Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor
  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor

  Dell 32" P3223DE Wide Ergonomic Monitor

  Η οθόνη της Dell P3223DE απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται μια υψηλής ποιότητας οθόνη για καθημερινή εργασία, αλλά και για κάποιες ελαφρώς πιο απαιτητικές δραστηριότητες.
   

  Οθόνη QHD.
  Βελτιστοποιημένη για να παρέχει λεπτομέρειες και ευκρίνεια υψηλής απόδοσης.

  Επεκτείνετε την αποδοτικότητά σας.
  Αυξήστε την παραγωγικότητα έως και 41% επεκτείνοντας το γραφείο σας με ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και συνδέοντας δύο οθόνες με κόμβο παραγωγικότητας μέσω του Dell Express Daisy Chaining, μια λειτουργία που επιτρέπει την αυτόματη ανίχνευση της δεύτερης οθόνης, παρακάμπτοντας το χειροκίνητο βήμα της αλλαγής των ρυθμίσεων OSD. Αυξήστε ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητά σας με τα εργαλεία πολλαπλών εργασιών του Dell Easy Arrange.

  Εκτεταμένη συνδεσιμότητα.
  Συνδέστε εύκολα τις συσκευές σας με DisplayPort (είσοδος), DisplayPort (έξοδος), USB-C, RJ45, HDMI, 4x SuperSpeed USB 5Gbps και πολλά άλλα.

  Μετακινείται μαζί σας.
  Βελτιστοποιήστε τον προσανατολισμό της οθόνης σας με κλίση, περιστροφή και προσαρμογή του ύψους σε μέγιστο ύψος 150mm.

  Άνετη και αποτελεσματική παραγωγικότητα.
  Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευεξία: Η λειτουργία ComfortView Plus μειώνει τις δυνητικά επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός χωρίς να υποβαθμίζει το χρώμα.

  Η χρωματική συνοχή είναι στάνταρ: Δείτε σταθερά, ζωντανά χρώματα σε μια ευρεία γωνία θέασης που ενεργοποιείται από την τεχνολογία IPS (In-Plane Switching). Με 99% κάλυψη sRGB, έχετε ακριβή χρώματα από την πρώτη στιγμή.

  Όμορφα λειτουργική: Το εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμα και η μικρή βάση συμπληρώνουν ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων που κρύβει τα καλώδια στην ανύψωση της οθόνης.

  Μετατρέψτε το χώρο εργασίας σας σε ένα οργανωμένο κέντρο παραγωγικότητας.
  Εγκατάσταση χωρίς ακαταστασία: Η οθόνη σας χρησιμεύει ως ο δικός σας κόμβος παραγωγικότητας με RJ45 για ενσύρματη συνδεσιμότητα Ethernet και USB-C που παρέχει παροχή ρεύματος έως 90W.

  Ξεκινήστε την παραγωγικότητα: Απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας της οθόνης και η λειτουργία συγχρονισμού λειτουργίας εκκινεί απρόσκοπτα την οθόνη σας και τον συνδεδεμένο υπολογιστή Dell, ακόμη και όταν το καπάκι του φορητού υπολογιστή είναι κλειστό (συμβατό με επιλεγμένους υπολογιστές Dell).

  Dell Display Manager.
  Παραγωγικό σε κάθε επίπεδο.
  Με 38 προκαθορισμένα χωρίσματα παραθύρων και τη δυνατότητα εξατομίκευσης έως και πέντε παραθύρων, δίνοντάς σας βελτιωμένες ικανότητες multitasking.

  Απρόσκοπτες μεταβάσεις.
  Η λειτουργία αυτόματης επαναφοράς θυμάται το σημείο στο οποίο είχατε μείνει, ώστε οι εφαρμογές να επιστρέφουν στο σημείο που τις είχατε αφήσει, ακόμη και όταν έχετε αποσυνδεθεί από την πρίζα.

  Το κλειδί της ευκολίας.
  Τα πλήκτρα συντόμευσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερο χρόνο, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε εύκολα τις ρυθμίσεις διαχείρισης της οθόνης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα.

  Περισσότεροι τρόποι διαχείρισης.
  Οι αναφορές διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων επιτρέπουν στους διαχειριστές πληροφορικής να καταγράφουν και να παρακολουθούν γρήγορα πληροφορίες για τις οθόνες, καθώς και να διαμορφώνουν πολλές οθόνες ταυτόχρονα μέσω μιας ενιαίας ρύθμισης.

  Πράσινη σκέψη για το σήμερα και το αύριο.
  Αυτή η οθόνη πληροί τα πιο πρόσφατα ρυθμιστικά και περιβαλλοντικά πρότυπα, όπως EnergyStar, EPEAT Gold και TCO Certified Edge.

  Για να μειωθεί ο αντίκτυπος της κατασκευής στο περιβάλλον, αποστέλλεται χωρίς φελιζόλ και η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο χαρτί.

  Εξοικονομήστε ενέργεια όταν η οθόνη σας δεν χρησιμοποιείται με το PowerNap, μια δυνατότητα που μειώνει τη φωτεινότητα ή θέτει την οθόνη σας σε κατάσταση αδράνειας.

  Η Dell έχει δεσμευτεί να μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος.


  ΚατασκευαστήςDELL
  ΤύποςFLAT
  Διαγώνιος Οθόνης32''
  Τύπος PanelIPS
  Interfaces I/O1 x HDMI/ 1 x DisplayPort v1.2-In/ 1 x DisplayPort-Out/ 5 x USB 3.2 Gen1 (1 x Upstream-4 x Downstream) 1 x LAN/ 1 x USB-C
  Φωτεινότητα350 cd/m²
  Ανάλυση2560x1440
  Ρυθμός Ανανέωσης (Hz)60
  Χρόνος Απόκρισης8ms
  Vesa100x100 mm
  Εγγύηση3 Έτη
  Διαστάσεις617.15 x 712.42 x 230.1
  Βάρος11.70Kg
  Επιπρόσθετα99% sRGB/ Anti-Glare/ Tilt/ Swivel/ Height Adjustment/ Dell ComfortView Plus
  Μέγεθος
  32''
  Μέγιστη ανάλυση
  2560 x 1440
  Τύπος Panel
  IPS
  Ρυθμός Ανανέωσης
  60Hz
  Τύπος
  FLAT
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα