Κατάλογος ειδών απο τον κατασκευαστή Aerocool

Η AeroCool Advanced Technologies (AAT) ιδρύθηκε το 2001. Στο προηγούμενο στάδιο λειτουργίας δεσμευτήκαμε να μοιραστούμε την τεχνική μας εμπειρία και τον καινοτόμο σχεδιασμό μας στην παροχή ολοκληρωμένης λύσης για τη θερμική διαχείριση σε βιομηχανικούς και προσωπικούς υπολογιστές.

Με αυτήν την επιτυχημένη εμπειρία στα θερμικά προϊόντα, η AAT έχει επεκτείνει τις σειρές προϊόντων της σε περιφερειακά υπολογιστών όπως θήκη υπολογιστή, ανεμιστήρα, πίνακα ελέγχου πολλαπλών λειτουργιών και τροφοδοτικό κ.λπ. Με τη δημιουργική μας σκέψη και τον καινοτόμο σχεδιασμό, ξεκινήσαμε μερικές επιτυχημένες θήκες υπολογιστή.

Σήμερα η Aerocool είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς στην αγορά παιχνιδιών. Η ισχυρή επωνυμία και η εικόνα των προϊόντων μας γίνονται δεκτές από παίκτες και λάτρεις παγκοσμίως. Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων απόδοσης, όπως θήκες παιχνιδιών, PSU παιχνιδιών, ποντίκι τυχερού παιχνιδιού, ακουστικά τυχερού παιχνιδιού, πληκτρολόγιο τυχερού παιχνιδιού, ακουστικά παιχνιδιών, πολυλειτουργικά πάνελ και θαυμαστές.

Η Aerocool θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη σε παίκτες παγκοσμίως.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8
Product added to wishlist
Product added to compare.