Ποντίκι Dell MS116 Optical Black ExtraNET
  Ποντίκι Dell MS116 Optical Black ExtraNET
  Ποντίκι Dell MS116 Optical Black ExtraNET
  Ποντίκι Dell MS116 Optical Black ExtraNET

  Ποντίκι Dell MS116 Optical Black

  001625

  Το οπτικό ποντίκι Dell – MS116 διαθέτει οπτικό αισθητήρα LED και ενσύρματη δυνατότητα σύνδεσης, παρέχοντας καταπληκτική απόδοση κάθε μέρα. Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο ή στο σπίτι. Το οπτικό ποντίκι Dell θα σας βοηθήσει να εργαστείτε παραγωγικά με μεγάλης ακρίβειας οπτική ανίχνευση στα 1000 DPI.
   

  Αξιόπιστη απόδοση ημερησίως.
  Το οπτικό ποντίκι Dell MS116 διαθέτει οπτική παρακολούθηση LED και ενσύρματη συνδεσιμότητα παρέχοντας μια αστρική απόδοση καθημερινά. Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο ή στο σπίτι.Tο οπτικό ποντίκι της Dell θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εργασία σας με έναν οπτικό αισθητήρα που φτάνει τα 1000 DPI.

  Άνεση που διαρκεί.
  Σχεδιασμένο για άνετη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα, το οπτικό ποντίκι της Dell είναι ο συνεργάτης της επιφάνειας εργασίας σας. Το οπτικό ποντίκι Dell διευκολύνει την πλοήγηση στην οθόνη, διαμορφωμένο και διαστασιοποιημένο ώστε να χωράει στο χέρρ σας με 2 κουμπιά και ένα τροχό κύλισης.

  Συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα.
  Το οπτικό ποντίκι Dell είναι συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα που διαθέτει θύρα USB. Χρησιμοποιήστε ένα ποντίκι στο γραφείο και κρατήστε ένα άλλο στο σπίτι.  ΚατασκευαστήςDELL
  Τύπος ΣυσκευήςMouse
  ΣύνδεσηWired
  ΤεχνολογίαOptical
  ΧρήσηDesktop
  Ανάλυση DPI1000
  Κουμπιά Mouse2
  Εγγύηση (Μήνες)12
  Σύνδεση
  Wired
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.