Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET
Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous ExtraNET

Ποντίκι Razer Viper 8K Ambidextrous

005843

Razer Viper 8K

Περάστε στο επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου με το Razer Viper 8KHz, ένα εξαιρετικό gaming mouse με πραγματικό ρυθμό polling rate στα 8000 Hz για το χαμηλότερο χρόνο καθυστέρησης που έχει επιτευχθεί ποτέ. Αναβαθμισμένο με οπτικά switches 2ης γενιάς της Razer™.

 

Razer Viper 8K

Απόλυτος έλεγχος σε νέο επίπεδο Περάστε στο επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου με το Razer Viper 8KHz, ένα εξαιρετικό gaming mouse με πραγματικό ρυθμό polling rate στα 8000 Hz για το χαμηλότερο χρόνο καθυστέρησης που έχει επιτευχθεί ποτέ. Αναβαθμισμένο με οπτικά switches 2ης γενιάς της Razer™.

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό. Eπί 8. Σας παρουσιάζουμε την τεχνολογία HyperPolling της Razer™. Η τεχνολογία Razer™ HyperPolling ξεπερνά τα πρότυπα του κλάδου με πραγματικό polling rate στα 8.000 Hz, αποστέλει έως 8 φορές περισσότερων δεδομένων σε ένα δευτερόλεπτο και μείωνει τη καθυστέρηση από το 1 έως το 1/8 του δευτερολέπτου.

Ποτέ μη χάνεις τη νίκη - εξαιρετικά ομαλή κίνηση Σε αντίθεση με ποντίκια με χαμηλότερο polling rate, όπου η κίνηση του κέρσορα μπορεί να παρουσιάσει ασυνέπειες σήματος , η τεχνολογία Razer™ HyperPolling εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή κίνηση, μια διαφορά που είναι ακόμα πιο εμφανής σε οθόνες υψηλής ταχύτητας ανανέωσης.

Μηδενικός κίνδυνος για miss click Razer™ Optical Mouse Sensor 2ης γενιάς. Με βελτιωμένο feedback, κάθε κλικ τώρα το αισθάνεστε και ακούγεται πιο ικανοποιητικό. Χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ακτίνες για την καταγραφή των κλικ, τα πλήκτρα αυτά όχι μόνο ενεργοποιούν την εντολή στα 0.2 millisecond, αλλά απαλείφουν το debounce delay, τα διπλοκλικαρίσματα και τα ακούσια κλικ προσφέροντας τον απόλυτο έλεγχο.

Ρυθμισμένος λεπτομερώς για ιδανικό στόχο οπτικός αισθητήρας Razer™ Focus+ Με κορυφαία ακρίβεια ανάλυσης 99,6%, η κάθε κίνηση από αυτό το αμφιδέξιο esports ποντίκι καταγράφεται με ακρίβεια. Εξοπλισμένος με ευφυείς λειτουργίες, ο αισθητήρας γίνεται ακόμη πιο ακριβής, επιτρέποντας ένα οξύ επίπεδο ακρίβειας για νικητήρια παιχνίδια.

Ελαφρύ ποντίκι για βαρύ παιχνίδι στα 71g Κατά τη διάρκεια των competitive games σας, ακόμη και το μικρότερο πλεονέκτημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το Viper 8K ζυγίζει μόλις 71 γραμμάρια χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αντοχή του. Ένα ελαφρύ ποντίκι επιτρέπει ταχύτερη, πιο ελεγχόμενη κίνηση, αυξάνοντας την ταχύτητα της αντίδρασης σας στη μάχη.

Κορυφαία απόδοση. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Προηγμένη onboard μνήμη. Να είστε έτοιμοι να συναγωνιστείτε οπουδήποτε με έως 5 αποθηκευμένα προφίλ που σας παρέχουν πρόσβαση σε προσωπικούς συνδυασμούς πλήκτρων, μακροεντολές και διπλάσιες ακόμα λειτουργίες μέσω της λειτουργίας Razer HyperShift.

Καλώδιο Razer™ Speedflex Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε κάθε δυνατό competitive πλεονέκτημα, σχεδιάσαμε ένα καλώδιο που επιτρέπει την ομαλότερη κίνηση. Το Viper διαθέτει το εξαιρετικά ευέλικτο καλώδιο Razer™ Speedflex, προσφέροντάς σας απρόσκοπτο έλεγχο με ελάχιστη αντίσταση.

100% PTFE πόδια ποντικιού Απολαύστε την ομαλή κίνηση ακριβείας του ποντικιού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, με τα πόδια του ποντικιού να είναι κατασκευασμένα από την καθαρότερη, υψηλότερη ποιότητα PTFE—ένα υλικό που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη εξαρτημάτων χωρίς ραβδώσεις.

8 προγραμματιζόμενα κουμπιά Με πλήρεις δυνατότητες διαμόρφωσης μέσω του Razer Synapse 3, τα 8 προγραμματιζόμενα κουμπιά σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε μακροεντολές και δευτερεύουσες λειτουργίες για προηγμένο βαθμό ελέγχου.

Official site for Razer Viper 8K

Σύνδεση
Wired
Τεχνολογία
Optical
Ανάλυση DPI
20000
Προγραμματιζόμενα πλήκτρα
8
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.