Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET
Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET
Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET
Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET
Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET
Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless ExtraNET

Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless

006056

Το K780 Multi-Device είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, όμορφα ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο υπολογιστή με αριθμητικό πληκτρολόγιο, το οποίο λειτουργεί επίσης τέλεια με smartphone και tablet.
 

Πληκτρολόγιο Logitech K780 Multimedia Wireless

ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
Γνωρίστε το K780, ένα πληκτρολόγιο μικρού μεγέθους που σχεδιάστηκε για τη σημερινή εποχή του multitasking. Είναι συμβατό έως και με τρεις συσκευές, έτσι μπορείτε να κάνετε εναλλαγή πληκτρολόγησης ανάμεσα στο τηλέφωνο, το tablet και τον υπολογιστή σας: όλα σε μία ενιαία, εύκολη ροή. Χάρη στην ανθεκτικότητα και το μικρό του μέγεθος εξοικονομεί χώρο και έχει κατασκευαστεί για αμέτρητες ώρες σκληρής αλλά άνετης χρήσης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
Συνδέστε έως και τρεις συσκευές και κάντε εύκολα εναλλαγή μεταξύ τους. Η τεχνολογία Easy-Switch σάς επιτρέπει να πληκτρολογείτε στο laptop ή τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να συνεχίζετε την πληκτρολόγηση στο τηλέφωνο ή το tablet. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξεκλειδώστε περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής με το λογισμικό Logi Options+ που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τα πλήκτρα, να δημιουργείτε συντομεύσεις ή να ελέγχετε το επίπεδο της μπαταρίας.

ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ.
Όλα τα πλήκτρα που χρειάζεστε, σε μια σχεδίαση μικρού μεγέθους, ιδανική για πιο μικρόσωμους χρήστες ή περιορισμένους χώρους εργασίας. Χάρη στο ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορείτε να καταχωρείτε δεδομένα τεντώνοντας λιγότερο το χέρι σας και να έχετε περισσότερο χώρο για το ποντίκι. Η ενσωματωμένη βάση από καουτσούκ μπορεί να στηρίξει σε άνετη γωνία θέασης διάφορες συσκευές, από smartphone μέχρι iPad 12".

ΑΝΕΤΗ, ΑΘΟΡΥΒΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ.
Τα πλήκτρα Perfect Stroke έχουν κατασκευαστεί προσεκτικά για να προσφέρουν μια ομαλή και ακριβή εμπειρία πληκτρολόγησης, με απόκριση που αισθάνεστε αλλά δεν ακούτε. Η στρογγυλεμένη σχεδίαση των πλήκτρων ταιριάζει με το σχήμα των δαχτύλων σας, ώστε να απολαμβάνετε μια μαλακή και άνετη αίσθηση πληκτρολόγησης.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ.
Συνδέστε το όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα σύζευξη για το K780 μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth® ή να χρησιμοποιήσετε τον δέκτη USB Unifying. Συμβατό με Windows®, Chrome OS™, macOS, Android™, iOS και iPadOS – αντιστοιχίζει τα πλήκτρα και τις συντομεύσεις ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που προτιμάτε, ώστε να μεταβαίνετε απρόσκοπτα από μία συσκευή σε κάποια άλλη.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ.
Το K780 έχει κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που επέτρεψαν στη Logitech να γίνει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ποντικιών και πληκτρολογίων στον κόσμο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που φτάνει έως και τους 24 μήνες εξαλείφει την ταλαιπωρία που προκαλεί η συχνή αντικατάσταση μπαταριών. Διαθέτει βολικό διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και τεχνολογία για την εξοικονόμηση ενέργειας.


Σύνδεση
Wireless
Γλώσσα Πληκτρολογίου
GR
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.