Ηχεία Razer Nommo Chroma Stereo Gaming ExtraNET

Ηχεία Razer Nommo Chroma Stereo Gaming

006541

Razer Nommo Chroma

Σχεδιασμένα να γεμίσουν τον χώρο σας με τον ήχο των αγαπημένων σας παιχνιδιών, μουσική και χρώμα, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα και πολλά προεπιλεγμένα εφέ φωτισμού, ευρύ ηχητικό πεδίο με απίστευτο μπάσο και υψηλές συχνότητες σε ένταση που θα'πείτε Νommooooo...

 

Razer Nommo Chroma

Πλήρης εμπειρία ατμόσφαιρας

Το πανίσχυρο audio σε όλο το ηχητικό φάσμα μπορεί να σε βάλει μέσα στην ατμόσφαιρα της κάθε εμπειρίας, φέρνοντας τα games, τη μουσική και τις ταινίες στη ζωή. Με εξατομικευμένα ηχεία που πετυχαίνουν καθαρότητα σε όλο το φάσμα, τα ηχεία Razer Nommo σε ταξιδεύουν σε μία νέα διάσταση όπου τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας χάνονται.

Ηχεία 3 νιτσών από ίνες custom woven glass fiber

Τα εξατομικευμένα ηχεία από πλεκτές ίνες γυαλιού με διάμετρο 3 ίντσες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τον καθαρότερο ήχο με τη μεγαλύτερη δυνατή οξύτητα. Η ενσωμάτωση custom glass fiber στους κώνους των ηχείων λειτουργεί ενισχυτικά στους κραδασμούς και προσφέρει πιο τακτοποιημένο ήχο με ψηλότερες συχνότητες, επιτρέποντας στο αφτί να πιάσει ευκολότερα και πιο καθαρά τις διάφορες στρώσεις του ήχου και τις λεπτομέρειες.

Εξαγωγές μπάσσου που κοιτούν πίσω

Κρυμμένα πίσω από το σώμα του ηχείου βρίσκονται τα φινιστρίνια του μπάσου που κοιτούν προς την πίσω πλευρά. Το καθένα σχεδιασμένο για να προσφέρει δυνατό γεμάτο μπάσο και πιο πλούσιο ήχο. Οι εξαγωγές του μπάσου βρίσκονται μέσα σε τεράστιους θαλάμους, ενισχύοντας τα χαμηλά, για να ταρακουνήσουν τα πάντα γύρω τους, είτε πρόκειται για πυροβολισμό είτε για κάποιο EDM track.

Ρυθμιστής μπάσου με αυτόματη ενίσχυση

Στο δεξί ηχείο βρίσκεται ο διακόπτης του μπάσου που επιτρέπει την ιδανική ρύθμιση της ισχύος του μπάσου. Είτε θέλουμε να τρέμει το πάτωμα, είτε μιλάμε για ένα χαμηλό ατμοσφαιρικό βόμβο στα νυχτερινά sessions, ο ευπρόσιτος αυτός διακόπτης επιτρέπει άμεση ρύθμιση του μπάσου χωρίς φθορά του ήχου.

Ενσωματωμένο σύστημα Razer Chroma™

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα και πολλά προεπιλεγμένα εφέ φωτισμού, μπορείς να εξατομικεύσεις την ηχητική εμπειρία σου η να ανεβάσεις επίπεδο το gameplay σου με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που αντιδρά σε κάθε σου κίνηση.

Χαρακτηριστικά  

  • 2 x full-range ηχεία 3 ιντσών (1 σε κάθε ηχείο)
  • Απόκριση συχνότητας: 50-20.000kHz
  • 1 υποδοχή jack ακουστικών 3,5
  • 1 υποδοχή aux input jack
  • Διακόπτης ρύθμισης ήχου και μπάσου
  • Δυνατότητες Razer Chroma (Μόνο στο Nommo Chroma)

Official site for Razer Nommo Chroma

Σύνδεση
Jack
Τύπος Ηχείων
2.0
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.