• Νέο
Gigabyte H510M-K Motherboard
Gigabyte H510M-K Motherboard
Gigabyte H510M-K Motherboard
Gigabyte H510M-K Motherboard
Gigabyte H510M-K Motherboard
Gigabyte H510M-K Motherboard

Gigabyte H510M-K Motherboard

Η μητρική κάρτα Gigabyte H510M-K απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τον υπολογιστή τους.

 

GbE LAN με Bandwidth Management.
Το GbE LAN διαθέτει μια εφαρμογή διαχείρισης εύρους ζώνης δικτύου, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της καθυστέρησης του δικτύου και στη διατήρηση χαμηλών χρόνων ping για καλύτερη απόκριση σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα LAN.

NVMe PCIe Gen 3 x4 2280 M.2.
Οι μητρικές κάρτες της GIGABYTE επικεντρώνονται στην παροχή τεχνολογίας M.2 σε λάτρεις που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες του συστήματός τους.

Smart Fan 5.
Με το Smart Fan 5 οι χρήστες μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο υπολογιστής παιχνιδιών τους μπορεί να διατηρήσει την απόδοσή του και ταυτόχρονα να παραμείνει δροσερός. Το Smart Fan 5 επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις κεφαλές των ανεμιστήρων τους ώστε να αντικατοπτρίζουν διαφορετικούς θερμικούς αισθητήρες σε διαφορετικές θέσεις στη μητρική πλακέτα.

Και όχι μόνο αυτό, με το Smart Fan 5 έχουν εισαχθεί περισσότερες υβριδικές κεφαλές ανεμιστήρων που υποστηρίζουν τόσο ανεμιστήρες PWM όσο και ανεμιστήρες λειτουργίας τάσης, ώστε η μητρική πλακέτα να είναι πιο φιλική προς την ψύξη με υγρά.

Fan Stop.
Με τη λειτουργία Fan Stop, αντιστοιχίστε οποιονδήποτε ανεμιστήρα ώστε να σταματά εντελώς όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από ένα καθορισμένο όριο. Ποιος ανεμιστήρας σταματά, με βάση τις ενδείξεις από ποιον αισθητήρα και σε ποια θερμοκρασία - όλα αυτά μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας.

ΚατασκευαστήςGIGABYTE
SocketIntel 1200
ChipsetComet Lake, Rocket Lake
Τύπος μνήμηςDDR4
Συχνότητα μνήμων2133 MHz, 2400 MHz, 2666 MHz, 2933 MHz, 3000 MHz, 3200 MHz
Memory Slots2
PCI - Express x 161
M.2 Slot1
USB 3.1 Type A2
USB 2.04
Μέγεθος
Micro ATX
Socket
1200
Chipset
Intel H510
Νέο

10 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα