• Νέο
SSD Adata 512GB Ultimate SU800

SSD Adata 512GB Ultimate SU800Διαθέτει έξυπνη προσωρινή αποθήκευση SLC και προσωρινή μνήμη DRAM για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την απόδοση ανάγνωσης/εγγραφής.
 

SSD Adata 512GB Ultimate SU800 ASU800SS-512GT-C.

Μεγάλο εύρος χωρητικότητας και υψηλό TBW.
Χάρη στην ευελιξία του 3D NAND, μπορούμε να προσφέρουμε το Ultimate SU800 σε διάφορες χωρητικότητες, που κυμαίνονται από 256 GB έως 1 TB. Έχετε περισσότερες επιλογές για διαφορετικές ανάγκες, είτε για μονάδα εκκίνησης λειτουργικού συστήματος είτε για μονάδα μαζικής αποθήκευσης. Όλα τα μοντέλα Ultimate SU800 παρέχουν υψηλό TBW (Total Bytes Written), που σημαίνει πόσες φορές ένας SSD μπορεί να γράψει ολόκληρη τη χωρητικότητά του σε μία διάρκεια ζωής. Η βαθμολογία TBW του Ultimate SU800 ξεπερνά τα συγκρίσιμα μοντέλα, υποδεικνύοντας έναν SSD μεγαλύτερης διάρκειας. 

Έξυπνη προσωρινή αποθήκευση SLC και προσωρινή μνήμη DRAM.
Ο έξυπνος αλγόριθμος προσωρινής αποθήκευσης SLC επιτρέπει στη μνήμη Flash NAND να λειτουργεί σε λειτουργία κυψέλης ενός επιπέδου και ενισχύει την απόδοση ανάγνωσης/εγγραφής. Επιπλέον, με την υποστήριξη του DRAM Cache Buffer, η απόδοση ανάγνωσης/εγγραφής μπορεί να είναι διπλάσια από εκείνη των μονάδων στερεάς κατάστασης που δεν διαθέτουν κρυφή μνήμη DRAM ή με άλλα λόγια που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μνήμη του συστήματος ως buffer SSD για υψηλή ένταση. καθήκοντα. 

Προηγμένος κινητήρας LDPC ECC.
Ο κώδικας διόρθωσης σφαλμάτων ελέγχου ισοτιμίας χαμηλής πυκνότητας έχει εφαρμοστεί στο Ultimate SU800, με αποτέλεσμα τη μαζική μείωση των σφαλμάτων δεδομένων και την ίδια αύξηση της ακεραιότητας των δεδομένων. Ως εκ τούτου, προστατεύει το πολύτιμο περιεχόμενό σας από διαφθορά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους SSD που δεν είναι ECC ή ακόμα και τους SSD που χρησιμοποιούν βασική διόρθωση σφαλμάτων BCH. 

RAID Engine και Data Shaping για απόλυτη προστασία.
Υποστηρίζοντας το RAID Engine και το Data Shaping, το Ultimate SU800 διασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων και προσφέρει εκτεταμένη διάρκεια ζωής του SSD για καλύτερη, μεγαλύτερη σταθερότητα και απόδοση επένδυσης. 

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Το Ultimate SU800 υποστηρίζει την τεχνολογία DEVSLP (Device Sleep) για καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, ο Ultimate SU800 καταναλώνει μόλις το 8% της ενέργειας όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας και 80% λιγότερη ενέργεια κατά την κανονική λειτουργία. Για τους χρήστες που ταξιδεύουν συχνά ή κάνουν επαγγελματικά ταξίδια, το Ultimate SU800 είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης με υψηλή κινητικότητα και ικανότητες εξοικονόμησης ενέργειας που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν με μπαταρίες φορητών υπολογιστών. 


Capacity

256GB / 512GB / 1TB

Form Factor

2.5"

NAND Flash

3D TLC

Controller

SM2258

Dimensions (L x W x H)

100.45 x 69.85 x 7mm / 3.95 x 2.75 x 0.27inch

Weight

59.5g / 2.1oz

Interface

SATA 6Gb/s

Sequential Read (Max*)

Up to 560MB/s

Sequential Write (Max*)

Up to 520MB/s

4KB Random Read IOPS(Max*)

Up to 85K

4KB Random Write IOPS(Max*)

Up to 85K

Operating Temperature

0°C - 70°C

Storage Temperature

-40°C - 85°C

Shock Resistance

1500G / 0.5ms

MTBF

2,000,000 hours

Terabytes Written (TBW)(Max Capacity*)

800TB

Warranty

3-year limited warranty

Μέγεθος
2.5"
Χωρητικότητα
512GB
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.