Τροφοδοτικό Be Quiet Pure Power 11 500W Full Wired 80 Plus Gold Expand

Τροφοδοτικό Be Quiet Pure Power 11 500W Full Wired 80 Plus Gold

Καινούριο

Το Pure Power 11 της Be Quiet με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και αθόρυβο ανεμιστήρα 120 χιλιοστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ms-register-refurbisher.png

Το τροφοδοτικό Be Quiet! Pure Power 11 500W CM 80+Gold BN293, προσφέρει αξιοπιστία, όπως επίσης τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του. Είτε συναρμολογείτε ένα εντελώς αθόρυβο σύστημα, αναβαθμίζετε ένα ήδη υπάρχον PC ή "χτίζετε" ένα gaming σύστημα πολλών καρτών γραφικών, θα επωφεληθείτε από το συγκεκριμένο τροφοδοτικό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 80 PLUS GOLD

Το Be Quiet! Pure Power 11 500W 80+Gold BN293, είναι πιστοποιημένο 80 Plus Gold, με επάρκεια μέχρι και 92% - ένα πραγματικά απιστεύτο επίπεδο για τροφοδοτικό αυτής της τάξης.                                                                                   
Το πιο συναρπαστικό πλεονέκτημα είναι η χαμηλή κατανάλλωση και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ DC-to-DC

Το τροφοδοτικό είναι εξοπλισμένο με μετατροπέα DC-to-DC, για καλύτερη ρύθμιση τάσης, ακόμα και κάτω από συνθήκες ακραίων φορτίσεων.  Αυτό εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία και προετοιμάζει το τροφοδοτικό, για την επόμενη γενιά επεξεργαστών και καρτών γραφικών.

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Το Be Quiet! Pure Power 11 500W 80+Gold BN293, προσφέρει σταθέρο ρευμα για τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών.                                                                                                                                                                                                   Είναι εξοπλισμένο με δύο ανεξάρτητες γραμμές 12V και υποστηρίζει πόλλές κάρτες γραφικών με δύο κονέκτορες PCI express.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο βελτιωμένος, για αθόρυβη λειτουργία, ανεμιστήρας της Be Quiet!, επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή ισορροπία, μεταξύ αποτελεσματικής ψύξης και αθόρυβης λειτουργίας

Αποδοχή

Η ExtraNET σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.