• Νέο
SSD Western Digital 240GB M.2 SATA Green WDS240G2G0B ExtraNET
SSD Western Digital 240GB M.2 SATA Green WDS240G2G0B ExtraNET
SSD Western Digital 240GB M.2 SATA Green WDS240G2G0B ExtraNET
SSD Western Digital 240GB M.2 SATA Green WDS240G2G0B ExtraNET

SSD Western Digital 240GB M.2 SATA Green WDS240G2G0B

Για γρήγορη απόδοση και αξιοπιστία, οι δίσκοι SSD WD Green ενισχύουν την εμπειρία της καθημερινής χρήσης του υπολογιστή στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

Κάντε αναβάθμιση στον υπολογιστή σας με τον δίσκο WD Green SATA SSD που θα βρείτε στην Θεσσαλονίκη απο την ExtraNET . Έχουν κατασκευαστεί για να βελτιώσουν τις καθημερινές εργασίες και την ανταπόκριση του συστήματος.

 

Μονάδα WD Green™ SATA SSD.
Οι μονάδες WD Green SATA SSD είναι ιδανικές για χρήση σε φορητούς και σταθερούς υπολογιστές και προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία, βελτιώνοντας τις καθημερινές σας υπολογιστικές δραστηριότητες. Οι μονάδες solid state, WD Green SATA, είναι συμβατές με τους περισσότερους υπολογιστές και έχουν πιστοποιηθεί με ολοκληρωμένους ελέγχους του εργαστηρίου F.I.T. Lab™ της WD. Διατίθενται σε μοντέλα με συντελεστές διαστάσεων 2,5 ιντσών/7 χιλιοστών με περίβλημα ή M.2 2280. Μπορείτε να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας με σιγουριά, χάρη στην 3ετή περιορισμένη εγγύηση και να είστε ακόμα πιο ήρεμοι, έχοντας τον έλεγχο και παρακολουθώντας τον αποθηκευτικό σας χώρο με τον δωρεάν πίνακα εργαλείων Western Digital® SSD Dashboard.

Βελτιωμένη απόδοση για καθημερινή χρήση του υπολογιστή.
Ενισχύστε το σύστημά σας με μια μονάδα solid state, WD Green™ SATA και βελτιώστε την απόδοση του φορητού ή του σταθερού υπολογιστή σας στις καθημερινές υπολογιστικές ανάγκες σας. Η τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης δεδομένων σε ενιαίο επίπεδο κελιών (SLC - single-level cell) ενισχύει την απόδοση εγγραφής, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στο διαδίκτυο, να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή, απλώς, να ενεργοποιείτε το σύστημά σας στο λεπτό.

Αξιοπιστία solid state.
Οι μονάδες WD Green™ SATA SSD είναι σχεδιασμένες χωρίς κινούμενα τμήματα, είναι πανάλαφρες και ανθεκτικές σε κραδασμούς, για να προστατεύουν τα δεδομένα σας από απώλεια σε περίπτωση που το σύστημά σας παρουσιάσει κάποιο τυχαίο σφάλμα ή σταματήσει να λειτουργεί. Κάθε μονάδα WD Green SATA SSD συνοδεύεται από ολοκληρωμένη πιστοποίηση των Εργαστηρίων Δοκιμών Λειτουργικής Ακεραιότητας της WD (F.I.T. Lab™) και έχει ελεγχθεί, ώστε να συμβαδίζει με τα κορυφαία πρότυπα ψηφιακής αποθήκευσης της Western Digital.

Χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος. Περισσότερο παιχνίδι.
Οι μονάδες solid state, WD Green™ SATA, ανήκουν στην κατηγορία μονάδων δίσκου με τη χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος στην αγορά. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας για περισσότερη ώρα, χρησιμοποιώντας λιγότερη ισχύ.

Μια εύκολη αναβάθμιση για τον υπολογιστή σας.
Οι μονάδες WD Green™ SATA SSD διατίθενται σε μοντέλο με περίβλημα 2,5 ιντσών/7 χιλιοστών και σε έκδοση M.2 2280 για λειτουργία με τους πιο σύγχρονους και μικρότερους υπολογιστές. Χάρη στους συντελεστές διαστάσεων που προσαρμόζονται στους περισσότερους φορητούς και σταθερούς υπολογιστές, η μονάδα WD Green SATA SSD είναι πανέτοιμη για κάθε λειτουργία.

Δωρεάν πίνακας εργαλείων Western Digital SSD Dashboard.
Ο πίνακας εργαλείων Western Digital® SSD Dashboard με δυνατότητα λήψης παρέχει μια σειρά εργαλείων, ώστε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να ελέγξετε την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας solid state σας. Διαθέσιμος δωρεάν, ο πίνακας εργαλείων Western Digital® SSD Dashboard σας επιτρέπει να ελέγχετε στοιχεία, όπως το μοντέλο της μονάδας, την έκδοση του υλικολογισμικού, τις δυνατότητες S.M.A.R.T ή, απλώς, τον εναπομείναντα αποθηκευτικό χώρο της μονάδας σας, WD Green™ SATA SSD.

3ετής περιορισμένη εγγύηση.
Με την 3τή περιορισμένη εγγύηση μπορείτε να είστε σίγουροι για τον νέο αποθηκευτικό σας χώρο, όταν αναβαθμίζετε ή αντικαθιστάτε μια μονάδα με τη μονάδα WD Green™ SATA SSD.

Κάντε αναβάθμιση στον υπολογιστή σας με τον δίσκο WD Green SATA SSD που θα βρείτε στην Θεσσαλονίκη απο την ExtraNET .

Κατασκευαστής WESTERN DIGITAL
Χωρητικότητα 240GB
Form Factor M.2 SATA
Σύνδεση SATA
Sequential read 545 MB/s
Sequential write 430 MB/s
Warranty 3-year Limited Warranty
Μέγεθος
M.2 SATA
Χωρητικότητα
240GB
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.