Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET
  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET
  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET
  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET
  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET
  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142 ExtraNET

  Οθόνη Προβολής Τοίχου/Οροφής 4World 120" 4:3 08142

  003624

   

  Απολαύστε ζωντανά χρώματα και καθαρή εικόνα! Οι οθόνες παρέχουν μια επαγγελματική παρουσίαση σε επαγγελματικές συναντήσεις και αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για αίθουσες συνεδρίων και διαλέξεων. Είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το σπίτι που επιτρέπει στους λάτρεις του κινηματογράφου να προβάλλουν την εικόνα σε μια μεγάλη επιφάνεια.

  Διαγώνιος: 120"
  Προβολή Εικόνας: 4:3
  Βαθμός αντανάκλασης: 1.0 GAIN
  Διαστάσεις Οθόνης: 183cm x 244cm
  Διαστάσεις επιφάνειας προβολής: 175cm x 236cm
  Χρώμα επιφάνειας προβολής: Λευκό ματ
  Τύπος Βάση: Επιτοίχια/Οροφής
  Τύπος Οθόνη: Χειροκίνητη
  Γωνία θέασης: 160°
   

   

  Η χειροκίνητα οθόνη είναι μια οικονομική επιλογή που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οροφή, καθιστώντας την ιδανική για δωμάτια με περιορισμένο χώρο. Δεν διαθέτει καλωδίωση ή πρόσθετα χειριστήρια, τα οποία σας επιτρέπουν να διατηρήσετε την αισθητική του χώρου σας.

  Εξοπλισμένο με λαβή για ολίσθηση της οθόνης.
  Το σύστημα αυτόματου κλειδώματος σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα το μέγεθος της οθόνης κλειδώνοντας την επιφάνεια σε οποιαδήποτε θέση και ύψος.  Η οθόνη κλείνει αυτόματα σε μια μεταλλική κασέτα που προστατεύει τον χώρο προβολής από ζημιές και βρωμιά
   
  Επιφάνεια προβολής
  Η επιφάνεια προβολής Matt White είναι ανθεκτική στην υγρασία και είναι κατασκευασμένη από μη εύφλεκτο υλικό, το οποίο καθαρίζεται εύκολα. Η λευκή, ματ οθόνη που καλύπτεται με οξείδιο του αργύρου παρέχει μια ομοιόμορφη εικόνα και τα μαύρα πλευρικά πλαίσια αυξάνουν περαιτέρω την ευκρίνεια και την αντίθεση. Η σκοτεινή πλάτη εμποδίζει τη διείσδυση του φωτός και βελτιώνει την ποιότητα της αναπαραγωγής χρώματος. Η ευρεία γωνία θέασης 160 ° εγγυάται καλή ορατότητα της εικόνας ανεξάρτητα από την οπτική γωνία του θεατή. Οι οθόνες προβολής 4World προσαρμόζονται σε διάφορους τύπους προβολέων - CRT, LCD, DLP, 3LCD, LED, 2k, 4k, HD.

  Οδηγός αγοράς Οθόνης Προβολής για projector.

  4 Βήματα για την Επιλογή Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

  Τι να προσέξω: Προτιμήστε να χρησιμοποιείστε πανί προβολής για τον αγαπημένο σας projector αντί να κάνετε προβολή σε τοίχο, καθώς ο τοίχος έχει υφή η οποία θα αλλοιώνει σημαντικά την εικόνα σας. Αν αγοράσετε ακριβό projector. είναι κρίμα η άψογη ανάλυσή του, η εξαιρετική του φωτεινότητα ή η υψηλή του ανάλυση να χάνονται σε ένα τοίχο!
  Βήμα 1: Επιλογή Τύπου Εγκατάστασης Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

  Θέλετε η οθόνη σας να είναι φορητή ή σκοπεύετε να την εγκαταστήσετε σε μόνιμο μέρος; Θέλετε περίπλοκη οθόνη ή κάτι απλό και οικονομικό;

  Επιλογές Εγκατάστασης:

  · Φορητές Οθόνες: Οθόνες προβολέα που μπορούν να μεταφερθούν από μέρος σε μέρος άμεσα.

  · Χειροκίνητες Οθόνες: Μία οικονομική επιλογή για οθόνη προβολής που θα παραμείνει κατά κύριο λόγο στο ίδιο μέρος.

  · Ηλεκτρικές Οθόνες: Υψηλής ποιότητας οθόνες προβολής που προσφέρουν κομψότητα στη μόνιμη θέση τους.

  · Σταθερού Πλαισίου: Οθόνες με μόνιμα τεντωμένο πανί σε πλαίσιο που εγκαθίστανται σε σταθερή τοποθεσία.

  Υπάρχει μεγάλη ποικιλία οθονών για κάθε έναν από αυτούς τους τύπους εγκατάστασης ενώ κάποιες από αυτές τις οθόνες προσφέρουν και επιπλέον χαρακτηριστικά.

  Τι να προσέξω: Οι πιο δημοφιλείς τύποι οθόνης είναι οι φορητές και οι χειροκίνητες. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε πρώτα προβολέα πριν αγοράσετε οθόνη.
  Συμβουλές Επιλογής Οθόνηε Προβολής Πανιού
  Βήμα 2: Επιλογή Επιφάνειας Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

  Ο τρόπος με τον οποίο μία επιφάνεια οθόνης ανακλά το φως είναι αυτό που ξεχωρίζει τα υφάσματα οθόνης. Οι κατασκευαστές δηλώνουν τόσο το gain όσο και τη γωνία θέασης για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια οθόνη ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πριν πάρετε μία τελική απόφαση, αναρωτηθείτε τα εξής:

  Ο χώρος θέασής σας έχει ελεγχόμενο φωτισμό ή περιβάλλοντα φωτισμό;

  Μπορείτε να ελέγξετε το φωτισμό του χώρου θέασης ή υπάρχει φωτισμός από το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα από παράθυρα; Το υλικό της οθόνης σας μπορεί να περιορίσει τις επιδράσεις του περιβάλλοντα φωτισμού σε χώρους δίχως δυνατότητα ελέγχου. Επιπλέον, μπορούν να αυξήσουν τη φωτεινότητα και αντίθεση της προβαλλόμενης εικόνας.

  Ποια είναι η διαρρύθμιση του χώρου;

  Σε δωμάτια που είναι πιο φαρδιά παρά βαθιά, κάποια μέλη του κοινού μπορεί να βρεθούν σε γωνία όπου είναι δύσκολη η θέαση της προβαλλόμενης εικόνας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, προτιμώνται επιφάνειες με μεγαλύτερη γωνία θέασης. Τα μακρύτερα δωμάτια απαιτούν συνήθως και μεγαλύτερες οθόνες, ώστε όσοι βρίσκονται στο πίσω μέρος του δωματίου να μπορούν να δουν λεπτομέρειες στην προβολή.

  Τι είδους εικόνα θέλετε να προβάλετε;

  Το περιεχόμενο της προβολής σας επηρεάζει επίσης ποια οθόνη ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Τα γκρι πανιά προτιμώνται για συστήματα home cinema, διότι προσδίδουν μία αίσθηση αντίθεσης στην εικόνα. Αυτό φαίνεται περισσότερο σε προβολείς με αντίθεση της τάξης των 20000:1 ή λιγότερο. Τα λευκά ή λευκά ματ πανιά προτιμώνται σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επίσης, σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων, τα λευκά ή λευκά ματ πανιά έχουν καλύτερη απόδοση.
  Κοινές ΕφαρμογέςΠροτάσεις Επιφάνειας Οθόνης

  Βίντεο (τηλεόραση, Blu-Ray, DVD)

  Γκρι, λευκή ή λευκή ματ

  Ψηφιακή φωτογραφία

  Λευκή ή λευκή ματ

  Εικόνες υπολογιστή

  Λευκή ή λευκή ματ

  Λεπτομερή λογιστικά φύλλα ή αρχιτεκτονικά σχέδια (υψηλή ανάλυση, πολλές λεπτομέρειες)

  Λευκή ή λευκή ματ

  Βήμα 3: Επιλογή Λόγου Διάστασης Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

  Οι τυπικές NTSC τηλεοράσεις και άλλες παλαιότερου τύπου οθόνες προβάλλουν εικόνα σε λόγο διάστασης 4:3. Οι υπολογιστές έχουν διάφορους λόγους αντίθεσης όπως 4:3, 16:9 και 16:10. Oι τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης και οι Blu-ray δίσκοι προβάλλονται σε μορφή 16:9. Οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες προβάλλονται σε ακόμα μεγαλύτερο λόγο διάστασης.
  Κοινές ΕφαρμογέςΛόγος ΑντίθεσηςΦάρδος:Ύψος

  Βίντεο NTSC (Αμερικανικό πρότυπο τηλεόρασης)

  1.33

  4:3

  Βίντεο PAL (Ευρωπαϊκό πρότυπο τηλεόρασης)

  1.33

  4:3

  Βίντεο HDTV και δίσκοι Blu-ray

  1.78

  16:9

  1280x800 οθόνες υπολογιστή

  1.9

  16:10

  Οθόνες κινηματογράφου

  2.35

  Μεγαλύτερο από 16:9

  Βήμα 4: Επιλογή Μεγέθους Οθόνης προβολής (πανί προβολής) για projector

  Το μέγεθος της οθόνης σας πρέπει να ταιριάζει με το περιβάλλον. Μία μικρή οθόνη δεν θα κάνει καλή δουλειά σε αμφιθέατρο και μία μεγάλη οθόνη αντίστοιχα δεν θα υπερκαλύψει μία μικρή αίθουσα ή home cinema. Άλλοι παράγοντες αποτελούν η διαρρύθμιση του χώρου και το σύνηθες μέγεθος του κοινού σας.

  Τι να προσέξω: Σας προτείνουμε να αγοράσετε προβολέα πριν αγοράσετε οθόνη. Ωστόσο, με τις νέες τεχνολογίες όπως τη μετατόπιση φακού, το zoom lenses καθώς και τα βελτιωμένα εργαλεία υπολογισμού της απόστασης προβολής, μπορείτε εύκολα να πάρετε μία απόφαση κατά την αγορά. Κυρίως θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος της οθόνης που μπορεί να υποστηρίξει ο χώρος σας. Τα πιο κοινά μεγέθη οθονών για home cinema είναι 92, 106 και 120 ίντσες διαγώνιος με λόγο διαστάσεων 16:9.
  Τύπος
  Wall/Ceiling
  Format
  4:3
  Mechanism
  Manual
  Diagonal
  120"
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα