• Νέο
CPU AMD Ryzen 5 5600GT Box AM4 3.5GHz

CPU AMD Ryzen 5 5600GT Box AM4 3.5GHz

AB28924

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 5 5600GT είναι βασισμένος στην μικροαρχιτεκτονική Zen 3 (2024). Διαθέτει 6 πυρήνες με 12 Threads.

 

Η μνήμη Cache που ενσωματώνει είναι 16 ΜΒ. Η μνήμη Cache είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς όσο μεγαλύτερη, τόσο μικρότερος χρόνος απαιτείται από τον επεξεργαστή να ανασύρει δεδομένα από την κεντρική μνήμη του υπολογιστή, γεγονός που αυξάνει αισθητά τις επιδόσεις.

Διαθέτει το Socket AM4 και θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί σε μητρική κάρτα αντίστοιχου Socket. Πρόκειται για ξεκλείδωτο επεξεργαστή κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπερχρονιστεί (overclocking) για μεγαλύτερες επιδόσεις. Τέλος, στο κουτί περιλαμβάνεται ψύκτρα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστή εκτός και αν επιθυμείτε την βέλτιστη δυνατή ψύξη για τον επεξεργαστή σας, κυρίως σε συνθήκες υπερχρονισμού (overclocking).

Ο Ryzen 5 5600GT είναι ένας ισχυρός επεξεργαστή καθιστώντας τον ιδανικό σε συνθήκες εργασίας που θα χρειαστεί να υπάρξουν αρκετές εφαρμογές και παράθυρα πλοήγησης ανοιχτά ταυτόχρονα. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ελαφρύ Gaming σε περίπτωση που το σύστημα σας δεν διαθέτει ισχυρότερη ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Οι επεξεργαστές της μικροαρχιτεκτονικής "Zen 3" είναι σχεδιασμένοι για Gaming προσφέροντας έως και 19% μεγαλύτερες επιδόσεις σε σχέση με παλιότερες γενιές, σε συνδυασμό με έως και 24% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτουν μεγαλύτερο bandwidth συμβάλλοντας στις αυξημένες επιδόσεις. Η μεγάλη μνήμη Cache, διπλάσια από εκείνη των "Zen 2" υπόσχεται ελάχιστες καθυστερήσεις μεταξύ επικοινωνίας από πυρήνα σε πυρήνα κάτι που θα το εκμεταλλευτούν πλήρως οι Gamers. Ενδεικτικά οι Gamers σε παιχνίδια 1080p θα βιώσουν αύξηση απόδοσης 26% κατά μέσο όρο.

ΚατασκευαστήςAMD
Τύπος ΕπεξεργαστήRYZEN 5
Ταχύτητα Επεξεργαστή3,6 GHz
Cache16 MB
Ενσωματωμένη Κάρτα ΓραφικώνΝΑΙ
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνAMD Radeon Graphics
ΨύκτραΝΑΙ
Ξεκλείδωτος για OverclockingΝΑΙ
Πυρήνες6
SocketAM4
Thread12
Επεξεργαστής
Amd Ryzen 5
Socket
AM4
Νέο

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα