Ποντίκι Logitech M330 Silent Plus Black

  Ποντίκι Logitech M330 Silent Plus Black

  AB26948
  Το αθόρυβο M330 Silent είναι απίστευτα άνετο για χρήση με το δεξί χέρι, εξαιρετικά ακριβές, έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εκτεταμένη συμβατότητα, ενώ μειώνει τον θόρυβο των κλικ κατά 90%. 910-004909
   
  Ποντίκι Logitech M330 Silent Plus Black.

  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ.
  Εργαστείτε χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο των κλικ. Το M330 Silent Plus προσφέρει μεγάλη άνεση για το δεξί χέρι, εξαιρετική ακρίβεια, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και ευρεία συμβατότητα—ταυτόχρονα, μειώνει τον θόρυβο των κλικ πάνω από 90%. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρώνεστε πλήρως στην εργασία σας και οι γύρω σας θα απολαμβάνουν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον.

  ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
  Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας και εξαλείψτε τους θορύβους που αποσπούν την προσοχή σας. Η τεχνολογία SilentTouch της Logitech μειώνει τον θόρυβο των κλικ πάνω από 90% και ταυτόχρονα διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση του ποντικιού. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθάνεστε κάθε κλικ, αλλά δεν θα ακούτε σχεδόν κανένα.

  ΑΝΕΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
  Το M330 είναι το αποτέλεσμα της εξειδίκευσης και της καινοτόμου προσέγγισης της Logitech στη σχεδίαση άνετων λύσεων για πάνω από 25 χρόνια. Το ασύμμετρο σχήμα του έχει κατασκευαστεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να οδηγεί το δεξί χέρι σε μια φυσική θέση, ενώ η μαλακή επιφάνεια από καουτσούκ με τα μοναδικά μοτίβα βελτιώνει την αίσθηση όταν το αγγίζετε. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να εργάζεστε ή να μελετάτε με άνεση για πολλές ώρες.

  ΕΥΚΟΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
  Παρακολούθηση κίνησης και κύλιση με εξαιρετική ακρίβεια. Το M330 διαθέτει έναν τροχό κύλισης από καουτσούκ που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση κατά την αφή και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια εμπειρία ελεγχόμενης κύλισης με ακρίβεια γραμμής. Η παρακολούθηση κίνησης υψηλής ακρίβειας της Logitech προσφέρει έλεγχο του δείκτη ανώτερου επιπέδου για εξαιρετική περιήγηση σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ.
  Το ποντίκι έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο. Ανθεκτικό και αξιόπιστο, το M330 λειτουργεί επίσης έως και 18 μήνες χάρη στον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και την αυτόματη αναστολή λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας.

  ΑΜΕΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  Η ρύθμιση του M330 είναι πολύ εύκολη. Λειτουργεί απρόσκοπτα στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows®, macOS και Linux®Επιπλέον, είναι προϊόν με πιστοποίηση Works with Chromebook™. Αυτό το προϊόν έχει πιστοποιηθεί προκειμένου να πληροί τα πρότυπα συμβατότητας της Google. Η Google δεν φέρει ευθύνη για τη λειτουργία αυτού του προϊόντος ή τη συμμόρφωσή του με τις απαιτήσεις ασφάλειας. Η επωνυμία Chromebook και το σήμα «Works With Chromebook» είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.. Αρχίστε να εργάζεστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, συνδέοντας απλώς τον δέκτη USB στον υπολογιστή ή το laptop σας. Ο δέκτης παρέχει μια ισχυρή, αξιόπιστη και απρόσκοπτη σύνδεση με εμβέλεια έως και 10 μέτρα.
  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Τύπος ΣυσκευήςMouse
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηMobile
  Κουμπιά Mouse3
  Προγραμματιζόμενα ΠλήκτραΌχι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  ΕπιπρόσθεταNano receiver
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο

  10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Το είδος προστέθηκε στη σύγκριση
  Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
  Μάθετε περισσότερα