Κατάλογος ειδών απο τον κατασκευαστή Case Logic

Η Case Logic είναι μέλος του Thule Group που εδρεύει στο Malmö της Σουηδίας. Ο Όμιλος Thule απασχολεί πάνω από 2.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 50 τοποθεσίες παραγωγής και πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Η Case Logic είναι μία από τις μεγαλύτερες μάρκες του Ομίλου Thule.

Το 1984, η θήκη των κασετών προκάλεσε μια ιδέα. Ο ιδρυτής της Case Logic, Jamie Temple, οδηγούσε από κορυφή σε κορυφή σε ένα τυπικό ταξίδι σκι στο Κολοράντο και η μουσική του στο πίσω κάθισμα δεν απολάμβανε τη βόλτα. Δημιούργησε δύο νέες θήκες αποθήκευσης κασέτας για να λύσει το πρόβλημα και γεννήθηκε η εταιρεία μας. Η πρώτη από αυτές τις περιπτώσεις ονομάστηκε CL 15. Ήταν μια μαλακή θήκη που είχε 15 κασέτες ήχου και έγινε γρήγορα μια επανάσταση στη βιομηχανία αποθήκευσης μουσικής. Σύντομα προστέθηκε ένα δεύτερο προϊόν, εισήχθησαν επιλογές χρώματος και η Case Logic ξεκίνησε από την ασταθή εκκίνηση σε μια πλήρη επιχείρηση.

Ο όμιλος Thule Group έχει μια ετήσια παράδοση δωρεάς σακιδίων και σχολικών ειδών στα παιδιά του Casa de la Esperanza, ένα βραβευμένο πρόγραμμα στέγασης για τους μετανάστες εργάτες και τις οικογένειές τους στις ΗΠΑ.  Από το 2010, ο Όμιλος Thule είναι ο κύριος χορηγός της RBU, της Εθνικής Ένωσης Παιδιών και Εφήβων με Αναπηρία της Σουηδίας.

Product added to wishlist
Product added to compare.