνεση του καναπέ σας. Φέρτε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Steam στο σαλόνι, πάρτε το F310 σας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε.

  Αποκλειστικό D-pad 4 διακοπτών.
  Τυλίξτε το D-pad. Τα τυπικά επιθέματα D στηρίζονται σε ένα μόνο σημείο περιστροφής που μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβή έλεγχο. Το D-pad γλιστράει πάνω από τέσσερις μεμονωμένους διακόπτες για μεγαλύτερη απόκριση, αίσθηση αφής.

  Γνωστή διάταξη που μοιάζει με κονσόλα.
  Σήκωσε και παίξε. Το ένστικτό σας θα καθοδηγήσει τις ενέργειές σας πάνω από τη γνωστή διάταξη και θα σταματήσετε να παίζετε σε χρόνο μηδέν. Φτιαγμένο για μια εμπειρία ελέγχου σαν κονσόλα και καινοτόμο από την παραδοσιακή σχεδίαση, το F310 ταιριάζει σαν γάντι.

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CHROMEBOOK.
  Γνωρίστε τον εξοπλισμό της Logitech G που είναι πιστοποιημένος Works With Chromebook. Το σήμα Works With Chromebook σημαίνει ότι αυτό το gear της Logitech G πληροί τα πρότυπα συμβατότητας για να λειτουργεί απρόσκοπτα με Chromebook.

  Λειτουργεί με Android TV.
  Τα χειριστήρια παιχνιδιών μας λειτουργούν με τηλεοράσεις Android της Sony. Με το διακόπτη χειριστηρίου σε λειτουργία XID, η διάταξη μας που μοιάζει με κονσόλα θα σας δώσει το πλεονέκτημα καθώς αγωνίζεστε. Οι ομαλές καμπύλες και οι περιγραμμένες λαστιχένιες λαβές παρέχουν μεγάλες, άνετες συνεδρίες παιχνιδιού. Τα τυπικά χειριστήρια Android TV - που παρέχονται μέσω του κουμπιού Logitech Logo στο gamepad μαζί με το πλήκτρο Πίσω στο χειριστήριο - σας επιτρέπουν να πλοηγείστε απρόσκοπτα στο Android TV σας. 
  ΚατασκευαστήςLogitech
  ΜοντέλοF310
  ΤύποςGamepad
  ΣυμβατότηταWindows 8, Windows 7, or Windows Vista, Chrome OS
  ΣύνδεσηWired USB
  ΧρώμαBlue
  ΔόνησηNo
  Εγγύηση3-year Limited hardware warranty
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα