• Νέο
SSD Western Digital 2TB NVMe Green...

SSD Western Digital 2TB NVMe Green SN350 WDS200T3G0CΟ δίσκος WD Green SN350 NVMe SSD μπορεί να βελτιώσει τον παλιό σας υπολογιστή για καθημερινή χρήση. Είτε ψωνίζετε είτε κουβεντιάζετε ή περιηγείστε στο διαδίκτυο, αυτός ο δίσκος μπορεί να λειτουργήσει έως και τέσσερις φορές γρηγορότερα από τους δίσκους SATA.
 

Κρατήστε τον υπολογιστή σας, βελτιώστε την απόδοσή του.
H μονάδα WD Green™ SN350 NVMe™ SSD μπορεί να ανανεώσει τον παλιό σας υπολογιστή για καθημερινή χρήση. Είτε βρίσκεστε στην τάξη, είτε ψωνίζετε, κουβεντιάζετε ή περιηγείστε στο διαδίκτυο, αυτή η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει έως και τέσσερις φορές γρηγορότερα από τις μονάδες SATA. Επειδή δεν διαθέτουν κινούμενα τμήματα, οι μονάδες SSD προσφέρουν έναν σχεδιασμό ανθεκτικό στους κλυδωνισμούς, για να προστατεύουν τα σημαντικά δεδομένα σας από τυχαία χτυπήματα και πτώσεις. Ο λεπτός συντελεστής διαστάσεων M.2 2280 επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη αναβάθμιση κάθε υπολογιστή με υποδοχή NVMe. Επιπλέον, με τον πίνακα εργαλείων με δυνατότητα λήψης Western Digital SSD Dashboard, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της μονάδας σας, για λιγότερες έγνοιες.

Τώρα, η δύναμη της NVMe™ βρίσκεται στα χέρια σας.
Αποκτήστε γρήγορη απόδοση με την οικονομική τεχνολογία NVMe™ που ξεπερνά σε απόδοση τις παραδοσιακές μονάδες SATA.

Προστατέψτε τα δεδομένα σας.
Επειδή δεν διαθέτουν κινούμενα τμήματα, οι μονάδες SSD προστατεύουν τα δεδομένα σας από τα καθημερινά χτυπήματα ή τις πτώσεις.

Γρήγορη αναβάθμιση.
Η αναβάθμιση του συστήματός σας γίνεται απλή με τον λεπτό συντελεστή διαστάσεων M.2 2280. Χρειάζεστε μόνο μια υποδοχή NVMe™ και περίπου 10 λεπτά.

Παρακολουθήστε την κατάσταση της μονάδας σας.
Ο πίνακας εργαλείων Western Digital SSD Dashboard είναι ένα δωρεάν λογισμικό με δυνατότητα λήψης που παρακολουθεί την τρέχουσα απόδοση, τη διαθέσιμη χωρητικότητα, τη θερμοκρασία και πολλά άλλα, για να διασφαλίσει άψογη απόδοση.

Περισσότερος χώρος για ό,τι είναι σημαντικό.
Η μονάδα WD Green™ SN350 NVMe™ SSD προσφέρει διάφορες επιλογές χωρητικοτήτων έως και 2TB.

Επιλέξτε με σιγουριά.
Η Western Digital είναι μια επωνυμία που μπορείτε να εμπιστεύεστε. Με την 3ετή περιορισμένη εγγύηση, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την επιλογή μιας μονάδας WD Green™ SN350 NVMe™ SSD.Κατασκευαστής WESTERN DIGITAL
Χωρητικότητα 2TB
Form Factor M.2 NVME
Σύνδεση PCIe
Sequential read 3200 MB/s
Sequential write 3000 MB/s
Warranty 3-year Limited Warranty
Επιπρόσθετα NAND QLC
Μέγεθος
M.2 NVME
Χωρητικότητα
2TB
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.