Πληκτρολόγιο Motospeed CK98 Black...
Πληκτρολόγιο Motospeed CK98 Black...
Πληκτρολόγιο Motospeed CK98 Black with Kailh box switch
Πληκτρολόγιο Motospeed CK98 Black with Kailh box switch

Πληκτρολόγιο Motospeed CK98 Black with Kailh box switch

 

Με πάρα πολλές επιλογές για να παραμετροποιήσετε το πληκτρολόγιο όπως σας αρέσει, το CK98 είναι το κατάλληλο πληκτρολόγιο για να ξεχωρήσετε από τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να προγραμματίσετε τον φωτισμό των πλήκτρων, να απολαύσετε την τρομερή ποιότητα των διακοπτών Kalih Box, με τεχνολογία Dual-color Injection Molding και τα πλήκτρα να αντέχουν τουλάχιστον 800 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις το καθένα, ετοιμαστείτε να αγαπήσετε πραγματικά το CK98, που έχει φτιαχτεί για να καλύψει ακόμα και τις απαιτήσεις των κορυφαίων eSports athletes του κόσμου!

Υπέροχος Backlight Φωτισμός Το CK98 είναι Full RGB πληκτρολόγιο, με το κάθε πλήκτρο να έχει τον δικό του φωτισμό. Εκτός από τις πολλές προεπιλογές φωτισμού που υπάρχουν στο πληκτρολόγιο, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον φωτισμό των πλήκτρω σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις, επιλέγοντας από μία μοναδικά προγραμματισμένη παλέτα χρωμάτων, πανεύκολα και γρήγορα!

Kalih BOX Switches Οι διακόπτες Kalih BOX είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο τις ταλαντώσεις και τις τριβές στους άξονες, ενώ σε συνδυασμός με την εξαιρετική αντοχή σε νερό και σκόνη, εκτός από την μείωση του χρόνου οξείδωσης του άξονα, αυξάνεται και το προσδόκιμο ζωής των πλήκτρων!

Σύνδεση
Wired
Γλώσσα Πληκτρολογίου
US
Νέο
No reviews

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Product added to compare.

Cookie Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. 
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.