Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White
  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White

  Ακουστικά Baseus Bowie M2 Bluetooth White NGTW140002

  AB26206
  Τα ακουστικά Baseus M2 χρησιμοποιoύν ενεργή ακύρωση θορύβου, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο έως και -42 dB.
   

  Βουτήξτε στον κόσμο της μουσικής με αυτά τα ακουστικά της Baseus. Το M2 χρησιμοποιεί ενεργή ακύρωση θορύβου, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο έως και -42 dB. Επιπλέον, προσφέρουν ήχο υψηλής τεχνολογίας, χάρη στους οδηγούς 10 mm. Μπορείτε επίσης να τα συνδέσετε σε 2 συσκευές ταυτόχρονα. Υποστηρίζουν Bluetooth έκδοση 5.2 και η χαμηλή καθυστέρηση ενισχύει το δυναμικό παιχνίδι. Μπορείτε να βρείτε το M2 σε δύο χρωματικές επιλογές: λευκό και μαύρο. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με Bluetooth 5.2, επομένως η μετάδοση του σήματος είναι γρήγορη και σταθερή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα σύνδεσης. Επιπλέον, θα τα συνδέσετε σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία χρήσης.

  Ο χρόνος λειτουργίας των ακουστικών με μία μόνο φόρτιση είναι περίπου 5 ώρες. Επιπλέον, η θήκη φόρτισης επεκτείνεται αυτό το διάστημα στις 30 ώρες. Επιπλέον, μετά από 10 λεπτά φόρτισης το M2 μπορεί να λειτουργήσει έως και 2 ώρες. Από την άλλη, χρειάζεται μόνο μία ώρα για να φορτιστούν πλήρως. Περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB-C για να σας βοηθήσει να τα προετοιμάσετε για περαιτέρω χρήση. Μιλήστε στο τηλέφωνο ακόμα και στη μέση της αστικής ζούγκλας. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με λειτουργία ENC, επιτρέποντάς σας να μιλάτε ελεύθερα στο τηλέφωνο.

  Πραγματοποιήστε κλήσεις στο μετρό, στο σιδηροδρομικό σταθμό ή στο αεροδρόμιο και μην ανησυχείτε για τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Τα Bowie M2 προσφέρουν 3 τρόπους λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την απόδοσή τους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου ANC για να εξαλείψετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος και να εστιάσετε στο podcast που ακούτε. Εάν θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το περιβάλλον σας, ενεργοποιήστε τη λειτουργία διαφάνειας. Ή χρησιμοποιήστε την κανονική λειτουργία, η οποία είναι ιδανική για πράγματα όπως η βιβλιοθήκη ή το γραφείο στο σπίτι.

  Ειδικά για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών σπορ, τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με χαμηλή καθυστέρηση 0,038 δευτερολέπτων. Αυτό επιτρέπει πιο δυναμικό παιχνίδι και συγχρονισμένο βίντεο και ήχο. Συνδυάστε την εφαρμογή με το M2 σας και αποκτήστε πρόσβαση σε πρακτικές λειτουργίες. Με την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας και να ορίσετε το επίπεδο καταστολής εξωτερικού θορύβου σε κλίμακα από 1 έως 10. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ισοσταθμιστή και να εντοπίσετε τα ακουστικά εάν ξεχάσετε πού τα τοποθετήσατε. Ο χειρισμός των ακουστικών Baseus είναι απλός και βολικός. Κατά την πρώτη ζεύξη, το Bowie M2 θα συνδεθεί αυτόματα στη συσκευή σας όταν ανοίξετε τη θήκη φόρτισης.

  Επιπλέον, χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα εγγύτητας, η αναπαραγωγή θα σταματήσει όταν αφαιρέσετε τα ακουστικά και θα συνεχιστεί όταν τα τοποθετήσετε ξανά. Κάθε ένα από τα ακουστικά έχει μια επιφάνεια αφής, με την οποία μπορείτε, για παράδειγμα, να απαντήσετε σε μια εισερχόμενη κλήση, να εκκινήσετε έναν φωνητικό βοηθό. Τα M2 συνεργάζονται με το Google Assistant και το Siri.
  ΚατασκευαστήςBASEUS
  ΣύνδεσηBluetooth
  ΧρώμαWhite
  WirelessΝαι
  Ρύθμιση ΈντασηςΝαι
  ΜικρόφωνοΝαι
  StereoΝαι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  Σύνδεση
  Bluetooth
  Σχήμα
  In ear
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα