Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black
  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black

  Sharkoon REV100 RGB Midi Tower Black

  AB28744

  Το REV100 της Sharkoon είναι ένα Midi Tower, κατάλληλο για τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις και ιδανικό για gamers. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του

   

  Απλή Κομψότητα.
  Σύμφωνα με τις συμπαγείς διαστάσεις του, η εμφάνιση του REV100 διατηρήθηκε σκόπιμα μινιμαλιστική. Το μπροστινό πάνελ έχει σχέδιο που αποτελείται από γεωμετρικές γωνίες και γραμμές και φαίνεται ιδιαίτερα κομψό με επιφάνεια που μοιάζει με αυτή από βουρτσισμένο μέταλλο. Ο σχεδιασμός πλαισιώνει μια διχτυωτή σχάρα η οποία είναι ενσωματωμένη στο πάνελ και φωτίζεται από τη μία πλευρά από μια λωρίδα RGB. Αυτό παρέχει στο μπροστινό μέρος της θήκης ένα λεπτό παιχνίδι χρωμάτων. Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, ένας διευθυνσιοδοτούμενος ανεμιστήρας RGB LED είναι προεγκατεστημένος στον πίσω πίνακα. Ο προεγκατεστημένος ελεγκτής RGB επιτρέπει στον ανεμιστήρα και την ταινία RGB και, εάν είναι επιθυμητό, ​​σε άλλα προαιρετικά εξαρτήματα LED να φωτίζονται σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Ο ανεμιστήρας RGB του REV100 είναι συμβατός με τα Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion και ASRock Polychrome SYNC. Για μητρικές πλακέτες χωρίς την κατάλληλη σύνδεση RGB με pinout 5V-DG ή 5V-D-D-Coded-G, ο ανεμιστήρας, η ταινία και τα πρόσθετα εξαρτήματα μπορούν να φωτιστούν σε 14 λειτουργίες φωτισμού χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή RGB και ένα ειδικό κουμπί στο επάνω μέρος της θήκης .

  Πρωτοποριακή ιδέα σχεδιασμού.
  Όπως και οι άλλες θήκες από τη σειρά REV, το REV100 χαρακτηρίζεται από τη νέα του διαμόρφωση. Η κύρια πλακέτα είναι εγκατεστημένη κάθετα, περιστρέφεται κατά 90 μοίρες, παρέχοντας μια εμφάνιση που απέχει πολύ από τα καθιερωμένα πρότυπα. Τα καλώδια μπορούν να αποθηκευτούν τακτοποιημένα στο ευρύχωρο διαμέρισμα κάτω από το επάνω πλαίσιο και απλά να οδηγηθούν έξω από τη θήκη μέσω της διέλευσης του καλωδίου στο πίσω πλαίσιο.

  Gaming Desk REVolution.
  Το REV100 είναι συνήθως REV, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τοποθέτηση στην αριστερή πλευρά του γραφείου. Αντί να βλέπετε τη θήκη από την αριστερή πλευρά, το πλαϊνό πλαίσιο από σκληρυμένο γυαλί είναι τώρα τοποθετημένο στα δεξιά της θήκης. Δεδομένου ότι το REV100 δεν διαθέτει σήραγγα τροφοδοσίας, το σκληρυμένο γυαλί δεν καλύπτει ολόκληρη την πλευρά της θήκης, αλλά συμπληρώνεται από κάτω από ένα απλό μαύρο πάνελ, πίσω από το οποίο μπορούν να παραμείνουν κρυμμένα καλώδια και άλλα οπτικά μη εντυπωσιακά εξαρτήματα.

  Ιδιαίτερα καλή ροή αέρα.
  Για το μέγεθός του, το REV100 είναι εξαιρετικά αναπνεύσιμο. Η διχτυωτή μάσκα στο μπροστινό μέρος, πίσω από την οποία είναι ήδη προεγκατεστημένος ένας ανεμιστήρας 120 mm, επιτρέπει να ρέει αρκετός αέρας μέσα από τη θήκη. Ένα αποσπώμενο φίλτρο σκόνης πίσω από το μπροστινό πάνελ αποτρέπει την είσοδο ανεπιθύμητης βρωμιάς στη θήκη. Το αποσπώμενο επάνω κάλυμμα είναι επίσης διάτρητο, υποστηρίζοντας περαιτέρω τη ροή του αέρα.

  Διαμόρφωση συμπαγούς θήκης.
  Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το REV100 μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Είτε πάνω είτε κάτω από το γραφείο - η θήκη ATX που εξοικονομεί χώρο θα κόψει μια ωραία εικόνα παντού. Στο REV100 δεν υπάρχει σήραγγα τροφοδοσίας για τη μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου και για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εγκατάσταση εξαρτημάτων και καλωδίων. Αυτό σημαίνει ότι κάρτες γραφικών με μέγιστο μήκος 31,5 cm και έως δύο σκληρούς δίσκους 3,5'' ή τρεις SSD μπορούν να εγκατασταθούν μέσα σε συμπαγή θήκη.

  ΚατασκευαστήςSharkoon
  Case TypeMidi Tower
  Motherboard SupportATX, Mini ITX, Micro ATX
  ΧρώμαBlack
  Special FeaturesRGB Lighting, Πλαϊνό Παράθυρο
  Εγγύηση24 months
  Διαστάσεις-Βάρος444x215x452mm
  Case Type
  Midi Tower
  Motherboard Support
  ATX / Micro ATX / Mini-ITX
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα