• Νέο
SSD Western Digital 2TB NVME Black...

SSD Western Digital 2TB NVME Black SN750 WDS200T3X0CΑναβαθμίστε ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού σας με τον SSD WD BLACK SN750 SE NVMe. Αναβαθμίστε την τεχνολογία PCIe Gen4 (συμβατή προς τα πίσω με PCIe Gen3) με SSD που προσφέρει εκπληκτικές ταχύτητες ανάγνωσης.
 

Λιγότερη αναμονή, περισσότερο παιχνίδι.
Οι ταχύτητες διαδοχικής ανάγνωσης έως και 3.600MB/s ενισχύουν το σύστημα, το παιχνίδι και τους χρόνους φόρτωσης επιπέδων, ώστε να επιστρέφετε στη δράση γρηγορότερα από ποτέ.

Παιχνίδια νέας γενιάς.
Εξαλείψτε τον ανταγωνισμό με την τεχνολογία αποθήκευσης PCIe® Gen4 για να επιτύχετε καταιγιστικές ταχύτητες και εκπληκτική απόδοση. (Επίσης, με οπισθόδρομη συμβατότητα με PCIe Gen3).

Διαρκής κορυφαία απόδοση.
Ο πίνακας εργαλείων Western Digital Black™ σας βοηθά να διατηρείτε την κατάσταση της μονάδας σας με μια προαιρετική λειτουργία παιχνιδιού, ώστε εσείς και η μονάδα σας να φτάνετε και να διατηρείτε τα μέγιστα επίπεδα απόδοσης.

Περισσότερη αποθήκευση.
Η μονάδα Western Digital Black™ SN750 SE NVMe™ SSD είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες έως και 1TB και σας δίνει τεράστιο χώρο για να αποθηκεύετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και τις μελλοντικές ενημερώσεις.

Συναγωνιστείτε για περισσότερο.
Η μονάδα Western Digital Black™ SN750 SE NVMe™ SSD καταναλώνει έως και 30% λιγότερο ρεύμα από την προκάτοχό της, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παραμείνετε στο παιχνίδι περισσότερο πριν από την επόμενη επαναφόρτιση.

5ετής περιορισμένη εγγύηση.
Η μονάδα Western Digital Black™ SN750 SE NVMe™ SSD διατίθεται με 5ετή περιορισμένη εγγύηση, ώστε να εστιάζετε την προσοχή σας στο να κατατροπώσετε τους ανταγωνιστές σας.
Κατασκευαστής WESTERN DIGITAL
Χωρητικότητα 2TB
Form Factor M.2 NVME
Σύνδεση PCIe
Sequential read 3430 MB/s
Sequential write 3000 MB/sec
Warranty 5-year Limited Warranty
Μέγεθος
M.2 NVME
Χωρητικότητα
2TB
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.