Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET
  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET
  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET
  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET
  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET
  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser Black/Silver ExtraNET

  Ποντίκι Logitech Marathon M705 Laser

  005479

  Ποντίκι υψηλής ακρίβειας, κατασκευασμένο για μακροχρόνια χρήση, με εργονομικό σχήμα, διπλή λειτουργία κύλισης και περισσότερο έλεγχο για να ολοκληρώνετε κάθε εργασία.

  910-001949
   

  Logitech Marathon M705 Laser Wireless Mouse

  ΚΥΛΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

  Απολαύστε καλύτερη κύλιση και παρακολούθηση κίνησης και ολοκληρώστε περισσότερες εργασίες. Η κύλιση διπλής λειτουργίας επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ ταχύτητας και ακρίβειας, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε σε μεγάλες ιστοσελίδες ή να κινείστε γραμμή προς γραμμή. Αλλάξτε λειτουργία με ένα κλικ. Η παρακολούθηση κίνησης ακριβείας προσφέρει ανώτερο έλεγχο του δείκτη στα 1.000 dpi. Κάντε οριζόντια κύλιση με τον τροχό με δυνατότητα κλίσης — ιδανική για μεγάλα υπολογιστικά φύλλα, μεγάλες εικόνες και ιστοσελίδες. Προσαρμόστε την εμπειρία σας με το Logitech Options.

  ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.
  Η εξαιρετικά αποδοτική κατασκευή, σε συνδυασμό με την αυτόματη αναστολή λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας και τον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, προσφέρουν έως 36 μήνες διάρκειας ζωής μπαταρίας. Εργαστείτε χωρίς άγχος και χρησιμοποιήστε το έως και 3 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε μπαταρίες.

  ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ.
  Το εργονομικό σχήμα πλήρους μεγέθους ακολουθεί τη φυσική καμπύλη του χεριού σας, ώστε να διατηρείτε την παραγωγικότητά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η σχεδίαση για δεξιόχειρες περιλαμβάνει πλευρικές λαβές από καουτσούκ για επιπλέον άνεση, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα ακόμη και για πολλές ώρες.

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  Η ισχυρή, αξιόπιστη σύνδεση προσφέρει έως και 10 μέτρα ασύρματης ελευθερίας χάρη στον σταθερό δέκτη Unifying™ USB. Συνδέστε έως και έξι συμβατές συσκευές σε αυτόν τον δέκτη χωρίς να ανησυχείτε για καθυστερήσεις ή απώλειες σήματος. Το M705 είναι συμβατό με macOS και Windows®. Επιπλέον, είναι προϊόν με πιστοποίηση Works with Chromebook™ ώστε να διατηρείτε πάντα την παραγωγικότητά σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
  Χρησιμοποιήστε το Logitech Options για να προσαρμόσετε τα πέντε κουμπιά του M705, συμπεριλαμβανομένων των εύχρηστων κουμπιών αντίχειρα. Δημιουργήστε συντομεύσεις για το άνοιγμα των παραθύρων του προγράμματος περιήγησης, τη μετάβαση σε πλήρη οθόνη, το άνοιγμα εφαρμογών κ.ά. Μετακινηθείτε γρήγορα σε ιστοσελίδες, υπολογιστικά φύλλα, εικόνες και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας. Το εύχρηστο λογισμικό διευκολύνει την προσαρμογή.
  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  Τύπος ΣυσκευήςMouse
  ΣύνδεσηWireless
  ΤεχνολογίαLaser.
  ΧρήσηMobile
  Κουμπιά Mouse4 πλήκτρα και ροδέλα κύλισης (οριζόντια και κάθετη κύλιση)
  Εγγύηση (Μήνες)36
  ΕπιπρόσθεταUnifying receiver
  Σύνδεση
  Wireless
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.